Da li je Slaviša Kokeza planirao UBISTVO VUČIĆA? Predsednik FSS odbio da na poligrafu odgovori na pitanje svih pitanja

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
88.382
Da li je Slaviša Kokeza planirao UBISTVO VUČIĆA?
Predsednik FSS odbio da na poligrafu odgovori na pitanje svih pitanja

Crna hronika

• 14:54 • 28.02.2021.
slavisa-kokeza.jpg
Foto/e-stock/Konstantin Bajčetić
Prvi čovek FSS Slaviša Kokeza odbio je danas poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saznaju mediji.
Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama.

Na pitanje operativaca, zašto ne zeli da se podvrgne ovom vidu ispitivanja odgovorio je da ga je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović, koji mu je rekao da to ne treba da radi. To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik višeg suda.

Kako prenose mediji, Kokeza je čak negirao da se poznaje sa Darkom Elezom koji je nedavno izručen BiH i operativci sumnjaju da očigledno nije govorio istinu jer postoje brojne svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima. Posle svega sto je danas isplivalo nema sumnje da će Kokeza ponovo biti ispitivan u policiji.

https://objektiv.rs/vest/534004/da-...tm_source=blic.rs&utm_medium=exchange_sidebar

Ко пише ове наслове, ове текстове шта је тим људима у глави кад могу овакве ствари да пишу.

А народ чита наслове, јер није у стању да процесуира текст испод наслова, и сад испада да сви редом хоће да убију Вучића, па чак и Славиша Кокеза.

EKSKLUZIVNO: Kokeza odbio poligraf - nije odgovorio na pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića
Novosti online
28. 02. 2021. u 14:43
ЕКСКЛУЗИВНО: Кокеза одбио полиграф - није одговорио на питање да ли је учествовао у припреми убиства Вучића

Foto: V. Danilov
PRVI čovek FSS Slaviša Kokeza odbio je danas poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ekskluzivno saznaju Novosti.

Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama.
Na pitanje operativaca, zašto ne želi da se podvrgne ovom vidu ispitivanja odgovorio je da ga je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović.

Foto: Фото: В. Данилов
POGLEDAJ GALERIJU

To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time hvalio i sam predsednik Višeg suda.
Kako prenose naši izvori Kokeza je čak negirao da se poznaje sa kriminalcem Darkom Elezom i operativci sumnjaju da očigledno nije govorio istinu jer postoje brojni svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima. Posle svega što je danas isplivalo nema sumnje da će Kokeza ponovo biti ispitivan u policiji.

https://www.novosti.rs/vesti/hronik...io-pitanje-ucestvovao-pripremi-ubistva-vucica

Ко пише ове наслове, ове текстове шта је тим људима у глави кад могу овакве ствари да пишу.
Па, ето, имају публику, која то чита; ону, која то качи овде... :lol:

Кокеза делује као човек који се мучи и са планирањем везивања својих пертли...

Meni ga sada žao, najozbiljnije.
Još uvek nije svestan šta ga je snašlo i šta će tek da ga snađe
ma kako se ova spin priča završi.

Meni ga sada žao, najozbiljnije.
Još uvek nije svestan šta ga je snašlo i šta će tek da ga snađe
ma kako se ova spin priča završi.
Meni ga uopšte nije žao. Došao je na čelo FSS zahvaljujući SNS i Vučiću čiji je blizak saradnik bio. Znao je u kakav osinjak ulazi. I sam verovatno korumpiran, ne previše inteligentan radio je mnoge sumnjive stvari zarad svoje lične koristi. Na mesto predsednika FSS ne bi došao ni u snu da se poštuju neke prave vrednosti. Niko ga nije terao da se uhvati sa đavolima u kolo. Samo se nadam da će početi da priča mnogo, pošto pretpostavljam da dosta toga zna.

Meni ga uopšte nije žao. Došao je na čelo FSS zahvaljujući SNS i Vučiću čiji je blizak saradnik bio. Znao je u kakav osinjak ulazi. I sam verovatno korumpiran, ne previše inteligentan radio je mnoge sumnjive stvari zarad svoje lične koristi. Na mesto predsednika FSS ne bi došao ni u snu da se poštuju neke prave vrednosti. Niko ga nije terao da se uhvati sa đavolima u kolo. Samo se nadam da će početi da priča mnogo, pošto pretpostavljam da dosta toga zna.

Ne razumem se ja mnogo u ta njihova posla, tek nešto usput šta navatam,
nisam ni mislila da je izabran na tu funkciju, bilo koju funkciju zbog sposobnosti i lepote
nego sad gledajući tu zbunjenu facu blagotelećeg pogleda , nešto se sažalih.
Lako zaebavati tupana, najslabiju kariku, udri ti na aždaju ako smeš.
Zamisli da on ovakav planira bilo šta od dečjeg rođendana do Nove godine,
ne ide , ne mogu da zamislim da ima kapacitet za to, a evo hoće da mu nakače
atentat na ...ovog što mu kači, ma cirkus.

Već su jednog precednika FSS ubili pre nekoliko godina, zaboravih mu ime ,
razlozi me ni tada nisu interesovali ali zdrav razum mi je govorio da nije zbog zagorele sarme.

zar mu on nije bio bodigard?
Мислим да му је био шофер. Још један случај где шофер догура до високе позиције.

Фан фект: Идете на сајт катастра и претражите било који број у улицама "Шешељленда" у Земуну, па пробајте да не нађете Кокезу међ' власницима.

Strasno, izdade ga i Kokeza koji se cinio kao pristojan i posten covek. Sta mi obicni ljudi da ocekujemo u slicnim situacijama.
Po ovom iskazu Vucic nam jos jednom samo potvrdjuje da u zivotu nije ni prosao pored Pravnog Fakulteta, a kamo li da ga je zavrsio.

Back