Da li je ovo stvarno moguće - auto koji preskače rupe na putu?

To nije balans stangla. Ne znam o cemu pises.
Nisam rekao da je balans stangla nego da liči na stabiluzator ..kao neki mali stabiluzator
Evo ovo
Screenshot_20250109_203522_Chrome.jpg

Gde postavljas ovo sa tvoje slike, to mi malo nejasno?

@igi192
Na soljjama od amortizera ili na zadnjem mostu zavisno od toga kako je vešanje ..Nema veze sa balans stangom ispravio sam se rekao sam ti da liči na mali stabilizator koji je nakacen na senzor preko kog se meri visina i tako se podešava svetla , kamera a i amortizeri ako imas tu opciju..Tako da mogu vrlo lako kontrolisati hod amortizera

Poslednja izmena:
Kineska propaganda... šta drugo. Deluje kul i ništa više od toga. Da bi funkcionisalo, moraš pre rupe da imaš odgovarajuću brzinu (da bi uspeo da je preletiš) kao i da se krećeš pravolinijski (inače ćeš da izletiš sa trake). Što znači u samom startu dva uslova koja u realnim uslovima teško da mogu biti ispunjena. Ali kao što rekoh, ovako kao propaganda za nerviranje zapada na foru "evo, vidite šta možemo", nije loše, bez obzira što je neupotrebljivo ;)

Kina je tiho zamenila Nemačku i SAD kao zemlja koja postavlja globalne standarde u mobilnosti tj 2025. godine videćemo kako kineska električna vozila osvajaju svet.

ali nešto se dešava i globalno. autobusi na sprat u Londonu u budućnosti će dolaziti iz BID-a. kompanija je ove godine dobila ugovor.

SAD, Kanada i Evropa uvele su kaznene tarife na kineske električne automobile. oni bi trebalo da štite domaće automobilske marke. treba ih shvatiti kao priznanje da bi potrošači verovatno izabrali kineski brend ako bi imali izbor. odnos cene i performansi je nenadmašan. BID dobro vozi, lep je, udoban i po dobroj ceni. s jedne strane, to je zbog strateških državnih subvencija, ali s druge strane, to je jednostavno zbog prednosti obima i nižih troškova proizvodnje u Kini.

BID dobro vozi, lep je, udoban i po dobroj ceni. s jedne strane, to je zbog strateških državnih subvencija, ali s druge strane, to je jednostavno zbog prednosti obima i nižih troškova proizvodnje u Kini.
Dok su svi spavali sem Tesle Kinezi su kupovali rudnike vadili preradivali rudu i usavrsavali baterije x podizvodaca su zapadni proizvođači pokrenuli oko vozila koji im još uvek prave raznorazne delove I sve to kad sklopis imas ceo proces proizvodnje bez da uvezes i jedan saraf ..Ne zna se tačno koliko je BYD u klasi id3 jeftiniji od id3 ali se musli da je to oko 40% ..Ako je to tačno ove carine nisu slučajno to je jedina preostala odbrana domaćeg tržišta..Problem je što kod ostalih tzista 7 milijardi potrošača ne važe..Kinezima niko više ne može ništa

Back