Da li je prisustvo migranata u Srbiji problem i ako jeste kako taj problem rešiti ?
Ima li neko ideju? Samo bez ekstremnih rešenja tipa likvidacija i sl.!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je prisustvo migranata u Srbiji problem i ako jeste kako taj problem rešiti ?
A zasto Srbi treba da stite Zapad kada je on redovno protiv njih? Ne razumem???Jeste i rešenje je jednostavno.Velika ograda bodljikave žice pa 100m minskog polja pa opet ograda žice.Sa spoljne strane table upozorenja o minskom polju na kozojebačkim jezicima i engleskom.Na svakih 50 ili 100 metara hd kamere koje snimaju situaciju.Pored granica na svakih nekoliko km patrole za brzo reagovanje žandarmerije i vojske.
Kako ste glupavi pa to je za ginisa.Kad bi želje ispunjavali zapad ne bi bio zapad nego dobra vila.Nije bitno šta oni žele nego šta im zapad dozvoli,a on potpisuje da ih istovare ovde i ogradjuje se.Dati im slobodan prolaz na Zapad, cak im pomagati.
Njihov cilj nije Srbija.
Njihov cilj je Zapad, onaj isti koji nas je onomad bombardovao, vec ste zaboravili?
Mi štitimo sebe ogradom ne zapad.Zapad štiti sam sebe sporazumima sa vučićem da ih vraća ovde i ogradama.Šta nije jasno?A zasto Srbi treba da stite Zapad kada je on redovno protiv njih? Ne razumem???
Ne daju im da udju na teritorije drzava u koje su se uputili.Cak ih i "vracaju" u Srbijiu.Dati im slobodan prolaz na Zapad, cak im pomagati.
Njihov cilj nije Srbija.
Njihov cilj je Zapad, onaj isti koji nas je onomad bombardovao, vec ste zaboravili?
Kako će otići kad se ograde rvati i Austrijanci pored Madjarske gde već ne mogu da prodju?Ostaće ovde idioti jedni..Ni ti se ne bi vraćao u polupustinje ipak je ovde lepše za njih.Prisustvo migranata u Srbiji nije problem. Pre svega zato sto u Srbiji ne mogu ziveti
od socijale, a mogu da popune ona radna mesta od 250evra. Svakako da ce oni
tesko ziveti pod tim uslovima, pa ce brze bolje otici u Englesku, gde mogu da
zive od socijale.
nisi upućen...A zasto Srbi treba da stite Zapad kada je on redovno protiv njih? Ne razumem???
Prisustvo migranata u Srbiji nije problem. Pre svega zato sto u Srbiji ne mogu ziveti
od socijale, a mogu da popune ona radna mesta od 250evra. Svakako da ce oni
tesko ziveti pod tim uslovima, pa ce brze bolje otici u Englesku, gde mogu da
zive od socijale.
Ma mnogo smo interesantni za izbeglice...hahahaha....Neće oni nigde,jednom kada uđu kod nas,tu će i ostati.
Mi vec imamo brojnu romsku manjinu a imamo i neke koji se deklarisu kao pripadnici bele rase a koji su u tom pogledu vrlo sumnjivi.Nose arapska imena i tako to.Uglavnom nama veca sarolikost u bojama nije potrebna.Bogatstvo je u razlikama. Tako kazu
Ma gotovo je ovo. Evropa i bela rasa je donja.
Avionom ce otici. Kad sam zadnji put isao u Englesku vise od pola aviona oni.Kako će otići kad se ograde rvati i Austrijanci pored Madjarske gde već ne mogu da prodju?Ostaće ovde idioti jedni..Ni ti se ne bi vraćao u polupustinje ipak je ovde lepše za njih.
NE ŠTITIMO ZAPAD,NEGO SEBE.ZAPAD ŠTITI SAM SEBE IZRUČUJUĆI IH OVDE!!!Ja nikako ne mogu da dokucim ZASTO Srbi treba da stite Zapad koji ih je bombardovao i ubijao tokom istorije?
Treba ih POMAGATI da stignu na Zapad...Izbeglece i njihove zemlje nisu ubijale Srbe kao sto je ubijao i unistavao Zapad NIKADA....
Tu istu fatalnu gresku je pravio i car Lazar, kada se suprotstavio Turcima....Umesto da je sa Muratom osvojio Evropu....
Ja nikako ne mogu da dokucim ZASTO Srbi treba da stite Zapad koji ih je bombardovao i ubijao tokom istorije?
Treba ih POMAGATI da stignu na Zapad...Izbeglece i njihove zemlje nisu ubijale Srbe kao sto je ubijao i unistavao Zapad NIKADA....
Tu istu fatalnu gresku je pravio i car Lazar, kada se suprotstavio Turcima....Umesto da je sa Muratom osvojio Evropu....
De ne mogu u Englesku? Avioni lepo lete...Oni nikako ne mogu u Englesku cak ni teoretski, ne mogu danas nikuda tako da ce zaglaviti u Srbiji
na neodredjeno vreme, ali o tome Srblje ne razmislja, glavne su teme koje je ostrvo povuklo priznanje.
Avionom ce otici. Kad sam zadnji put isao u Englesku vise od pola aviona oni.
Ministar unutrašnjih poslova Republike Turske Suleyman Soylu saopćio je jutros da je iz njegove zemlje u Grčku prešlo 130.469 neregularnih migranata.Da li je prisustvo migranata u Srbiji problem i ako jeste kako taj problem rešiti ?
Da,da. Inače ovi što su došli 2015 sada žive u Engleskoj,a ovi što su po kasarnama su samo hologrami...Ma mnogo smo interesantni za izbeglice...hahahaha....
Problem je sto bas Srbi stavljaju zice i zabrane....A trebali bi da otvore sve ventile i granice.....NE ZANIMA IZBEGLICE SRBIJA!Ti vec dugo nisi u Evropi pa zato i govoris o pomoci Srbije migrantima da idu na neki imaginarni
Zapad, a oko Srbije severnije svuda su ograde i zice.
Pa što ne lete onda Pakistan London let?Što pešače dovde ako mogu da lete..Bože kakav idiot.De ne mogu u Englesku? Avioni lepo lete...