комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
По чаршији се увелико прича да је пост-изборна коалиција СНС - ДСС већ договорена "иза затворених врата". Ја мислим да је то врло могуће. А ви?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi. Toliko nepredvidljivi nisu
SNS LDP NDS SVM
To je vlada
Ako to DSS uradi bice jasno da su sve vreme zamajavali narod. Cak i ako kazu da su za neutralnost, dobro se zna zasta je SNS za potpunu izdaju.
По чаршији се увелико прича да је пост-изборна коалиција СНС - ДСС већ договорена "иза затворених врата". Ја мислим да је то врло могуће. А ви?
Браво за коментар!Не да је могуће него загарантовано ће бити тако.... СНС и ДСС су већ у коалицији у Новом Саду,биће можда и у БГ... Коштуница је изјавио да је спреман да уђе у власт... ДСС се залаже за референдум о чланству у ЕУ што је варка јер тог референдума свакако мора бити,али тек пошто се Косово призна и примене сви споразуми и после ступања на снагу закона о продаји земље странцима......Овакав став одговара СНС јер може да неометано спроведе издају, а ДСС ће за узврат добити мрву власти.
Чак је и рачуница на страни овакве опције, ако СНС добије 45% гласова лакше им је да праве коалицију са 7% ових из ДСС него са СПС који ће добити око 13%....
Коштуница није прави антиевропљанин!
DSS je nepokolebljiv po pitanu EU od proglasenja nezavisnosti u Pristini. nikakava vlada SNS i DSS nije moguca na republickom nivou dok postoje pregovori sa EU.
Чаршија дрви о пропасти Чајнезера док им падне привредни раст испод 10%, годишње(мечка само што није заиграла на Тргу Небеског Мира!), а кад оно тамо већ међутим.. 7% и они никад јачи!По чаршији се увелико прича да је пост-изборна коалиција СНС - ДСС већ договорена "иза затворених врата". Ја мислим да је то врло могуће. А ви?
Баш тако.
Него .., чу ли ти Вучића синоћ кад рече да сви треба да знамо Руски ..
јер ћемо много извозити у Русију.
Какве то везе има ко ће са ким у коалицију? Ви још увек верујете у бољитак???
Страшно...
Nije. Vladu ce formirati dveri i radikali.