Да ли је после мартовских избора 2014 могућа влада СНС-ДСС?

да ли је по вама могућа влада СНС-ДСС?

• да

glasova: 13 32,5%
  • не

glasova: 27 67,5%

• Ukupno glasova
    40
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvi. Toliko nepredvidljivi nisu :D

SNS LDP NDS SVM

To je vlada

Има много заинтересoваних, наравно, али живи били па видели - 'Алек' прави владу са Коштуњавим.
Када би 'Алек' направио владу са Чанком и Чедом Јовановићем (који се отворено нуди), имао би улицу за максимум шест-седам дана. Са Коштуњавим ће је имати за шест-седам месеци. А то је разлика друже Droid.
Живи били па видели.

- - - - - - - - - -

Ako to DSS uradi bice jasno da su sve vreme zamajavali narod. Cak i ako kazu da su za neutralnost, dobro se zna zasta je SNS za potpunu izdaju.

ДСС замајава народ од кад постоји. Мада имају језгро верних следбеника из редова бивше реакције и њених потомака, углавном циника као што је Коштуњави сам.

По чаршији се увелико прича да је пост-изборна коалиција СНС - ДСС већ договорена "иза затворених врата". Ја мислим да је то врло могуће. А ви?

Не да је могуће него загарантовано ће бити тако.... СНС и ДСС су већ у коалицији у Новом Саду,биће можда и у БГ... Коштуница је изјавио да је спреман да уђе у власт... ДСС се залаже за референдум о чланству у ЕУ што је варка јер тог референдума свакако мора бити,али тек пошто се Косово призна и примене сви споразуми и после ступања на снагу закона о продаји земље странцима......Овакав став одговара СНС јер може да неометано спроведе издају, а ДСС ће за узврат добити мрву власти.
Чак је и рачуница на страни овакве опције, ако СНС добије 45% гласова лакше им је да праве коалицију са 7% ових из ДСС него са СПС који ће добити око 13%....
Коштуница није прави антиевропљанин!

По чаршији се увелико прича да је пост-изборна коалиција СНС - ДСС већ договорена "иза затворених врата". Ја мислим да је то врло могуће. А ви?

mislim da su veće šanse da te pojede ajkula u telefonskoj govornici

Не да је могуће него загарантовано ће бити тако.... СНС и ДСС су већ у коалицији у Новом Саду,биће можда и у БГ... Коштуница је изјавио да је спреман да уђе у власт... ДСС се залаже за референдум о чланству у ЕУ што је варка јер тог референдума свакако мора бити,али тек пошто се Косово призна и примене сви споразуми и после ступања на снагу закона о продаји земље странцима......Овакав став одговара СНС јер може да неометано спроведе издају, а ДСС ће за узврат добити мрву власти.
Чак је и рачуница на страни овакве опције, ако СНС добије 45% гласова лакше им је да праве коалицију са 7% ових из ДСС него са СПС који ће добити око 13%....
Коштуница није прави антиевропљанин!
Браво за коментар!

DSS je nepokolebljiv po pitanu EU od proglasenja nezavisnosti u Pristini. nikakava vlada SNS i DSS nije moguca na republickom nivou dok postoje pregovori sa EU.

Баш тако.

Него .., чу ли ти Вучића синоћ кад рече да сви треба да знамо Руски .. :lol:

јер ћемо много извозити у Русију.

Чаршија дрви о пропасти Чајнезера док им падне привредни раст испод 10%, годишње(мечка само што није заиграла на Тргу Небеског Мира!), а кад оно тамо већ међутим.. 7% и они никад јачи!

Poslednja izmena:
Баш тако.

Него .., чу ли ти Вучића синоћ кад рече да сви треба да знамо Руски .. :lol:

јер ћемо много извозити у Русију.

uf nisam sinoc nista gledao isao na trening posle u provod....ali verujem da je tako nesto rekao sto je i logicno to je populisticka izjava da udovolji svom glasackom telu koje jos zivi u zabludi kuda se uputilo...istina je da trebamo uciti engleski i nemacki...tj ko vec nije naucio...

Какве то везе има ко ће са ким у коалицију? Ви још увек верујете у бољитак???

Страшно...

NADA-Umire-poslednja.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back