Deratizator
Primećen član
- Poruka
- 992
Zar nije lazni moral ono sta su radili Srbima (medijske lazi, pristisci iza cega su stajali u 90 % slucajeva jevreji), a na drugoj strani je njima sve dozvoljeno????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Decko idi leci se. Verujem da je drvo tvoj prirodni habitat, ali ovo nije klinika za lecenje trauma i frustracija, nego thread o (ne)postovanju medjunarodnog prava. Posto konstantno pokazujes da ne znas verovatno ni gde je Izreal a kamoli sta drugo, ocigledno je da si ovde iskljucivo da provociras i bulaznas kojekakve idiotarije.Slacker:a pazi ovog sto je pao sa nekog visokog drveta.... ajde malo iscitaj temu ... za pocetak pogledaj i deratizatorove postove..... i vrati se skolicu....
Deratizator:Zar nije lazni moral ono sta su radili Srbima (medijske lazi, pristisci iza cega su stajali u 90 % slucajeva jevreji), a na drugoj strani je njima sve dozvoljeno????
Salvantis:Decko idi leci se. Verujem da je drvo tvoj prirodni habitat, ali ovo nije klinika za lecenje trauma i frustracija, nego thread o (ne)postovanju medjunarodnog prava. Posto konstantno pokazujes da ne znas verovatno ni gde je Izreal a kamoli sta drugo, ocigledno je da si ovde iskljucivo da provociras i bulaznas kojekakve idiotarije.
Jos jednom ako ne znas nista o topicu, preskoci ga. Idi na neki sajt, procitaj nesto, kupi neku knjigu, recimo. Pa ko zna mozda jednog dana budes umeo i nesto inteligento da kazes (mada sumnjam). Do tada *******. OK?
Deratizator:Dobro, odustajem ... ipak sam ja sve ovo sta se desilo u poslednjih 15 godina samo sanjao ....
eremita:IZRAEL PRIZNAO DA JE KORISTIO FOSFORNE BOMBE U LIBANU
- Nedelja, Oktobar 22, 2006 16:49
Dva meseca posle završetka rata protiv libanskog Hezbolaha, vlasti Izraela su priznale da su koristile fosforne bombe, koje izazivaju veoma bolne i često smrtonosne opekotine objavio je dnevnik 'Haarec'.
Do sada su izraelski zvaničnici tvrdili da su se te bombe koristile samo da za označavanje meta ili teritorije, ali je ministar Jakob Ederi nedavno kazao: 'Izraelska armija drži fosfornu municiju u različitm formama i ona je koristila fosforne granate za vreme rata protiv Hezbolaha u napadima na vojne mete na otvorenom'. Ministar, međutim, nije tačno rekao gde su i protiv kojih meta korišćene takve bombe.
Libanski predsednik Emil Lahud je takođe govorio da je izraelska armija koristila fosfornu municiju protiv civila u Libanu.
Salvantis:Ma da, stagod; vazno je da si ti srecan i to.....
Nego, samo jos jednom, specijalno za tebe (posto si malo spor):
Deratizator:I gde ti tu vidis antisemitizam?? Nadji jedan moj odgovor gde sam spomenuo Arape, Asirijance i ostale semitske narode ... a sve sto sam rekao moze da se proveri ...
O lazim i obmanama pitaj Kristijan Amampur i njegnog muza Dzejmsa Rubina ... ili mozda Viljema Koena?[/COLOR]??
Salvantis:Sta jel treba opet da ponovim sta je topic?! PONOVO???????? Pa slicky, 5 puta je dovoljno i za najgluplje. Ako i dalje ne razumes, predlazem ti da ostanes celu noc i da citas svaku od ovih recenica iznova i iznova.... Ako do jutra ne shvatis sta je topic, a ti nastavi i sutra. Eventualno jednom ces shvatiti (a mozda i ne). A ja bih bio kao ti, kad bih ostao ovde i pravio ti drustvo do jutra ( a da sam kao ti odmah bih skocio sa mosta). Zato ja sad idem, pa cu se vratiti sutra, ili prekosutra, da proverim da li si shvatio.
Slacker:tinejdzer ja ...
Salvantis:E ovo je bilo brzo. Sto samo potvrdjuje da si tu sve vreme i da marljivo proucavas tekst. Ako i treba. Nego da te ja ne ometam, nastavi sa citanjem.
'aj do sutra![]()
hvala, hvala. Nego jel znas ti sta je intelektualna bravura, ili samo prepisujes sa nekog drugog threada? Pa nisi znao ni sta je antisemitizam...Slacker:da zato mi je trebalo tako malo vremena da odgovorim na tvoju intelektualnu bravuru
Prvo sam bio tinejdzer, sad sam klinac...izgleda se podmladjujem. Kamo srece slicky boy...Slacker:...nego klinac...
UTATATA UTATA ???? HAHAHA ovo je biser, al' stvarno . Mnogo imas bogat recnik. zato te i savetujem, krajnje dobronamerno, da vise, MNOGO vise citas . Stalno bre ponavljas 2-3 iste fraze, ne umes ni uvredu da sastavis kako treba (opet "kvaliteti", opet "tinejdzer", opet "glup u drustvu"... nego 'ajde ponovi ono o kafanama i antisemitizmu, pa nisi vec 2 postaSlacker:kad ne bi non stop govorio UTATA UTATA...
......Deratizator:![]()
Vid ih al su lepi ...![]()