gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
jjuce sam imala razgovor sa jednim mushkarcem i zapricali smo se o razlicitim varijantama sa kojim zhena mozhe da usreci njega. Dugo sam razmishljala o cjeloj tematiki ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jjuce sam imala razgovor sa jednim mushkarcem i zapricali smo se o razlicitim varijantama sa kojim zhena mozhe da usreci njega. Dugo sam razmishljala o cjeloj tematiki ....
I nisi se tucala ?
Precjenjeni su nejebači, u tvom slučaju.
I nisi se tucala ?
Precjenjeni su nejebači, u tvom slučaju.
Ke? tjuti tamo poceo si mi ici na zivce a to nije dobro
Najbolje je da svi vi koji mislite da je seks precenjen POCNETE da upraznjavate isti![]()
Nije precjenjen. POtcjenjen je.
A ti bi mogla da popravis taj avatar, previse asocira na satanizam, koji je po pravilu bezivotan.
cjao mici![]()
gospodine ovo je avtar iz gothic scene a i tu ima razlicitih (nazovimo) puteva ili smjerova...moj smjer nemam veze sa satanom ali imam sa melankolijom u nashim krugovima (vikendom u klubovima) nacicesh advokate, inzinjere, medicinare .............prema tome savjetujem da se informishete pa tek onda da kritikujete
Vidi se kako hapse pedofile ovih dana : advokati, novinari, nastavnici.......divan soj ljudi
Najbolje je da svi vi koji mislite da je seks precenjen prestanete da upraznjavate isti![]()
Dobro i?kakav je zakljucak?nece ribe da mu daju pitcke ili?![]()
eto vidish mozhda ga ja slabije uprazhnjavam i tad kad vetj imam to mene bash zabole briga kolko ima puteva da njega usretjim ne zadrzhavam se dugo oko keksica mozhda svega 20 minuta i 35 sekundi
pitanje je vrlo neumesno za nas ljisovce.....uvredjena sam i povredjena....![]()
Me ne, Paranormalna hoće k'urac ali niko ne sme da joj da, jer je Satanista.
aha..pa ebiga bolje da promeni religijsko uverenje..mozda i dobije kur'ac...![]()