Vidimo da cene nenormalno skacu u Srbiji. Stanadard ljudi sve vise pada dok se novci dele kao 1989 i 1993, uskoro ce milioni pa milijarde pa ce plata biti 100 evra koje podizete u posti...Da li se stampaju novci u Srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidimo da cene nenormalno skacu u Srbiji. Stanadard ljudi sve vise pada dok se novci dele kao 1989 i 1993, uskoro ce milioni pa milijarde pa ce plata biti 100 evra koje podizete u posti...Da li se stampaju novci u Srbiji?
Ne skaču divljački cene samo kod nas.
štampa se svuda. ova kriza če se iskoristiti za sveopštu inflaciju. a za to je i izazavana.Vidimo da cene nenormalno skacu u Srbiji. Stanadard ljudi sve vise pada dok se novci dele kao 1989 i 1993, uskoro ce milioni pa milijarde pa ce plata biti 100 evra koje podizete u posti...Da li se stampaju novci u Srbiji?
Skacu divljacki i u Zimbabveu kao oraguntan. Dorbo si to primetio.
Mislio sam na Nemačku
pa jel vucis deli dinare ili evre, sta mu ispada iz dzakova koje misli da nosi bekstvom?Vidimo da cene nenormalno skacu u Srbiji. Stanadard ljudi sve vise pada dok se novci dele kao 1989 i 1993, uskoro ce milioni pa milijarde pa ce plata biti 100 evra koje podizete u posti...Da li se stampaju novci u Srbiji?
Gde vi vidite ta poskupljenja
Jedino benzin zbog napada Huta što vam je skočio u poređenju s prošlom jesenju
Ne, ja samo platim Apple Pay-om.Je li ti vidiš cenu bečke šnicle.
Ne mnogo. Probaj da kupis evro od banke, i sve dokle moze, ne stampaju se.Vidimo da cene nenormalno skacu u Srbiji. Stanadard ljudi sve vise pada dok se novci dele kao 1989 i 1993, uskoro ce milioni pa milijarde pa ce plata biti 100 evra koje podizete u posti...Da li se stampaju novci u Srbiji?
Kako prezimljavaš neoborivu činjenicu da je inflacija u Rusiji veća nego u slobodnom svetu?stampaju se. Evo ti grafikon
Dinarska novcana masa u opticaju je danas dva puta veca nego pre 3 godine
![]()
A evo ti novcana masa u evrozoni
Oko 50% rast
![]()
nisi jedini . ali svajcarac lagano ide na vise ka 114Cene skaču a evro stoji ništa mi nije jasno.
Ista situacija i u Hrvatskoj
Ne to je pre svega posledca štampanja novca Centralne evropske banke. Pratim cene nekih proizvoda na "eBay" prdavnici pa vidim da su cene u proseku skočile šta ja znam verovatno duplo a ono što ja pratim troduplo.Vidimo da cene nenormalno skacu u Srbiji. Stanadard ljudi sve vise pada dok se novci dele kao 1989 i 1993, uskoro ce milioni pa milijarde pa ce plata biti 100 evra koje podizete u posti...Da li se stampaju novci u Srbiji?
8% je po NBS, znaci opet laze.Ma kaze vucic inflacija samo 3-4%,to je zavrsio fax ko mali kad je sve poskupelo skoro duplo
Trudiće se Švajcarci da ga veštački obore zbog konkurentnosti svojih proizvoda.nisi jedini . ali svajcarac lagano ide na vise ka 114
Kako znas da NBS ne stampa novac? Tihi je stavio grafikon koji pokazuje da stampa. Ko laze?Ne to je pre svega posledca štampanja novca Centralne evropske banke. Pratim cene nekih proizvoda na eBay prdvnici pa vidim da su ceneu proseku skočile šta ja znam verovatno duplo a ono što ja pratim troduplo.