Istocni Vetar
Domaćin
- Poruka
- 4.571
ma nisam slovenka... cista hrvatica
samo zivim tamo
Sta je cista hrvatica?
Slovenija je sve iznad Kupe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nisam slovenka... cista hrvatica
samo zivim tamo
Sta je cista hrvatica?
Slovenija je sve iznad Kupe...
Па није забрањено,što, jel nešto suprotno pravilniku?
a ima i rimu

pa da su mi roditelji rodom hrvati, a u sloveniji samo zivim..
Nego, pozdravio vas vlasnik, kaže da je anketa besmislena![]()

Ovaj je ex-yu forum bez Slovenije...
pa da su mi roditelji rodom hrvati, a u sloveniji samo zivim..

Komercijalni,gazdin.
ma hoce covek da kaze da ne postojite kao nacija nego da ste mesavina svakojakih naroda a najverovatnije najvise Srba![]()
ja htedoh da glasam, iako nisu sve opcije dostupne, ali kad sam video da je postavljac "otisao"...
Taman tako, bona za ovo.
Od svih nas koji pisemo ovdje, neko zaradjuje debele pare.

A nenene... to vi Hrvati propagirate niko drugi ... mi postojimo kao juzno slovensko poleme vec dugo...imamo svoj jezik a od pre koju deceniju i drzavu...
idi potrazi malo po netu.. nekada je slovenija bila veca nego sada ali sta ce mo... jaka je austrija a i onaj budjavi tito je bio Hrvat
ovako je izgledala Slovenska drzava http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/65/Zemljovid_Slovenske_dezele_in_pokrajin.jpg ... nekada davno a pre ove sa slike postojala je jedna jos veca koja je bila zajednica danasnjih Ceha, Slovaka i nas Slovenaca ( u tom periodu Hrvatska nije bila na vidiku)

prije bih rekla da slovenci ne postoje kao nacija... to su sve sami hrvati, srbi i bosanci...odnosno njihova mjesavina
Bosanci i Hrvati su mlađa nacija od Slovenaca.
To što Bosanci "haraju" Slovenijom je druga stvar... Svako mešanje gena je potencijalno bolje nego nemešanje :-)
Много се прича те овакав ,те онакав,те ових те оних форум
ајд да се определимо каки је ово форум

tacno tako... lepo ja kazem... dok smo mi imali drzavu hrvati nisu bili ni u planu...
sto se mesanja gena tice i tu si u pravu... sto vise mesanja to je zdravija nacija , pametnija i lepsa