da li je ona prava ortakinja?

waljda hoce.... mada da je moja drugarica zapala u slichne probleme (droga).... ja bih digla ustanak, majke mi....:lol::lol::lol:

gledaj, mislim da si pomalo paranoicna... Devojka samo zeli da bude u centru paznje, ali posto nam je drustvo trulo i takvo kakvo je najbolji moguci nacin da dodje u centar paznje je da postane kucka :D

Za par godina shvatice sta je ispravno i pozeljno jer ja prvi mogu da se zezam, imam vezu na jednu noc ili nesto ali nikada ne bih bio sa takvom devojkom u duzem periodu :D

gledaj, mislim da si pomalo paranoicna... Devojka samo zeli da bude u centru paznje, ali posto nam je drustvo trulo i takvo kakvo je najbolji moguci nacin da dodje u centar paznje je da postane kucka :D

Za par godina shvatice sta je ispravno i pozeljno jer ja prvi mogu da se zezam, imam vezu na jednu noc ili nesto ali nikada ne bih bio sa takvom devojkom u duzem periodu :D

dobro, dobro.... ja sam kraljica drame.... priznajem.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Ponekad je najbolje pustiti nekoga da se opece da bi shvatio da ne treba da se igra sa vatrom.Ok,tebi je ona drugarica,ti nju volis,i zelis joj najbolje....I gledaj sad...da doticna tebe gleda na isti nacin,verovatno bi cenila bar malo tvoj stav,ili pokusala da te ubedi da gresis,a ne bi tek tako terala po svome kao da si ti neki sasvim nebitan lik sa strane koji eto tako nesto prica.
Ja nisam za to da je otpises potpuno,jer ljudi grese i to nije nista strasno.
Ali nemoj nista vise da joj pricas,kada pocne da ti prica o toj svojoj novoj drugarici,samo joj lepo i kratko reci da te price o njoj ne zanimaju,jer ti imas svoje misljenenje....
Pa neka se sama uveri da li treba da se tako ponasa ili ne.

Back