DA LI JE PROSLOST TOLIKO BITNA...?!

• Začetnik teme Začetnik teme pile
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odavno je receno da se samo budale nemjenjaju,uvek ostaju iste, kako gledati tu situaciju jedno je kad se devojka zabavlja sa momkom i ima odnose s njim a, drugo je kad devojka menja vise parnera ,ova devojka je imala samo dva isigurno je se zabavljala sa obadvojicom neznam, ona za mene nije ***** a ako njoj momak sadasnj nesto prebaciva ,to sigurno nije zbog toga,devojke dobro otvorite oci ,oni su gori milion puta ,ima tu dosta kombinacija >ostacu s tobom,pod*ebavacu te svaki dan za tvoju proslost,meni je dobro pored tebe ,jer ti radis ,ti me volis i nemozes bez mene, ja sam ti jedini izlaz,i dalje cu da vidjam svoje fuksice<
> zapamti draga moja ,ako hoces da ostanes samnom moras da trpis i radis <
ma zasto nekog trpiti,ko je on da ja njega trpim ??

Proslost, mene recimo nervira sto su pojedini momci maltrtirali moju devojku i ja to znam... ebacu im kevu kad tad. u redu, samo dva momka daj, smesno je zaista, probaj da mu posvetis vise paznje ili da otvoreno razgovaras sa njim. znas steta da nesto propadne samo zbog ne razumevanja, ako je ne razumevanje. razmisli jos jedan put? Ipak ako ne moze nemoj da budes niciji rob , budi svoja preispitaj sebe da li mu dajes povoda za takvo ponasanje, ako nema povoda u pravu si zadnja opomena. Ako se trudis da ga napravis ljubomornim momak je u pravu.
Toliko

sada_vec_ozbiljan_momak:
Proslost, mene recimo nervira sto su pojedini momci maltrtirali moju devojku i ja to znam... ebacu im kevu kad tad. u redu, samo dva momka daj, smesno je zaista, probaj da mu posvetis vise paznje ili da otvoreno razgovaras sa njim. znas steta da nesto propadne samo zbog ne razumevanja, ako je ne razumevanje. razmisli jos jedan put? Ipak ako ne moze nemoj da budes niciji rob , budi svoja preispitaj sebe da li mu dajes povoda za takvo ponasanje, ako nema povoda u pravu si zadnja opomena. Ako se trudis da ga napravis ljubomornim momak je u pravu.
Toliko
Naravno da povoda nema.Nikada nisam ni pokusavala da ga napravim ljubomornim...Ako mogu tako reci,cak sam prestala i da se javljam (skoro) svim poznanicima muskog roda...Ako ja nisam razumela,veruj,nikada nijedna nece...
Definitivno je bilo krajnje vreme da se razidjemo dok ne postane "opasno".ZATO VISE NISMO ZAJEDNO.OD NEDELJE.Ocigledno da proslost (barem u mom slucaju)nije mogla da se pobedi...

To je najpametnije shto si mogla da uradish.. pricha s njim verovatno ne bi pomogla jer chim je toliko opterecen znachi da vec u startu ne vidi dalje od..
Zamisli brak s takvim likom... najgore shto se takve stvari pogorshavaju i prelaze u takve sitnice i takvo suzenje svesti, da mi je mrsko i misliti.. Biraj sebi bez obzira shta si radila.. chinjenica je da se ljudi menjaju, to se ne moze osporiti.. poz. i vodi rachuna o sebi...

Naravno da povoda nema.Nikada nisam ni pokusavala da ga napravim ljubomornim...Ako mogu tako reci,cak sam prestala i da se javljam (skoro) svim poznanicima muskog roda...Ako ja nisam razumela,veruj,nikada nijedna nece...
Definitivno je bilo krajnje vreme da se razidjemo dok ne postane "opasno".ZATO VISE NISMO ZAJEDNO.OD NEDELJE.Ocigledno da proslost (barem u mom slucaju)nije mogla da se pobedi...[/quote]
Gore glavu Pilence,nemoj žaliti za onim tko te očito nije bio vrijedan.

Draga moja, mislim da bi najbolje bilo da zagrizes i da odes od njega. Tvoja proslost nije greska, a to sto on ne moze sa time da se pomiri je njegov primitivizam. Razmisli malo o tome sta bi se dogodilo da ostanete zajedno i da se, eventualno, vencate. Mislis da bi bilo bolje? Ne, duso, on bi ti za svaki obrok "podgrevao" tvoje "grehe iz proslosti". Mislim da treba da bezis sto pre.

maxbax:
Da proslost je jako bitna. ne mozete da se kurvate 10 god a posle toga budete dobre> niko ne trazi nevinu naravno ,normalno je da devojka ima decka i odnos se njim ali decka. A vecina riba se krese sa kim stigne sa strane i posle kada hoce nesto normalno nastane problem. Ovo je cista klasika PITACE VAS STAROST GDE VAM JE BILA MLADOST!
NARAVNO NIKO OD MUSKARACA NE VOLI DA POLA GRADA UPIRE PRSTOM U NJEGA I PRICAJU KAKO SU MU *EBALI ZENU,
Devojke razmislite o tome i videcete da sam u pravu,a da ne pominjem sponzor kombinacije i ozenjene!

STA DA KAZEM KADA JE SVE RECENO.Zbog ovoga su me mnoge devojke dazocarale ali njihov problem. Moj problem je naci neku koja nije takva.

Pink Floyd:
maxbax:
Da proslost je jako bitna. ne mozete da se kurvate 10 god a posle toga budete dobre> niko ne trazi nevinu naravno ,normalno je da devojka ima decka i odnos se njim ali decka. A vecina riba se krese sa kim stigne sa strane i posle kada hoce nesto normalno nastane problem. Ovo je cista klasika PITACE VAS STAROST GDE VAM JE BILA MLADOST!
NARAVNO NIKO OD MUSKARACA NE VOLI DA POLA GRADA UPIRE PRSTOM U NJEGA I PRICAJU KAKO SU MU *EBALI ZENU,
Devojke razmislite o tome i videcete da sam u pravu,a da ne pominjem sponzor kombinacije i ozenjene!

STA DA KAZEM KADA JE SVE RECENO.Zbog ovoga su me mnoge devojke dazocarale ali njihov problem. Moj problem je naci neku koja nije takva.

Pa da,verovatno se u slobodno vreme bavis trazenjem bas takvih,ali kada je u pitanju devojka koju zelis,onda ne daj boze da je imala par veza pre tebe.To vam nije neki fazon.
Uostalom ova devojka nije ***** niti je napisala nesto sto nije prihvatljivo!

Back