Да ли је ово Европа у 21. веку?

petarpan_2007:
ma definitivno je ovo naš badem

g r e sk a

dscn3576yz4.jpg

inace ja pokusavam da vam predocim kako stvarno izgleda tamo, iako sam mogao slikati samo fine slike, koje sam ipak ja samslikao

Овде су болесници само они шиптарски терористи који су вршили злочине на Косову,

па им ни то није било довољно, већ се диче својим злоделима и каче их на youtube...

А посебни болесници су они који налазе оправдања за њихове монструозне злочине!

Strela:
Овде су болесници само они шиптарски терористи који су вршили злочине на Косову,

па им ни то није било довољно, већ се диче својим злоделима и каче их на youtube...

А посебни болесници су они који налазе оправдања за њихове монструозне злочине!

Upravo tako. :evil:

Najbolesnija je ova grupa bolesnika pod zajedničkim nick-om Adem...iliti ldp, mada sve više sumnjam da su i tamo...iako je Čeda osvedočeni narkoman, nešto mi tu smrdi. :lol: :mad:

Архангел:
neko odrađuje baš preterano revnosno, tako da sam i ja popio ban (jedini, do sada) baš na pdf "Priština", kao reakciju na postovane slike poklanih Srba...Nisam bio jedini, to veče su mnogi platili "glavom", a odgovor je bio - ne znamo ko je jer tamo nema modova, ali zato ima ultra-mega-giga admina koji "slučajno" naiđu baš kada "treba" :roll:

Slučajnost, je l'...

Ma da...nego, jel' slučajnost da u zemlji Srbiji nema dovoljno zainteresovanih...ups...sposobnih da obavljaju pos'o moda već ih uvozimo iz regiona, aaaaa? :shock:

Strela:
Тако је. Тема је крајње једноставна, али нас се веома тиче, јер је и о

нашој кожи и о нашој држави реч.

Наиме, имамо суседе (и држављане) који пре личе, на становнике неког

Курдистана, Таџикистана, Туркменистана,... а лоцирани су у Европи и имају

највећи наталитет у Европи...
Нек нам је бог у помоћи. Шипци нам дођу као неки живи времеплов. Средњи век уживо. Реалиту сховв :lol: :lol: :lol:

Strela:
Да сам мод, због оваквог обраћања Сандрини, попио би трајни бан! :twisted:

da si ti mod, ovde bi se okupljali samo poklonici moderne "umetnosti" i raspravljali o umetnickom dostignucu njihovog sefa [koji stoji rame uz rame najvecim umetnici proslog milenijuma] kada nekoj nepismenoj i neobrazovanoj bagri koju drugi zovu medjunarodni sud na umetnicki nacin govori da mu samo mogu popu*ti onu stvar i da svi zajedno mogu da jedu go*na. to bi vam bio najveci domet, cak bi ste nadmasili i neke mlogo poznate *&^(%^&*. a kao dnevna doza bi vam bila da druge nazivate stokom, teroristima, balijama, ustasama, zlocincima,primitivcima itd. itd. i meni bi bilo veoma drago da ne budem na ovom forumu gde vlada takva "umetnicka" atmosfera, a o kvazi umetnicima necu nista reci, a sto bi pa oni dovoljno "govore"
ps.ako je primedba postavljena jer si se osetila zapostavljenom, tj. nespomenutom, oprastam
inace nije pristojno mesati se u tudju konzervaciju

Lacibg:
Нек нам је бог у помоћи. Шипци нам дођу као неки живи времеплов. Средњи век уживо. Реалиту сховв :lol: :lol: :lol:

Тачно тако...То је једини народ који живи у сред Европе, а који није ништа
примио од цивилизацијских тековина Европе, мислим у оном суштинском смислу.

Yopa:
Ne kapiram temu. Medveda na plazi ima i po CG (ili ih je bar bilo kad sam ja bio klinac), krezubih nacionalista ni nama ne fali, a ona strokava ulica kao da je preslikano predgradje Pirota.

Ma ne kapiraju ni oni.

Jedostavno, neki ljudi imaju potrebu da bez ikakvog razloga mrze druge. Ti sto mrze su naravno tuzni ljudi. Tuga je najbolji epitet kojim se opistuje prosecan srpski nacionalista.

Back