- Poruka
- 131.259
kako nedavno kad skoro dodjoh sa mora?Imao si sličnu, veoma sličnu nedavno, ne ponavljaj se![]()
koja?
daj link.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako nedavno kad skoro dodjoh sa mora?Imao si sličnu, veoma sličnu nedavno, ne ponavljaj se![]()
Pa nedavno je i prije mjesec-dva. Ako se sjetim i pronađemkako nedavno kad skoro dodjoh sa mora?
koja?
daj link.
sad kapiram kad kazes "nedavno sam se seksala" na sta mislisPa nedavno je i prije mjesec-dva. Ako se sjetim i pronađem![]()
Krenula sam tražiti i odustaala između nudističke plaže i sobaricesad kapiram kad kazes "nedavno sam se seksala" na sta mislis
nedavno po nedavno i eto cak 4 seksa u godinu dana
![]()
podseti me za dan dvaKrenula sam tražiti i odustaala između nudističke plaže i sobarice
Aj otvori, da vidimo šta košta![]()
Hoću, spremi se za temu do četvrtka!podseti me za dan dva
Mozda je bolje ne raspakovati uopstekazu da su inzenjeri koji su projektovali kutije za apple proizvode merili i nivo dopamina pri otvaranju i na osnovu toga je dizjanirali ovakvom kakva je sad..
zato je cinjenica da mnogi koji imaju apple proizvod cuvaju kutiju iako bacaju kutije od drugih proizvoda
i uskratis se za taj osecaj lepote otvaranja kutije?Mozda je bolje ne raspakovati uopste![]()
Vazi, trenutno radim nesto drugoi uskratis se za taj osecaj lepote otvaranja kutije?
ljudi koji nisu otvarali premium brendove nisu svesni nauke koja je koriscena pri projektovanju pakovanja i kakav je uzitak samo otvaranje.
apple koristi posebnu tehniku "mekog trenja"
Odakle ti vidis to sto vidis, kada lociras kordinate stanovista resices neki problem.Mogli biste malo da oladite sa kritikom ljudi koji o seksu pišu na forumu koji se zove Ljubav i sex
Lično o seksu mi se više ili manje piše i kad ga ima dovoljno i kada ga nema.
Meni je to recimo jadno. Ta analiza i potcenjivanje ljudi kojima se o tome piše
Ako vas ne zanima ne ulazite u te teme, jednostavno je
Forum - mesto rasprave i razmene mišljenja. Kako svako ima svoje ima i pravo da ga kaže/napiše. Kada ne bi bilo kritike, ne bi bilo rasprave, a time ni foruma.
Prihvati ili preskoči.
Čekaj, gde je neko optužio nekoga da je paćenik? Kada otvoriš temu, pa i samo učestvuješ na nekoj, moraš biti spreman na suprotnost u mišljenju, a samo očekivanje tapšanja po ramenu je i više nego preterano.Pa nema prava da potcenjuje druge sto pisu na neku temu.
To se ranije sankcionisalo i brisalo.
Tako niko nece pisati ni o cemu na forumu ljubav i sex o sexu, jer ce se plasiti da ga optuze da je pacenik, osim sto imate gomilu zezanja koji veze nemaju sa ovim forumom.
Legitimno je skroz biti pacenik po necijim kriterijumima kao sto je skroz legitimno imati kriterijume spram necega.Pa nema prava da potcenjuje druge sto pisu na neku temu.
To se ranije sankcionisalo i brisalo.
Tako niko nece pisati ni o cemu na forumu ljubav i sex o sexu, jer ce se plasiti da ga optuze da je pacenik, osim sto imate gomilu zezanja koji veze nemaju sa ovim forumom.
Jbte i ja. Preksinoc ga imah i pisem sada o njemu zamisli jada i beda.Mogli biste malo da oladite sa kritikom ljudi koji o seksu pišu na forumu koji se zove Ljubav i sex
Lično o seksu mi se više ili manje piše i kad ga ima dovoljno i kada ga nema.
Meni je to recimo jadno. Ta analiza i potcenjivanje ljudi kojima se o tome piše
Ako vas ne zanima ne ulazite u te teme, jednostavno je
Seks je izgubio na vrijednosti dolaskom aplikacija kao Tinder tj postao je veoma pristupan i ljudima koji nikad ne bi upoznali nekog u kafani np, ako je do neceg lako doci manje je i interesantno jer nema onog momenta da se trudis da nekog uhvatis ocaras da te pogleda sa osmijehom koji nesto znaci itd.Nije precenjen, već potcenjen !
ja sam otvorio temu i uvek sam spreman za fajtKada otvoriš temu, pa i samo učestvuješ na nekoj, moraš biti spreman na suprotnost u mišljenju,
ovo se slazem sa tobom..treba svako slobodno da izrazava misljenje...Mogli biste malo da oladite sa kritikom ljudi koji o seksu pišu na forumu koji se zove Ljubav i sex
Razumeš ti vrlo dobro.ja sam otvorio temu i uvek sam spreman za fajt
..ne razumem komentar
nopeRazumeš ti vrlo dobro.
ili sto bih ja rekao..zabole me sta drugi misleLegitimno je skroz biti pacenik po necijim kriterijumima kao sto je skroz legitimno imati kriterijume spram necega.
Ja recimo bas volim da budem pacenik u ocima neoliberalnih dekadenata i sa stanovista radikalnog feminizma recimo..
ja sam otvorio temu i uvek sam spreman za fajt
..ne razumem komentar
ovo se slazem sa tobom..treba svako slobodno da izrazava misljenje...
Daili sto bih ja rekao..zabole me sta drugi misle![]()