Архангел
Iskusan
- Poruka
- 5.891
Strela:Не верујем у толике случанјости. :wink:
Naravno, ali je još interesantnije to što još uvek tamo nema moderatora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strela:Не верујем у толике случанјости. :wink:
petarpan_2007:ma definitivno je ovo naš badem
Strela:Овде су болесници само они шиптарски терористи који су вршили злочине на Косову,
Yopa:Ne kapiram temu. Medveda na plazi ima i po CG (ili ih je bar bilo kad sam ja bio klinac), krezubih nacionalista ni nama ne fali, a ona strokava ulica kao da je preslikano predgradje Pirota.
Strela:Овде су болесници само они шиптарски терористи који су вршили злочине на Косову,
па им ни то није било довољно, већ се диче својим злоделима и каче их на youtube...
А посебни болесници су они који налазе оправдања за њихове монструозне злочине!
Архангел:neko odrađuje baš preterano revnosno, tako da sam i ja popio ban (jedini, do sada) baš na pdf "Priština", kao reakciju na postovane slike poklanih Srba...Nisam bio jedini, to veče su mnogi platili "glavom", a odgovor je bio - ne znamo ko je jer tamo nema modova, ali zato ima ultra-mega-giga admina koji "slučajno" naiđu baš kada "treba"
Slučajnost, je l'...
adem_ks:verovatno zato sto ne gledas lica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adem_ks:verovatno zato sto ne gledas lica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko li je para dobio za sat?jomini:Ovaj što je uhvatio ''presjednika'' za zglob.![]()
Нек нам је бог у помоћи. Шипци нам дођу као неки живи времеплов. Средњи век уживо. Реалиту сховвStrela:Тако је. Тема је крајње једноставна, али нас се веома тиче, јер је и о
нашој кожи и о нашој држави реч.
Наиме, имамо суседе (и држављане) који пре личе, на становнике неког
Курдистана, Таџикистана, Туркменистана,... а лоцирани су у Европи и имају
највећи наталитет у Европи...
Strela:Да сам мод, због оваквог обраћања Сандрини, попио би трајни бан!![]()
sevilja:Juče sam bila na nekoj proslavi i dodjoče neki ljudi koji su poreklom iz CG, kažu da Rusi sve pokupovaše ( sto smo jelte znali), ali i da se nešto šuška da ce s kupovinom da navale i na Kosovo.
Bas bi bila fora.
Lacibg:Нек нам је бог у помоћи. Шипци нам дођу као неки живи времеплов. Средњи век уживо. Реалиту сховв![]()
![]()
![]()
Yopa:Ne kapiram temu. Medveda na plazi ima i po CG (ili ih je bar bilo kad sam ja bio klinac), krezubih nacionalista ni nama ne fali, a ona strokava ulica kao da je preslikano predgradje Pirota.