hakim bej
Elita
- Poruka
- 16.475

Dobili su od naroda nova vozila, natprosečne plate, benificirani staž, sve privilegije.
Zašto junačine ne odu u Trnovo ili Kosovsku Mitrovicu da zaštite Srbe, nego hrabro hapse po Beogradu?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je Srpski kolektiv je bolje pitanje.
имаш његов канал на јутјубу па овери
ti to radis
dajem podrsku ovome sto je obojio uck zastavu
sta ti radis , smatras ga krivim , smatras da ta zastava treba da stoji ispred skupstine?
![]()
Dobili su od naroda nova vozila, natprosečne plate, benificirani staž, sve privilegije.
Zašto junačine ne odu u Trnovo ili Kosovsku Mitrovicu da zaštite Srbe, nego hrabro hapse po Beogradu?
Video sam kanal i emisije i goste koje dovode. Lici na Balkan info.
НЕ
Њега нисам коментарисао, него ТЕБЕ ...који мало.. мало... па осуди народ коме припада...
Ко си ти да причаш ( пишеш ) и у множини износиш своје произвољне осуде о народу коме припадаш?
Јеси ли бољи, паметнији, вреднији, поштенији и часнији од народа Србије?
Поштенији и часнији ..сигурно ниси, јер да јеси...то што радиш не би ти пало на памет ...
Има пуно ауто-серача на овом форуму...ниси усамљен.
Када ауто-серачи серу по свом народу и Србији ...како треба да се понашају они ..КОЈИ НАС СТВАРНО НЕ ВОЛЕ...МРЗЕ?
па што онда питаш ко је -србски колектив- и шта покушаваш да имплементираш,оно можда:
-која мрачна сила стоји иза њих-
..јел тај фазон?
Skroz taj fazon. Zanima me organizaciona struktura, finansije, deteljne biografije clanova i ciljevi.
ovo je uradio sta treba da se uradi
da je sve drugo radio pogresno - ovo je uradio ispravno
Skroz taj fazon. Zanima me organizaciona struktura, finansije, deteljne biografije clanova i ciljevi.
osudjujem sve one kojima ne smeta siptarska , teroristicka zastava bilo gde u srbiji
a zbog takvih kao ti ih ima
da si mi nasao neku zamerku na nekoj drugoj temi , pa da te i razumem
ali ovde je sve crno- belo
uck zastava se u srbiji treba odmah unistiti
necu ti objasnjavati zasto , ako ne znas , nije ni bitno a ako znas , sta me onda napadas
Ma naravno da to nije razlog za nekakvu policijsku brutalnost.
Samo, tom logikom bi trebalo otici u Vojni muzej npr. i razlupati sve sto ima veze sa fasistima, a ima toga puno.
Ovaj ceo cin ima smisla koliko i spaljivanje necije zastave. Izaziva kontraefekat.
I Seselj se busa seo zivot da je srpski patriota, pa ipak nema coveka koji je srpski patriotizam vise doveo do apsurda i banalizovao ga.
delimicno si u pravu
ali pogledaj i hrvate i siptare , pasivno-agresivno podmecu klipove na sam pomen srbije
a mi treba opet da gledamo kroz prste i da se opet uzdignemo iznad toga
pa dokle da se uzdizemo , dok nam masu teroristiskim zastavama
mi se lakse okrenemo protiv brata nego protiv neprijatelja
delimicno si u pravu
ali pogledaj i hrvate i siptare , pasivno-agresivno podmecu klipove na sam pomen srbije
a mi treba opet da gledamo kroz prste i da se opet uzdignemo iznad toga
pa dokle da se uzdizemo , dok nam masu teroristiskim zastavama
mi se lakse okrenemo protiv brata nego protiv neprijatelja
Pa, mi prvo moramo da se dogovorimo sta tacno podrazumeva biti Srbin, jer Srba imas raznih. Monarhista, komunista, pravoslavaca, ateista, levih, desnih, prozapadnih, proruskih, muslimana, hercegovaca, bosanskih krajisnika, demokrata, plavih, crvenih, zutih, zelenih, vojvodjana, sumadinaca, itd.
Sta je zajednicko? Kolike su podele? Pa covece, mi svakodnevno vredjamo jedni druge gore od neprijatelja. Crnogorci mrze Sumadince, Krajisnici mrze Crnogorce, zuti plave, zapadna emigracija mrzi komuniste, komunisti mrze nacionaliste...
Imamo vise podela nego neprijatelja. A to nije malo!
одговара ти то,а?
уживаш у тим..поделама?![]()
neki jedva cekaju da pljuju druge , nema veze ako je neopravdano
onda im je i sladje
О5
Који то ми...буди прецизнији, назови их њиховим именом..![]()