Da li je ovo moguće? Evo kako prođeš u centru Beograda ako oštetiš znak OVK

IMG_0649-600x332.jpg

Dobili su od naroda nova vozila, natprosečne plate, benificirani staž, sve privilegije.

Zašto junačine ne odu u Trnovo ili Kosovsku Mitrovicu da zaštite Srbe, nego hrabro hapse po Beogradu?

Poslednja izmena:
ti to radis

dajem podrsku ovome sto je obojio uck zastavu

sta ti radis , smatras ga krivim , smatras da ta zastava treba da stoji ispred skupstine?

НЕ

Њега нисам коментарисао, него ТЕБЕ ...који мало.. мало... па осуди народ коме припада...:think:

Ко си ти да причаш ( пишеш ) и у множини износиш своје произвољне осуде о народу коме припадаш?

Јеси ли бољи, паметнији, вреднији, поштенији и часнији од народа Србије?

Поштенији и часнији ..сигурно ниси, јер да јеси...то што радиш не би ти пало на памет ...:aha2:

Има пуно ауто-серача на овом форуму...ниси усамљен.

Када ауто-серачи серу по свом народу и Србији ...како треба да се понашају они ..КОЈИ НАС СТВАРНО НЕ ВОЛЕ...МРЗЕ?

Au kako je lik pukao na kraju snimka... i vređao muriju... tek sad se vidi zašto je priveden... a ne uhapšen...

- - - - - - - - - -

IMG_0649-600x332.jpg

Dobili su od naroda nova vozila, natprosečne plate, benificirani staž, sve privilegije.

Zašto junačine ne odu u Trnovo ili Kosovsku Mitrovicu da zaštite Srbe, nego hrabro hapse po Beogradu?

Policijska stoka u Kragujevcu polupala službenu škodu prvog dana: https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...-policije-u-kragujevcu-slupao-policijski-auto . :bljak:

НЕ

Њега нисам коментарисао, него ТЕБЕ ...који мало.. мало... па осуди народ коме припада...:think:

Ко си ти да причаш ( пишеш ) и у множини износиш своје произвољне осуде о народу коме припадаш?

Јеси ли бољи, паметнији, вреднији, поштенији и часнији од народа Србије?

Поштенији и часнији ..сигурно ниси, јер да јеси...то што радиш не би ти пало на памет ...:aha2:

Има пуно ауто-серача на овом форуму...ниси усамљен.

Када ауто-серачи серу по свом народу и Србији ...како треба да се понашају они ..КОЈИ НАС СТВАРНО НЕ ВОЛЕ...МРЗЕ?

osudjujem sve one kojima ne smeta siptarska , teroristicka zastava bilo gde u srbiji

a zbog takvih kao ti ih ima

da si mi nasao neku zamerku na nekoj drugoj temi , pa da te i razumem

ali ovde je sve crno- belo

uck zastava se u srbiji treba odmah unistiti

necu ti objasnjavati zasto , ako ne znas , nije ni bitno a ako znas , sta me onda napadas

Али зато иста та наша ретардирана власт која је ОДОБРИЛА постављање терористичког шиптарског знака О ОВОМ ЗЛОЧИНУ ОД ЈУТРОС СКОРО НИКО НИЈЕ НИШТА ОБЈАВИО:

Ranjeni mladić stabilno i van životne opasnosti

strela.jpg
12:55, 26.06.2018
Izvor: TV Most

Kosovski Srbin Aleksandar Jevtić ranjen je noćas, kada je na njega pucano iz vatrenog oružja u selu Suvi Do nadomak Kosovske Mitrovice, potvrdio je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić. Kosovska policija i Hitna pomoć su vrlo brzo stigle na lice mesta, Aleksandru je pružena lekarska pomoć na licu mesta, nakon čega je smesten u KBC.
foto_vest__1530010700.jpg
Foto: TV Most

Aleksandar Jevtić, koji je sinoć u Suvom Dolu ranjen iz vatrenog oružja, nije životno ugrožen i njegovo stanje je stabilno.

“Sinoć oko 21 čas i 30 minuta na prijemnom hirurškom odeljenju doveden je pacijent star 21 godinu, Aleksandar Jevtić sa ustrelnim ranama u predelu desnog kolena. Nakon kliničkog pregleda pacijent je operisan. Trenutno je van životne opasnosti i nalazi se u jedinici intenzivne nege radi daljeg praćenja”, rekao je doktor Goran Radojević, ortoped.

Prema rečima Aleksandra Jevtića dogadjaj se zbio neočekivano i bez povoda.

“Krenuo sam prema Starom Selu, naišla su dvojica nepoznatih Albanaca koja su išla ispred mene. Na udaljenosti od pet metara jedan od njih je izvadio pištolj i repetirao. Na moje pitanje šta hoće ućutkivao me je i udario drškom pištolja. Od bola sam se sagnuo i onda sam čuo pucanj”, naveo je Jevtić i dodao da se sada oseća dobro i stabilno, bez bolova.

Jevtić se još uvek nalazi na intenzivnoj nezi a kako se očekuje ubrzo će biti prebačen na odeljenje ortopedije.

па што онда питаш ко је -србски колектив- и шта покушаваш да имплементираш,оно можда:
-која мрачна сила стоји иза њих-
..јел тај фазон?

Skroz taj fazon. Zanima me organizaciona struktura, finansije, deteljne biografije clanova i ciljevi.

ovo je uradio sta treba da se uradi

da je sve drugo radio pogresno - ovo je uradio ispravno

Ma naravno da to nije razlog za nekakvu policijsku brutalnost.

Samo, tom logikom bi trebalo otici u Vojni muzej npr. i razlupati sve sto ima veze sa fasistima, a ima toga puno.

Ovaj ceo cin ima smisla koliko i spaljivanje necije zastave. Izaziva kontraefekat.

I Seselj se busa seo zivot da je srpski patriota, pa ipak nema coveka koji je srpski patriotizam vise doveo do apsurda i banalizovao ga.

Skroz taj fazon. Zanima me organizaciona struktura, finansije, deteljne biografije clanova i ciljevi.

ОК..ти сумњаш?
Ништа ти не замерам-многи су нас преварили у последњих 30 година.

Ту је његов лични фон-најбоље да га окренеш и договорите неко пићанце.

За твоја питања и потпитања нико нема одговор.

На основу његових одгледаних емисија-мени лик ,бар мени делује искрено.
позд..

osudjujem sve one kojima ne smeta siptarska , teroristicka zastava bilo gde u srbiji

a zbog takvih kao ti ih ima

da si mi nasao neku zamerku na nekoj drugoj temi , pa da te i razumem

ali ovde je sve crno- belo

uck zastava se u srbiji treba odmah unistiti

necu ti objasnjavati zasto , ako ne znas , nije ni bitno a ako znas , sta me onda napadas

Ја сам ти одговорио на директно питање, а ти се и даље бавиш квалификацијама...:roll:

Ma naravno da to nije razlog za nekakvu policijsku brutalnost.

Samo, tom logikom bi trebalo otici u Vojni muzej npr. i razlupati sve sto ima veze sa fasistima, a ima toga puno.

Ovaj ceo cin ima smisla koliko i spaljivanje necije zastave. Izaziva kontraefekat.

I Seselj se busa seo zivot da je srpski patriota, pa ipak nema coveka koji je srpski patriotizam vise doveo do apsurda i banalizovao ga.

delimicno si u pravu

ali pogledaj i hrvate i siptare , pasivno-agresivno podmecu klipove na sam pomen srbije

a mi treba opet da gledamo kroz prste i da se opet uzdignemo iznad toga

pa dokle da se uzdizemo , dok nam masu teroristiskim zastavama

mi se lakse okrenemo protiv brata nego protiv neprijatelja

delimicno si u pravu

ali pogledaj i hrvate i siptare , pasivno-agresivno podmecu klipove na sam pomen srbije

О5 :fdlan:

Који то ми...буди прецизнији, назови их њиховим именом..:think:

delimicno si u pravu

Pa, mi prvo moramo da se dogovorimo sta tacno podrazumeva biti Srbin, jer Srba imas raznih. Monarhista, komunista, pravoslavaca, ateista, levih, desnih, prozapadnih, proruskih, muslimana, hercegovaca, bosanskih krajisnika, demokrata, plavih, crvenih, zutih, zelenih, vojvodjana, sumadinaca, itd.

Sta je zajednicko? Kolike su podele? Pa covece, mi svakodnevno vredjamo jedni druge gore od neprijatelja. Crnogorci mrze Sumadince, Krajisnici mrze Crnogorce, zuti plave, zapadna emigracija mrzi komuniste, komunisti mrze nacionaliste...

Imamo vise podela nego neprijatelja. A to nije malo!

Pa, mi prvo moramo da se dogovorimo sta tacno podrazumeva biti Srbin, jer Srba imas raznih. Monarhista, komunista, pravoslavaca, ateista, levih, desnih, prozapadnih, proruskih, muslimana, hercegovaca, bosanskih krajisnika, demokrata, plavih, crvenih, zutih, zelenih, vojvodjana, sumadinaca, itd.

Sta je zajednicko? Kolike su podele? Pa covece, mi svakodnevno vredjamo jedni druge gore od neprijatelja. Crnogorci mrze Sumadince, Krajisnici mrze Crnogorce, zuti plave, zapadna emigracija mrzi komuniste, komunisti mrze nacionaliste...

Imamo vise podela nego neprijatelja. A to nije malo!

одговара ти то,а?
уживаш у тим..поделама? :per:

neki jedva cekaju da pljuju druge , nema veze ako je neopravdano

onda im je i sladje

говеда се провале релативно брзо...

Кад почну критике без иједне речи,геста одобровања-одмах знаш да ти је удба на врату :D

безлична,смрдљива створења..повраћа ми се од њих

О5 :fdlan:

Који то ми...буди прецизнији, назови их њиховим именом..:think:

mi srbi imamo puno mana

trebamo se suociti sa njima i savladati ih

ne valja tvoj nacin , prikrivanje je dovelo do svega dosadasnjeg , domanovic je pisao pre 120 god a kao da je pisao juce

sto znaci da nismo pobedili svoje mane a ako zelimo da opstanemo , moramo ih pobediti

deljenje je jedna od njih

Back