- Poruka
- 29.569
deca budućnosti u igri vešala neće crtati čiča glišu više nego njega...sve ti jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam jel ono bila fora ili stvarno, ali ja upravo napravih sendvič samo sa majonezomKakav je ovo naslov teme? Otkud nama uvaženi predsednik? Mi imamo Vučića.
otkud znam, nisu mi dali priliku da demonstrišemИмали су пех код Минкена, па их је тамо онај ваш преварио за 1500 евра.
Има ли, осим тебе, тамо код вас и неки поштен човек, да не вара и не краде?
sve psihijatrijske šifre su ok ako nisu one 20 ili 30
To je i vrapcima jasnoRaspisaće ih kada Tonino,Bartulica & Co. sastave listu.Do tada molimo za malo strpljenja.Tražite izbore koje ste već proglasili nameštenim i pokradenim jer znate da nećete dobaciti do cenzusa.
To je i vrapcima jasno
Naime, svi tepisi i fotelje biće sklonjene iz Skupštine na par dana pa em neće dobiti izbore em neće izneti ništa
Superuvaženi predsednik cele Srbije je odgovorna osoba koja zna da izbori mnogo koštajuNeuvazeni Aca Siptar se boji izbora
A ko da izadje na izbore kad svi idu u cuzu haha
trči u kladžu i turi pare od Soroša na Olimpijakos KEC i Dižon KEC
Nisu mogli Nogu, Djajića, Žunića i Maju Vasić da zadrže u pritvoru koji su četvrta liga opozicije a mašta se o Djokiću u pritvoru.A ko da izadje na izbore kad svi idu u cuzu haha
E o tome se i radi.Nisu mogli Nogu, Djajića, Žunića i Maju Vasić da zadrže u pritvoru koji su četvrta liga opozicije a mašta se o Djokiću u pritvoru.
Beli je dobio na izborima podosta a ovi ni cenzus ne prelazeSKANDAL! Predali peticiju za vanredne izbore, a NIKO SE NIJE POTPISAO: Nema ni broja lične karte nijednog potpisnika - samo otkucali imena i zvanja
И треба да пропадне када је продана и неспособна.Beli je dobio na izborima podosta a ovi ni cenzus ne prelaze
Studenti unistise opoziciju haha
Treba da se izrodi neka nova gradjanska prava opozicijaИ треба да пропадне када је продана и неспособна.
Olimpijakos bila nameštaljka jbg ali je Dižon razvaliotrči u kladžu i turi pare od Soroša na Olimpijakos KEC i Dižon KEC
Ne moraš zahvaljuješ