Da li je seks precenjen?

Obzirom da smo sredina kakva jesmo i da je mnogo faktora koji uticu na to a koji se ne menjaju, prilicno je precenjen u domenu svakodnevice odnosno opsesije kod velikog broja pojedinaca. Sa slobodom moze da se kaze da je u pitanju seksualna frustracija koja cini da ogroman broj ljudi previse misli na seks, logicno usled manjka ili totalnog izostanka seksa.

Sto se tice mladih ljudi, tu su se stvari dosta promenile i na bolje i na gore. Na bolje je to sto seks vise nije tabu tema a na gore sto je edukacija gotovo nepostojeca.
Za ljude srednjih godina koji vuku posledice gore navedenog i koji kao relikti proslih vremena nose ogromnu unutrasnju konfrontaciju stvari su prilicno lose, sto se moze i primetiti svuda pa i na forumu.
Realno previse je price o seksu a premalo seksa i samim tim to sve rezultira jednom precenjenoscu kao posledicom.
Seks je realno igra za odrasle kao sto je lego igra za decu.
Normalno nacice se neke dubale koje ce da objasnjavaju kako je seks temelj odnosa izmedju partnera i bla bla ali to sam vec objasnio gore, jer kad nemas seks kad si mlad i kad treba da ga imas onda ceo zivot vuces taj kamen kao neki jadnicak i oportunista koji na priliku gleda sa nuzdom a ne sa ljudskim integritetom osobe koja bira.
U sustini misljenja sam da je veci broj ljudi zapravo jadan spram tog pitanja.

Mogli biste malo da oladite sa kritikom ljudi koji o seksu pišu na forumu koji se zove Ljubav i sex

Lično o seksu mi se više ili manje piše i kad ga ima dovoljno i kada ga nema.

Meni je to recimo jadno. Ta analiza i potcenjivanje ljudi kojima se o tome piše

Ako vas ne zanima ne ulazite u te teme, jednostavno je

Po mom mišljenju je poprilično precenjen, sve je igra oko ega i dopamina, suštinski jedino što ti titra pozitivno ego da neko hoće s tobom to da radi ne bi li te zadovoljio. Fizički osećaj ništa bolji od samostalnog zadovoljavanja, barem za mene kao muškarca, a psihološki teret da vodiš računa o drugoj osobi i da praktično 90% svega zavisi od tebe, na kraju dovodi do zaključka da nije baš vredno muke.

Mogli biste malo da oladite sa kritikom ljudi koji o seksu pišu na forumu koji se zove Ljubav i sex

Odakle ti vidis to sto vidis, kada lociras kordinate stanovista resices neki problem.
Seks jeste precenjen i u prilog tome ide sve sto vidis oko sebe. Vise ne moze da se snimi ni reklama za sladoled a da nema seksualnih insinuacija.

Forum - mesto rasprave i razmene mišljenja. Kako svako ima svoje ima i pravo da ga kaže/napiše. Kada ne bi bilo kritike, ne bi bilo rasprave, a time ni foruma.

Prihvati ili preskoči.

Pa nema prava da potcenjuje druge sto pisu na neku temu.
To se ranije sankcionisalo i brisalo.
Tako niko nece pisati ni o cemu na forumu ljubav i sex o sexu, jer ce se plasiti da ga optuze da je pacenik, osim sto imate gomilu zezanja koji veze nemaju sa ovim forumom.

Tako niko nece pisati ni o cemu na forumu ljubav i sex o sexu, jer ce se plasiti da ga optuze da je pacenik, osim sto imate gomilu zezanja koji veze nemaju sa ovim forumom.
Čekaj, gde je neko optužio nekoga da je paćenik? Kada otvoriš temu, pa i samo učestvuješ na nekoj, moraš biti spreman na suprotnost u mišljenju, a samo očekivanje tapšanja po ramenu je i više nego preterano.

Tako da, svako od nas piše ono što misli, smatra, oseća, a kako će neko drugi na to da reaguje, odgovori - e... klacka mi se.

Legitimno je skroz biti pacenik po necijim kriterijumima kao sto je skroz legitimno imati kriterijume spram necega.
Ja recimo bas volim da budem pacenik u ocima neoliberalnih dekadenata i sa stanovista radikalnog feminizma recimo..

Jbte i ja. Preksinoc ga imah i pisem sada o njemu zamisli jada i beda.😜

Back