Да ли је пожељно да форумаши отварају теме?

Ната Ли

дистрикт
VIP
Poruka
50.188
Ако отворимо тему и у року од сат времена је администрација затрпа копипејст темама ( које су у 90 % случајева без одговора па чак и без реакције) , нестане из нових тема а да није ни добила прилику да се заврти дискусија, да ли то значи да ипак треба да одустанемо од отварања тема и препустимо то административном тиму?

@tab503 @Ivan замолићу вас да нам објасните став и политику форума, мислим да нисам од малобројних које ово занима.

Ако отворимо тему и у року од сат времена је администрација затрпа копипејст темама ( које су у 90 % случајева без одговора па чак и без реакције) , нестане из нових тема а да није ни добила прилику да се заврти дискусија, да ли то значи да ипак треба да одустанемо од отварања тема и препустимо то административном тиму?

@tab503 @Ivan замолићу вас да нам објасните став и политику форума, мислим да нисам од малобројних које ово занима.
moze link nekih primera koji su zatrpali temu

Good Night Sleeping GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

Ljubomorna si?

Ko te zatrpao, Nina?

🫢
Па очигледно је, а није мени до мене него генерално је безвезе да било ко отвара по 7,8 тема за редом пре подне, па још толико после подне и тако сваки дан.
Раније су се исто отварале теме али остану неко време на првој страни, ја сам умела да се укључим после пар дана, а сас док стигнем, тема потонула и не могу да је нађем. ( не моја, него било која нова)

Па очигледно је, а није мени до мене него генерално је безвезе да било ко отвара по 7,8 тема за редом пре подне, па још толико после подне и тако сваки дан.
Раније су се исто отварале теме али остану неко време на првој страни, ја сам умела да се укључим после пар дана, а сас док стигнем, тема потонула и не могу да је нађем. ( не моја, него било која нова)
@Sensei :mrgreen:

zaboravi link "Šta je novo". To je stvar prošlosti. Namontiraj da te forum odvede na naslovnu stranu
https://forum.krstarica.com/
gde će da budu sve nove teme u zadnjih 2 dana koje su imale neku interakciju. Biće sortirane po popularnosti. Kopi- pejst teme koje nemaju odgovore neće biti tu.

Pa jeste bzv, posebno ako ne otvaraš često teme. Ali šta ako forumaši nisu nešto aktivni, mora neko da nas animira i neaktuelnim dešavanjima.

Samo da to nisu baš gluposti ni odvratni klikbejt naslovi, tipa Elisa iskasapila mladića, Ženama seku glave, Dečaka ubili i zakopali i koje nemaju nikakve poente osim najnižeg senzacionalizma koji ne poštuje tu žrtvu, gde god bila.

Oni što zameram moderaciji, pored senzacionalističkih naslova je što ne prepuste aktuelne vesti forumašima pa se dešava da maltene jure da prvi otvore vest-temu. Moderacija, a posebno viša klasa bi trebalo da bude iznad toga.

zaboravi link "Šta je novo". To je stvar prošlosti. Namontiraj da te forum odvede na naslovnu stranu
https://forum.krstarica.com/
gde će da budu sve nove teme u zadnjih 2 dana koje su imale neku interakciju. Biće sortirane po popularnosti. Kopi- pejst teme koje nemaju odgovore neće biti tu.
Биће.
Али нема везе, просто отворити сваки дан по 15 тема у серијама по 5 је тотално обесхрабрујуће, бар мени, и за читање, писање а посебно за отварање тема. Можда већини и не смета, само сам хтела да се јаве ако смета и објасни администрација зашто је то неопходно. Раније није било тако.

Ni njedna tema koja nema odgovore neće biti na naslovnoj strani. A sve one otvorene u zadnjih 2 dana koje imaju odgovore će biti tu. One pri vrhu liste su trenutno najprometnije

Ali, vredno je čuti mišljenje članova
Neče biti ni na naslovnoj strani one otvorene u vezi foruma :D
Nedajbože uputiti kritiku. Konstruktivnu.

Back