Da li je seks sa muskarcima patrijarhalan?

Onaj ko je postavio ovako nesuvislo pitanje,mislim da ne moze da ocekuje od nas muskaraca,nikakv odgovor.Zasto bi jedan psihicki zdrav muskarac,uopste
imao potrebu,da razmislja,na tako uvrnutu temu.Pa zar pored svih ovih rajskih seksi lepotica,koje "strikaju" Knezom,pa zar se moze misliti na nesto drugo,
osim na njih.Medjutim,svakako da pretstavnice zenske populacije,imaju i te kako mnogo razloga,da o zadatoj temi razmisljaju.

Vidimo da najvisi zvanicnici WTA tvrde da su ljudi jednaki i time pravdaju lezbejstvo. Valjda je heteroseksualnost patrijarhalna i robovlasnicka? Odavno se vec spominje da je u seksu zena u "podredjenom polozaju" i da "pada na kolena".

http://www.b92.net/sport/wimbledon2015/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=11&nav_id=1014464
http://superzena.b92.net/ljubavni-saveti.php?yyyy=2015&mm=07&nav_id=1015382

Ja bih da malo prokomentarišem drugi link.

Sve što je napisano u tekstu i odnosilo se na prilaske devojkama u Srbiji važilo je i pre 25 godina, kada sam ja imao 15. Dakle, tekst nije zastareo, već se bavi problemom koji se podvodi pod kulturološki fenomen u Srbiji, a ne generacijski.
Dalje, tačno je što je jedan od sagovornika na početku rekao o razlici o ženama sa zapada i srpkinjama. A netačan je poslednji pasus teksta iz prostog razloga što vi možete da prihvatate savete u vezi ponašanja, ali samo do određene granice, kada sve postaje besmisleno.
Zaključak je da su i srbi i srpkinje autistični i da misle samo na svoje dupe i da zbog toga ne mogu da ostvare vezu, a i kada je ostvare završava se vidljivim ili nevidljivim krahom. Što je sve, u stvari, dobro za ljudsku civilizaciju. Jer što je manje takvih kao što smo mi to bolje za homosapiensa.

Što se tiče dela o lezbejkama. I ja ne bih voleo da mi ćerke budu lezibezi u Srbiji. Jer je naučno dokazano da će se geni roditelja pre preneti na potomke preko ženske dece jer su u manjini.
A na zapadu vidim da i lezbejke imaju potomstvo (kao što je Ameli Morezmo), pa ako će tamo da žive, neka rade šta hoće.

Erm, pa, tako su relevantni organi postavljeni, ovaj, tako im je, ono, najlakše (kikot) pristupiti, jel? Ma mani se toga. To je otrov za debeljane, naivne, podložne osobe sa nekom nesrećom relevantnom u prošlosti, bilo seksualnoj, bilo opštoj, onda za žene zatrovanih duša i one nepopravljivo grubih lica. To je tip suvislih tema koje uglavno raspiruju oportunisti i maliciozna lica. Na koju je odgovor sasvim očigledan.
Ali zapadanjaci se ovih dana rado zanimaju takvim glupostima, jer im to pruža priliku da pričaju o nečemu bez cenzure, što ne mogu da rade, a da ne bude reperkusija vezano za stvarno aktuelne ozbiljne teme. Jer će tući te ili upucati plavac, a poslodavac dati nogu. Pa dolazi do kompenzacije, masovne, gde bi oni pričali o bilo čemu što je iole riskantnije, da kažemo, volatilnije. Uspaljenije. Čak iako je u pitanju lažan afekt.
Ali ne uspeva im, mahom, jer su teme koje biraju odista glupe. I stalno ti treba nešto uspaljenije da održava kontinuitet.

Ja bih da malo prokomentarišem drugi link.

Sve što je napisano u tekstu i odnosilo se na prilaske devojkama u Srbiji važilo je i pre 25 godina, kada sam ja imao 15. Dakle, tekst nije zastareo, već se bavi problemom koji se podvodi pod kulturološki fenomen u Srbiji, a ne generacijski.
Dalje, tačno je što je jedan od sagovornika na početku rekao o razlici o ženama sa zapada i srpkinjama. A netačan je poslednji pasus teksta iz prostog razloga što vi možete da prihvatate savete u vezi ponašanja, ali samo do određene granice, kada sve postaje besmisleno.
Zaključak je da su i srbi i srpkinje autistični i da misle samo na svoje dupe i da zbog toga ne mogu da ostvare vezu, a i kada je ostvare završava se vidljivim ili nevidljivim krahom. Što je sve, u stvari, dobro za ljudsku civilizaciju. Jer što je manje takvih kao što smo mi to bolje za homosapiensa.

Što se tiče dela o lezbejkama. I ja ne bih voleo da mi ćerke budu lezibezi u Srbiji. Jer je naučno dokazano da će se geni roditelja pre preneti na potomke preko ženske dece jer su u manjini.
A na zapadu vidim da i lezbejke imaju potomstvo (kao što je Ameli Morezmo), pa ako će tamo da žive, neka rade šta hoće.

Ja bih rekao da je onaj lik umislio da tako nije i na zapadu. Pa oni imaju stopu od 44% razvoda i u diskacima svako gleda svoju casu. Verujem i da seksualni zivot u braku funkcionise po principu pismenog zahteva, s obzirom da americki seksolozi tvrde da "u krevetu vise nista ne funkcionise". Ali mozda sam ja sebi sve ovo samo umislio i stvarnost je negde drugde.

- - - - - - - - - -

Emancipacija

a-group-of-women-wearing-tu-tus-with-an-inflatable-plastic-penis-on-C20RAA.jpg

Jel se svidja nekome zamena pojmova?

Ne, nije, samo se hebite i mnozite narode. :super:

Drugi link je daleko zanimljiviji i tacan. Sta znam, po kaficima i klubovima, sve neke devojke prste, nalickane, sljaste, one su "centar sveta", i sad ces tako nekoj da pridjes sa nekom zvakom i ona da ti kaze "e super si, ali ne svidjas mi se", slaba vajda.
Nije samo to, evo i devojke koje nisu ribetine, koje su prosek, ako ne i ispod, koje nisu napucane i sl. zale se kako ih momci kritikuju da su arogantne, umisljene ili sta vec.

Jednostavno ako se dopadas zeni, prihvatice tvoje udvaranje, ako ne, pa ne znam da li postoji fin tj. bezbolan, nearogantan nacin da se odbije necije udvaranje, a da druge strana se ne oseca frustrirano.

Iskreno, ranije su se devojke nabacivale a bile su ok, mogao si da nadjes onu koju zasluzujes, a danas ti se samo javljaju 10 godina starije, 10 puta ruznije ili one koje zele da pobegnu iz neke siromasne zemlje sveta a tebe da iskoriste. U oba slucaja muskarac se oseca jako potcenjen. I moras da im das 100% na volju i jos da ih sluzis u tome, a one ce, ako im ne serviras sto su sebi umislile, lazima i podvalama doci do onog sto su sebi zacrtale.

Iskreno, ranije su se devojke nabacivale a bile su ok, mogao si da nadjes onu koju zasluzujes, a danas ti se samo javljaju 10 godina starije, 10 puta ruznije ili one koje zele da pobegnu iz neke siromasne zemlje sveta a tebe da iskoriste. U oba slucaja muskarac se oseca jako potcenjen. I moras da im das 100% na volju i jos da ih sluzis u tome, a one ce, ako im ne serviras sto su sebi umislile, lazima i podvalama doci do onog sto su sebi zacrtale.

pa dobri frajeri ne chekaju da im se devojka nabacuje , ne ?

Zasto da ne. Nesigurnost je uvek bila na zenskoj strani, a zena koja se nabacuje time priznaje nekakav kvalitet kod muskarca. Drugo bi bilo kad bismo imali zene koje vec poseduju svest o tome koji muskarac je pozeljan, pa same biraju one koji im se nude. Ove danasnje uglavnom odbijaju, jer ne priznaju muskarcima nikakav kvalitet i ostaju same jer nisu sposobne da izvrse izbor. I same one to priznaju.

A zena koja se opredelila da zivot provodi zaradjujuci novce, a ne u porodicnom zivotu i nije prava zena.

Zasto da ne. Nesigurnost je uvek bila na zenskoj strani, a zena koja se nabacuje time priznaje nekakav kvalitet kod muskarca. Drugo bi bilo kad bismo imali zene koje vec poseduju svest o tome koji muskarac je pozeljan, pa same biraju one koji im se nude. Ove danasnje uglavnom odbijaju, jer ne priznaju muskarcima nikakav kvalitet i ostaju same jer nisu sposobne da izvrse izbor. I same one to priznaju.

A zena koja se opredelila da zivot provodi zaradjujuci novce, a ne u porodicnom zivotu i nije prava zena.

Ne vidim nesto da te sto zaradjuju novce su nesto nesrecne zbog toga sto nemaju porodicu. Po njima je to glup izbor u danasnje vreme mogucnosti. Takodje mogu se posvetiti sebi u potpunosti. Ne smatram da je Takav izbor promasaj.

Ne vidim nesto da te sto zaradjuju novce su nesto nesrecne zbog toga sto nemaju porodicu. Po njima je to glup izbor u danasnje vreme mogucnosti. Takodje mogu se posvetiti sebi u potpunosti. Ne smatram da je Takav izbor promasaj.

A zar posvecivanje deci nije posvecivanje sebi? Nekako mi se cini da zena ne vidi sebe u deci, pa kako onda da vidi sebe u muskarcu? A i ono sto vidi u sebi, mozda joj je previse odvratno, pa bezi od sebe u posao? Cuj, da se posveti sebi, a radi 8-10 sati dnevno. Ja bih rekao da je to cist beg od sebe... retke su zene koje ne beze od sebe i koje ne preziru ostale zene zbog slabosti i kukavicluka.

Back