Da li je ovo moguće? Evo kako prođeš u centru Beograda ako oštetiš znak OVK

Пукао зато што је легитимисан од стране изузетно коректних полицајаца, а које је иначе провоцирао од момента када су му затражили личну карту?
Не због тога већ уопште. Није ствар у коректности полицајаца приликом легитимисања већ коме они служе и куда све ово води (у издају и распад земље).

Неће да они да спрече, у смисли да забране, али ће уз помоћ овог инцидента да оцрне пре свега штрајк Николе Алексића, па и то окупљање на Видовдан.
Неће се то десити, нема никаквих назнака да се оцрњују ови скупови, нити да је то био циљ овог Филиповића. Мислим да је он искрено реаговао, немам доказе да је слуга режима, ако ти имаш онда то покажи.

Неће се то десити, нема никаквих назнака да се оцрњују ови скупови, нити да је то био циљ овог Филиповића. Мислим да је он искрено реаговао, немам доказе да је слуга режима, ако ти имаш онда то покажи.

Оно што су за мене докази, а што сам већ навео на овој теми, за тебе нису и то је крај приче. Ништа чудно, многе дилеје чак и данас верују, на пример, да се Вучић "бори за Косово".

Cekaj malo, kazes da ih je sve vise i vise a da se ti sa svojom zenicom setkas i putujes po Evropi i necete da imate nijednog potomka.

A oni ce se namnoziti u tolikom broju da ce Evropljani nestati, a dolaze u Evropu samo muskarci? Kako samo muskarci mogu da se mnoze?

Upravo tako. Smeta ti što se šetkamo po Evropi i što ne damo potomstvo ovakvom poretku u kome će svi potomci današnjih roditelja biti arapska raja? Pući ćeš od ljubomore, ravnozemljašu. Šetkaj se i ti sa s tvojim mužićem, ko ti brani?

Naravno da će se množiti, jer će skakati na domaće žene, što već rade. Na moje kćerke i unuke neće, jer im ne damo. Može nam se tako. To tvoj mozak ne može da razume. Pitaj dečka kako je moguće.

- - - - - - - - - -

Никола Алексић апелује на полицију да ухапси Вучића, а дебели комплексаш који ради за режим дошао да напушава полицијце, шатро "пукао" због знака УЧК поред кога је стајао већ сто пута. Све је јасно ко` дан.

Ima logike...

- - - - - - - - - -

А "симпатични" Сима Спасић, аутор инсталације "Зид плача", баш "случајно" јуче ујутро са женом код Чмарића на "Хепију"!

Nije slučajno.

- - - - - - - - - -

Nije tacno da "bi bio priveden u svakoj zemlji na svetu" sigurno not u zemljama gde ne vladaju diktatori kao sto je to slucaj u Srbiji.

- - - - - - - - - -

To pitaj separatiste kao sto su ti i Canak.

U svakoj zemlji bi bio priveden da je ovako postupio prema policiji.

Ja sam noćna mora za sve separatiste, prevarante i šarlatane. Javno su pozivali na moje ubistvo po Novom Sadu. Ali ti si nepismen i ne možeš da shvatiš razliku. Dopvoljno je videti moj avatar i shvatiti da nemam ništa sa tvojim Čankom (kako ti veliš "Cankom"). To pitaj crevoždere i izdajnike, prodane duše, kao što si ti i Dačić. Kad budeš hteo sledeći put da lažeš u nečije ime, luzeru, barem nauči kako se to radi, da ne bi ispadao ovoliko žalosno smešan. Mukica.

Оно што су за мене докази, а што сам већ навео на овој теми, за тебе нису и то је крај приче. Ништа чудно, многе дилеје чак и данас верују, на пример, да се Вучић "бори за Косово".
Опет ти кажем: нема никаквих најава да се сутрашњи скупови оцрњују због чина једног новинара који је јуче ишарао грб Учк и викао на полицајце са неколико ружних речи. Ништа драстично у томе. Не видим чему толика психоза и стални скептицизам у све и свакога?

Опет ти кажем: нема никаквих најава да се сутрашњи скупови оцрњују због чина једног новинара који је јуче ишарао грб Учк и викао на полицајце са неколико ружних речи. Ништа драстично у томе. Не видим чему толика психоза и стални скептицизам у све и свакога?

Ево слушај дебелог. Напао је Видовдански протест, као и Николу Алексића. Дебели је ботчина само таква.

ПС Сарадник тајне полиције као и његови саговорници Дунђер, Дејан Лучић, Мила Алечковић, она смрдљива пандурчина из "Таблоида" који је као против Вучића али је више против опозиције, Драган Петровић о остали.

Poslednja izmena:
Lepo objasnio debeli...

Дебели Драган је смрад невиђени! Но, сви се они брзо провале за кога раде јер им Вучићева тајна полиција даје такве задатке да се то види из авиона. На пример, омаловажање баш сваког протеста, било то Жута патка било малинари било Полицијски синдикат било да је у питању протест националиста због Косова. Исто као Милан Миленковић на његовом радију "2М". А као против Вучића су у п.м. Љући они противници од свих који протестују! Па како је могуће да им се баш ниједан протест не свиђа? Провидно толико да је и комично.

Back