Da li je ovakva blokaderska omladina buducnost Srbije? Ja mislim da nije vec da su propast Srbije

Ah, još jedno namazano, podmuklo, napredno učitavanje osobina blokaderima.

I svi do jednog imate istu strategiju, nalazite po mrežama kojekakve pacijente i predstavljate ih blokaderima. Spinerska propaganda.

Meni to govori samo da su vam blokaderi i dalje ozbiljan problem. Zato i trebaju još više da se aktiviraju i da nastave da rade to što rade ;)

Da li je ovakva omladina buducnost Srbije? Ja mislim da nije vec su propast Srbije

Ovo vam je ta blokaderska omladina nezadovoljna

Ovakvima da damo da vode drzavu? Necemo daleko dogurati ako to uradimo.

Autorska tema.

@Тихи je li bi prije dao "ustašama" ili "blokaderima" da ti vode državu?
Pričamo hipotetski kad SNS-a ne bi bilo.

Skejo je zainteresiran,

1759407276805.png

Prava buducnost Srbije ce se videti za 20 godina, jer otprilijko toliko treba da se pocne desavati krematorijum u Srbiji , jer SFRJ ce da vuku jos deceniju , ne vise, a ovi Srpski penzosi nemaju kapacitet da izgura preko 60 i onda krece masovno umiranje....
A do tada krece odlazak omladine iz Srbije...brate da zive, a ne da ih ovde svaka slina ebe...

i tako punokrvni Srbi ce da odlaze, kinezi , melezi i cerkezi ce da dolaze....
Cigani Ganci , Butanci , Afganci , i liliputanci ce da se mnoze....i na tri prsta loze....ali samo za zaebanciju..

I tek tada ce se videti ko je krao taj ce imati , ko nije krao , kao da je ****....
Iako ce biti puno mogucnosti za zaradu i rad, sveje to sitno prema onome ko ce postavljati konce...

To je nova krvavi novac generacija....ne zaboravite, krvavi novac iz proslih ratova je dugo dugo rovario po srpskoj ekonomiji i umesto da se penzionise kad im je red, a sad im je red, dosao je Vampir i podigao ih iz mrtvih..
Nije izgledom vampir, ali je ponovo doneo 90te i naravno varijantu krvavog novca...dobro pljeskavice cevapi i ritopek, ali to mu dodje to u usmerenijem obliku , ovi cekaju da narastes pa te prikolju ko bravce i okrenu u oblikovanu smesu za rostilj....

Evo , za 20 godina pogledacemo ulice ja ako budem ziv, a vi ako ne odete u toplije krajeve...

Ah, još jedno namazano, podmuklo, napredno učitavanje osobina blokaderima.

I svi do jednog imate istu strategiju, nalazite po mrežama kojekakve pacijente i predstavljate ih blokaderima. Spinerska propaganda.

Meni to govori samo da su vam blokaderi i dalje ozbiljan problem. Zato i trebaju još više da se aktiviraju i da nastave da rade to što rade ;)

pa sami se tako predstavljaju

izvini ali to nije normalno ni ponasanje
Tihi …. “Nisi nadlezan” :lol:

ti jesi? Iz Kanade?

kad si vec tu odgovori mi kako cenis ovo ponasanje? jel ovo tebi normalno?

@Тихи je li bi prije dao "ustašama" ili "blokaderima" da ti vode državu?
Pričamo hipotetski kad SNS-a ne bi bilo.

Skejo je zainteresiran,

Pogledajte prilog 1793893
Dotični sa svojim brčićima može da odabere da li će u Lazu Lazarevića ili u nišku Toponicu, ima odgovarajućih smeštajnih kapaciteta i u Kovinu. Kad ga već nikako ne primaju na Vrapče.

pa sami se tako predstavljaju

izvini ali to nije normalno ni ponasanje

ti jesi? Iz Kanade?

kad si vec tu odgovori mi kako cenis ovo ponasanje? jel ovo tebi normalno?

Mentalni bolesnici.

Svi ti “blokaderi aktivisti” su ista gomna kao i opozicija.
Vlast ne treba ni da spominjem, oni su veleizdajnici i najgori sljam.

Puna podrska studentima i svim obespravljenim gradjanima Srbije u borbi protiv izdajnika AV i SNS mafije.

Back