da li je sloba kriv

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bogibatina

Primećen član
Banovan
Poruka
767
..obzirom na jucerasnju presudu otvara se i pitanje ishoda nezavrsenog procesa slobodanu milosevicu jer je optuznica protiv njega u 90% odto materijala ista kao i tuzba bih vs srbija...zanima me vase misljenje o tome jer su i mnogi drugi drzavljani srbije u hagu pod optuzbama za navodne ratne zlocine u bih...mislim da se karla malo presla kad je rekla da je zadovoljna jer ce odbrane optuzenih sad mahati ovom presudom njoj ispred nosa...zanimljivo je kako ce proteci sudjenje seselju koji je okrivljen za verbalni delikt kad...samo da se sele dohvati ovog teksta izrecene presude...

bogibatina:
..obzirom na jucerasnju presudu otvara se i pitanje ishoda nezavrsenog procesa slobodanu milosevicu jer je optuznica protiv njega u 90% odto materijala ista kao i tuzba bih vs srbija...zanima me vase misljenje o tome jer su i mnogi drugi drzavljani srbije u hagu pod optuzbama za navodne ratne zlocine u bih...mislim da se karla malo presla kad je rekla da je zadovoljna jer ce odbrane optuzenih sad mahati ovom presudom njoj ispred nosa...zanimljivo je kako ce proteci sudjenje seselju koji je okrivljen za verbalni delikt kad...samo da se sele dohvati ovog teksta izrecene presude...

Šešelj se možda i izvuće al
će Mladić zato nadrapati pošteno
jer će se njemu suditi po zapovjednoj odgovornosti
isto kao i Gotovini

ti će najviše dobiti zatvora

Pa Sloba je sigurno najkrivlji ali nije jedini kriva je ona maloumna stoka sto je u njmu videla mesiju 89. pa su krivi i lider ostalih Yu republika ,poneko sa strane al da je kriv ,kriv je .AS Seselj nije optuzen za verbalni delikt jer takvo delo ne postoji u statutu i pravilima haskog suda i to je tumacenje nekih nesrecnika koji se u pravo razumeju kao Marica u ... i ne bi trebalo shvati ozbljno jer je budala najgora kad oce da ispadne pametna.

...prvobitna optuznica seselju se svodi na postrekivanje...dokazi koje tuzilastvo navidi su njegovi govori...ne znam kud bi jednostavnije...coveku sude sto je nesto rekao...jos ce da sude i za snove...o velikoj srbiji npr...

bogibatina:

Један од бивших председника Србије, покојни Слободан Милошевић, није доживео пресуду.
Имамо тему на којој је лепо објашњено зашто су појединци из српског табора добили пресуде које су добили.
Не гомилајте без потребе!

http://forum.krstarica.com/threads/137733

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back