Generale ljubim te u dupe!!!
LOOOOOOOOOOOOOOL Jao, koji si ti car!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Generale ljubim te u dupe!!!
Neces dobiti Kosovo Ademe! Uzalud se trudis.
koji si ti pakglu.... ja vec imam ono sto ti mislis da necu dobiti cccc![]()
znaci vec si dobio ono od natovacaja vec imam ono sto ti mislis da necu dobiti cccc
znaci vec si dobio ono od natovaca![]()
Pogledaj film RAT KOJI SE MOGAO IZBJECI, taj lik je jedan od glavnih naratora!
dobro je da si nam rekao na vreme gospodine moderatore :rolleyes:Tema nije adem, tama nisu siptari itd.
Utakmica za KiM je tek pocela, kako ce da se zavrsi, videt cemo, a do tada, drzite se teme![]()
General-Major Lewis Mackenzie
Covek koji svojim izjavama u medijima CNN-a, BBC-a, CBC-a itd. brani i zastupa "srpsku stvar" bolje od samih Srba.
Thank you general![]()
djubre kapitalisticko, pokvarenjak do srzi. nemojte mu verovati jer on to radi po zadatku, garantujem da vas ne voli, ipak je to sin zemlje koja je najnedomakratskije zemlje na svetu, zemlje koja uvek izaziva ratove samo da bi prodala oruzje ....
И не само што има два краја та батина - него им је лепо рекао Путин ДА ЋЕ ТАЈ ДРУГИ КРАЈ ДА ИХ ТРЕСНЕ ПО ГЛАВИ...![]()
Svaka mu čast! Puno mi je srce kad vidim ovakve pravdoljubive ljude koji se bore da kažu istinu.
Sve će biti više ljudi koji će govoriti poput njega, jer istina se ne može sakriti ona će kad-tad isplivati na videlo.
Što šapućete u podrumima, propovedaće se sa krovova!
na trenutak mi se učinilo da čitam nešto što je napisano tokom aprila/maja 1999.:|
pravdoljubivi svet na našoj strani, sve više i više..... do pobede![]()