Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
G.Jeremicu,samo pisi-nikako ne moze biti dosadno,a i ako nekoga ne interesuje Skiatos-neka preskoci tekstove.Vecina nas ti moze biti samo zahvalna! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apolonn:Ovog leta cu najverovatnije u Brazil, Rio i Kopakabana me ocarava, bio sam tamo vec par puta.
Ovog puta necu ici sam, nadam se![]()
Zelim provesti odmor sa jednom osobom a naravno pre toga samo da je osvojim![]()
![]()
jerotije:Kakav spoj na netu........
dkacar:DA DA PERLA IMA PONUDE ZA LETO 2007 I PRODAJU KAO LUDI
Nanu-Nana:Mozda ce nekome biti smesno ali ja sam jos pre mesec dana resila pitanje letovanja 2007.
Rezervisala sam 2-sobni apartman za 6 osoba u Spaniji, na Mallorci, od 01-15.09. koji kosta 480evra. Cena je fenomenalna! Kupila sam i avio karte, rezervisala rent-a-car i sad jos samo da prodje ovih 7 meseci:-)
mobilni:Da li si se dobro "odrazila"?Jer dnevni najam automobila ti izlazi 20-tak evra sto je sasvim ok za kraj sezone,ali apartman za 5 evra po osobi ?@?$?&?Mozda nisam dobro razumeo.Ili je to smestaj tipa da je kupatilo na kraju hodnika za ceo sprat?
Nanu-Nana:Rezervisala sam sama, sve preko neta. Tako idemo svuda vec 2 godine i nema nikakvih problema. Treci put idemo na Mallorcu ali sada sa vecim drustvom.
sara777:Hvala najlepše na odgovorima!
Ali kako rešavate u ovom slučaju problem viza? Ili imate neke druge pasoše?
Meni su rekli da se španska viza poprilično teško dobija i čula sam da su neki odbijeni i pored uplaćenog aranžmana.. Šmrc...
I, da, reci mi jel znaš tako neki dobar sajt koji ima u ponudi okolinu Barselone, jer nama je ona glavni cilj, a more je usput? Mislim, hoćemo na more, ali da nije daleko od Barse..
alexandrra:Ima i Perla ponudu za leto na svom sajtu.