- Poruka
- 122.543
ja najvolim na trpezarijskom jer je prostranNemoj na stolu ni da pokusavas...
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja najvolim na trpezarijskom jer je prostranNemoj na stolu ni da pokusavas...
da bi zenu potuno zadovoljio moras brate da se potrudis kao da slapas IKEA namestaj, treba ti i uputstvo i sposobnost da sve to smotas kako treba.
da li su zene komplikovane u seksu?
sta kad nesto ne ide po planu i uputstvu?
da bi zenu potuno zadovoljio moras brate da se potrudis kao da slapas IKEA namestaj, treba ti i uputstvo i sposobnost da sve to smotas kako treba.
IskustvoTako je.
Kad ne ide po planu samo se ućutiš i ne konstatuješ a ujedno ne tražiš više ništa.da bi zenu potuno zadovoljio moras brate da se potrudis kao da slapas IKEA namestaj, treba ti i uputstvo i sposobnost da sve to smotas kako treba.
jok, ona ce preuzme inicijativu,......... pa da je proglase za qu.rvu.Bolje da se pravi nevina i da kobajagi nema pojma sta muskarac ima u gace.Da,...zato što u zemlji Ike-e, žene same sklope montažnu kuću bez većih problema. Naše žene su drugačiji sklop i mentalitet, zato i čekaju da muškarac skoro "sve odradi".
Dobro.jok, ona ce preuzme inicijativu,......... pa da je proglase za qu.rvu.Bolje da se pravi nevina i da kobajagi nema pojma sta muskarac ima u gace.
Где стоји то упутство?
п.с. Ја би је зафрљачио кроз прозор к’о буђаве шведске ћуфте.
do kad imam rok?Не брини за тебе ћемо направити противпожарне степенице. #ОставитиЖмуаПрво
do kad imam rok?
prebrzo!Субота у подне.
prebrzo!
daj mi jos malo vremenaНапамет закључујеш.
daj mi jos malo vremena
pa sta jos?Само времена?
pa sta jos?
soriНа јавном смо каналу. Не чачкај мечку.
Донт вори