Da li je seks kao IKEA namestaj?

moraš da se potrudiš brate.
javi se kad sklopiš božićno drvce :lol:
128880430_3465053216863516_7427605100695075426_n.JPG

da bi zenu potuno zadovoljio moras brate da se potrudis kao da slapas IKEA namestaj, treba ti i uputstvo i sposobnost da sve to smotas kako treba.

da li su zene komplikovane u seksu?

sta kad nesto ne ide po planu i uputstvu?
Nismo mi komplikovane nego ste vi sve iskomplikovali.

Idi tamo na Ganovu temu - sami ste krenuli sa tim visinskim pripremama kao da ćete K2 da osvajate!

da bi zenu potuno zadovoljio moras brate da se potrudis kao da slapas IKEA namestaj, treba ti i uputstvo i sposobnost da sve to smotas kako treba.

da li su zene komplikovane u seksu?

sta kad nesto ne ide po planu i uputstvu?
imas ikea stvari koje za koje dobijes 6 srafova i srafciger. I da ti pravo kazem najbolje su opstajale. Ovo kod nas, tek ove imitacije tipa forma ideale i sl, sklji plus ti treba uputsvo i plus i s uputsvom moras da zabusis jos neku rupu jer otpadne rucka.

Da,...zato što u zemlji Ike-e, žene same sklope montažnu kuću bez većih problema. Naše žene su drugačiji sklop i mentalitet, zato i čekaju da muškarac skoro "sve odradi".
ja sam sama sklopila dve fotelje na licu mesta u dnevnom boravku.
ali postoje stvari koje sam kupila u ikei i koje nikako nisam sama uspela da sklopim,
zato što sam nestrpljiva pa preskačem korake ne čitajući uputstvo...
posle sve moram da odšrafim pa ispočetka i tu izgubim volju....

Da,...zato što u zemlji Ike-e, žene same sklope montažnu kuću bez većih problema. Naše žene su drugačiji sklop i mentalitet, zato i čekaju da muškarac skoro "sve odradi".
Upravo tako!

Ikea je savršen primer! Šveđanka će sama uzeti šta joj treba, a muškarac će na to reagovati u skladu sa ukusom i situacijom. Bez predrasuda.

Naša žena kada želi da uzme šta joj treba ili će joj se majstor sa šrafcigerom podsmevati ili će joj tip za šankom nalepiti epitet.

Daleko smo mi od Ikea načina života. Osim kada je LACK sto u pitanju.

Pa svaka žena je za sebe, ali ima tu par šablona.. imaš one submisivnije, pa one koje se takmiče sa muškarcem u krevetu u agresivnosti, ili one koje žele da im ližeš i bez toga neće, one koje žele puno maženja, i one koje ne podnose da ih balaviš, koje vole da se ljube i koje ne vole, koje vole da puše i koje ne vole, vole u mraku ili na svetlu itd... Tako da za prvi put ideš na nešto opšteprihvaćeno, klasika najbolje ali probaš sa nekim elementima koje voliš da vidiš kako reaguje, da li se prima ili joj se ne dopada.. i tako mic po mic ispitaš stvar i upoznaš ženu . :)

Ili jednostavno izhebeš i ostaviš. Nije ti stalo pa ako se javi javi, ako ne ništa. U ovom slučaju će se pre javiti nego ako titraš i smišljaš šta ćeš :)

Back