Da li je ovo policajac koji je čupao i udarao devojku u Novom Sadu

Fizička snaga

Član 77

Upotrebom fizičke snage, u smislu ovog pravilnika, smatra se upotreba različitih zahvata, bacanja, udaraca ili drugih tehnika borilačkih veština ili njima sličnih postupaka na telu drugog lica kojima se to lice primorava na poslušnost.

Pod upotrebom fizičke snage se ne smatraju postupci na telu drugog lica koji omalovažavaju lice ili vređaju ljudsko dostojanstvo i lični integritet lica.

Fizička snaga

Član 77

Upotrebom fizičke snage, u smislu ovog pravilnika, smatra se upotreba različitih zahvata, bacanja, udaraca ili drugih tehnika borilačkih veština ili njima sličnih postupaka na telu drugog lica kojima se to lice primorava na poslušnost.

Pod upotrebom fizičke snage se ne smatraju postupci na telu drugog lica koji omalovažavaju lice ili vređaju ljudsko dostojanstvo i lični integritet lica.
Lice mora biti udaljeno

Ušao u njenu kuću pa počeo da je čupa i udara?
Prišao joj u restoranu, oborio sa stolice i počeo da je čupa i udara?
Prišao joj dok je sedela na klupi u parku i počeo da je udara?
Ili ?
Na tvoju zalost, postoji snimak teskog krivicnog dela koje je izvrsio ovaj bandit koji radi u policiji.

Tako da ovde cak i besmisleni udbaski narativi ne prolaze.

A posto radi u policiji, nije samo obicno krivicno delo, vec je i krsenje Ustava, ustavnih prava gradjanja, i narusavanje ustavnog poretka.

Fizička snaga

Član 77

ajmo sad laiče (što se tiče tog posla) dopisi ovdje RAZUMES TI MENE , ....

deder dopisi tuden i ostalo :rtfm:

razumes ti mene!

ajmo lepo da se dopise da se fizicka snaga isklljuvico KORISTI PRILIKOM NEPOSREDNOG NAPADA NA SLUZBENO LICE ILI LICA I OBRJEKAT POD NJEGOVOM ZASTITOM :rtfm:

pa nam fino deder ovde, razumes ti mene , stavi ili priloži razumes ti mene - snimak na kojem se vidi kako devojka pre primljenog udarca udara policajca!

nema tog snimka razumes ti mene !

e vidis , onda kada nema tog snimkadje devojka napada policajca ili mu kolegu, nemoj mlatiti praznu slamu RAZUMES TI MENE !

Fizička snaga

Član 77

Ne postoji legalan pravni osnov po kojem je ovaj bandit u policiji upotrebio svoje pravo iz ovog clana.

Policija po zakonu ne moze da ide redom i prebija koga hoce.

Na tvoju zalost, postoji snimak teskog krivicnog dela koje je izvrsio ovaj bandit koji radi u policiji.

A posto radi u policiji, nije samo obicno krivicno delo, vec je i krsenje Ustava, ustavnih prava gradjanja, i narusavanje ustavnog poretka.
Ta tvoja antiudbaška propaganda kod mene ne prolazi.👎

ajmo sad laiče (što se tiče tog posla) dopisi ovdje RAZUMES TI MENE , ....

deder dopisi tuden i ostalo :rtfm:

razumes ti mene!

ajmo lepo da se dopise da se fizicka snaga isklljuvico KORISTI PRILIKOM NEPOSREDNOG NAPADA NA SLUZBENO LICE ILI LICA I OBRJEKAT POD NJEGOVOM ZASTITOM :rtfm:

pa nam fino deder ovde, razumes ti mene , stavi ili priloži razumes ti mene - snimak na kojem se vidi kako devojka pre primljenog udarca udara policajca!

nema tog snimka razumes ti mene !

e vidis , onda kada nema tog snimkadje devojka napada policajca ili mu kolegu, nemoj mlatiti praznu slamu RAZUMES TI MENE !

Naravno da nema kad ste ga isekli tamo gde vama odgovara.

Ceo treba da vidimo snimak.

Ili ?
Dakle, može da udara samo ako je kućno udaranje? Je l beše ono, sama tražila batine?
Kada bi postojao neki normalan svet, svima koji ispod objave o nasilju nad ženama napišu da je sama tražila jer... pa šta god, odmah na kućna vrata pa malo u zatvor. Al mi to nemamo, mislim, normalnu državu i normalan narod. I ako ćeš reći, napala ga na službenoj dužnosti, moju koleginicu išamarala sns mama i nikom ništa, nema veze službena dužnost, škola, ma koga briga ako nije ''članica''.

Screenshot_20251119_204529_TikTok.jpg
:hahaha:

Ili ?
sedele ona trojica klinaca na klupi u pionirskom parku pre neku godinu i samo pricali, pa popili takve batine od murije samo sto su sedeli.

ko brani nasilje isto ce prizvati sebi.

Guraju žene u prvi red. Čija je to taktika?
Zamisli, ne guraju oni nikoga. Šta ti navika, čudo jedno. To što ćacad gura babe i migrante u prve redove a i pojedine ''slučajeve'' ne znači isto i za drugu stranu. U ovom slučaju, ogorčenje žena na dešavanja je ogromno, jer su majke, koje osećaju bol majki koje su ostale bez svoje dece u raznim ''nesrećama'' koje je izazvala ova vlast. Niko nas ne gura osim ogromnog nagomilanog besa zbog nekažnjavanja zločinaca.

Zamisli, ne guraju oni nikoga. Šta ti navika, čudo jedno. To što ćacad gura babe i migrante u prve redove a i pojedine ''slučajeve'' ne znači isto i za drugu stranu. U ovom slučaju, ogorčenje žena na dešavanja je ogromno, jer su majke, koje osećaju bol majki koje su ostale bez svoje dece u raznim ''nesrećama'' koje je izazvala ova vlast. Niko nas ne gura osim ogromnog nagomilanog besa zbog nekažnjavanja zločinaca.
E draga nasa lagerta idi kaži slobodno nekom panduru u oci da je caci i unesite mu se u lice:mrgreen:
Posto si zensko nece ti nista

Back