Da li je ranije bilo lepse..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i mastovitije..
udvaranje, musko zenski odnosi, Seks...?
Da li to uopste treba uporedjivati..
Da li je danas uopste bitno kako je bilo ranije
ili je vazno jedino kako je sada ..cak, ni kako ce biti sutra..

bilo lepse jer sex bio mistifikovan
kao i žensko telo za muškarca i vice versa
štonose kaže pošteni čaekali 1. bračnu noć da vide čudo
a bilo je lakše
radilo se na ekonomsko socijalnoj bazi
i lepo oš ti pođeš za mene
ova vaša jaka uruke da gi dadete tatko
ja imam 8 ari i 4 krave
i rešeno

i mastovitije..

Nije bilo lepse, nego je danas data veca sloboda, modernije, otvorenije, razgovara se o stvarima vise i ljudi se samo teze snalaze u tome, a danas su stvari daleko lepse nego pre. Daleko.

Раније мушкарци мање-више нису знали какве су жене, па су се понашали лепо, пристојно, а ово модерно доба је срушило ту слику "финих и оданих", и онда ј б г што се каже колико пара толико музике.. Нису мушкарци заборавили то, нит су изгубили манире за дан, сви ми знамо и за отварање врата, и за праћење кући, и за љубљење руке, само што сад реално немаш коме то ни да урадиш.

i mastovitije..

Ranije je smrdelo, a sada miriše.

Ranije je mirisalo a sada smrdi.

Ranije je bilo lepo a sada je ružno.

Ranije je bilo ružno a sada je lepo.

Eto, nadam se da su svi zadovoljni :super:
Naravoučenije: uvek je najbolje ono vreme u kom se sada nalaziš, kada ga maksimalno iskoristiš.

i mastovitije..
ne znam za seks, ali je ranije sve bilo spontanije, prirodnije...manje se femkalo i foliralo...isto važi i za m/ž odnose...
tehnološki napredak je kriv za to po meni...

i mastovitije..

modeliraj :)))

ja se trudim da uvek bude pufnasto i da buja
sa dve, tri doze mistike, romantike i nesputane strasti
devojke te vole
a onda cu i ja biti zadovoljan i zadovoljen

pa bitno je to sto je bilo pre, kao i ovo sto je sada, da bi moglo da se nasluti sta ce biti posle. po meni, ovo sada je dekadencija, rasulo, nistavilo i sljam najnizih i najprimitivnijih ljudskih pobuda...jad i beda ocaja i izgubljenost u smradu i gnoju i grozotama. ako se taj trend nastavi mogu buduce generacije da zamislim jedino kao raspamecene jedinke koje idu u dve krajnosti- ili totalna izolacija, usamljenost i kompleksi, ili razuzdano orgijanje u grupnjacima i najgnusnijim izopacenostima.

ono pre, ono je imalo neku cistotu i neki sjaj i neku dobrotu...

to možda mamini debili retardirani

osećam se debilom retardiranim pošto me mama nije naučila da kuvam i spremam hranu...:rumenko:

- - - - - - - - - -

pa bitno je to sto je bilo pre, kao i ovo sto je sada, da bi moglo da se nasluti sta ce biti posle. po meni, ovo sada je dekadencija, rasulo, nistavilo i sljam najnizih i najprimitivnijih ljudskih pobuda...jad i beda ocaja i izgubljenost u smradu i gnoju i grozotama. ako se taj trend nastavi mogu buduce generacije da zamislim jedino kao raspamecene jedinke koje idu u dve krajnosti- ili totalna izolacija, usamljenost i kompleksi, ili razuzdano orgijanje u grupnjacima i najgnusnijim izopacenostima.

ono pre, ono je imalo neku cistotu i neki sjaj i neku dobrotu...
bravo...ovo i ja mislim, samo što nemam intelektualnih kapaciteta da ovako kvalitetno sročim...
bravo...baš to...

Ili je izgledalo drugacije zato sto smo bili mladji ili je realno bilo drugacije doba... :think: ne znam... Znam da se iznova cudim svakom koji podrazumijeva da se poslije prve kafe ide u krevet, ako ga uopste nagovoris da se popije ta 'kafa' a da to nije kod njega ili tebe.. Toga prije nije bilo.. :nono2: ...

i mastovitije..

Kod ovakvog uporedjivanja neminovna je poplava price o necemu sto je vidljivije, sto ne znaci da je i vecma tako. Da ne govorim o onima sto iz nekog svog razloga vole da pricaju u tom smislu.

Verovatno je drugacije, ali je to neutvrdivo. Musko-zenski odnosi su vazda jako slicni, samo malo varirani sa drustvenim stanjem.

Jeste bilo nekako nevinije i maštovitije pre dvesta-trista godina nego danas, ne znam, možda je do toga što sam se i ja u međuvremenu poprilično iskvario i da priznam smorio, al da se ne lažemo, nikad nije bilo lepo, i tad ko i sad samo se samozavaram da je tako, da ne bude od sveg truda džabaluk.

Свако време, као и сваки нови моманат треба да буде јединствено искуство, без икаквих освртања на прошлост.

Увек је садашњост најбоља и непоновљива. Барем би требало да буде.

i mastovitije..

To nije stvar za uporedjivanje.
Sem što od uspomena nemamo ništa, ona su vrlo iskrivljena slika onoga što i kako je stvarno bilo, jer proporcionalno proteklom vremenu tako se i loše stvari polako brišu, a one lepe prenaglašavaju.
Svakom klincu je njegovo vreme prvih ljubavi najlepše, tako je bilo pre 200 a biće tako i dok sveta bude ....

Back