igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.011
Nisam rekao da je balans stangla nego da liči na stabiluzator ..kao neki mali stabiluzatorTo nije balans stangla. Ne znam o cemu pises.
Evo ovo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam rekao da je balans stangla nego da liči na stabiluzator ..kao neki mali stabiluzatorTo nije balans stangla. Ne znam o cemu pises.
Hajde ne pravi se indijanacMali stabilizator, kazes?
Mali indijanac,Hajde ne pravi se indijanac
A na sta ovo lici ako ne na mali stabiluzator .. Hajde da čujemMali indijanac,
Eno ti iznad post i slika.
Jest, ima ulogu stabilizatora.A na sta ovo lici ako ne na mali stabiluzator .. Hajde da čujem
Pogledajte prilog 1669340
Na soljjama od amortizera ili na zadnjem mostu zavisno od toga kako je vešanje ..Nema veze sa balans stangom ispravio sam se rekao sam ti da liči na mali stabilizator koji je nakacen na senzor preko kog se meri visina i tako se podešava svetla , kamera a i amortizeri ako imas tu opciju..Tako da mogu vrlo lako kontrolisati hod amortizera
Ima tako tih stvari koje im služe za pokazivanje, ono eto šta mi sve možemo.Ljudi ovo je čisto bulšit sranje.Kompjuter upravlja preko senzora i elektronskih okidača i ako jedan bude zaribao ima da se prevrćeš kao jaje na snegu.Ovo mi isto radi na proncipu kao automatski čekić vibrator.
Nema jer Rimac i nema namjeru proizvodnje automobila. Par su ih valjda prodali nekako sklepali, dalje više neće, sami kazali.Da vidimo sad kako to izgleda dok tako malo leti
Pogledajte prilog 1669085
Rekao bih da Rimac ima priličan razlog za brigu.
Kazali su da im prodaja loše ide.Nema jer Rimac i nema namjeru proizvodnje automobila. Par su ih valjda prodali nekako sklepali, dalje više neće, sami kazali.
Kad nemaju sta ni prodavati. Projekt Rimac automobila nikada nije planirao proizvodnju automobila, tj je neku koja može prikriti očigledni kriminal, barem minimalno.Kazali su da im prodaja loše ide.
na nasim putavima bi vecinom vremena levitiraoZa naše puteve dušu dao