Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Svi mi volimo MILF!
E nikad nisam znao sta to znaci

A vidjam ga svakog dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi mi volimo MILF!
Svi mi volimo MILF!
E nikad nisam znao sta to znaci
A vidjam ga svakog dana![]()
Kad se sjetim profesorke filozofije u 4. srednje. Svi maturanti su se lozili na nju, a ona je pored skole radila ka fitness instruktorka, pa onda zamislite o kakvoj se profesorki radi.
Kad se sjetim profesorke filozofije u 4. srednje. Svi maturanti su se lozili na nju, a ona je pored skole radila ka fitness instruktorka, pa onda zamislite o kakvoj se profesorki radi.
Ne znam dal sam vec pitao ali daj opet da pitam ako sam pitao zaboravio sam odgovor,
Da li je normalno paliti se na profesorku ?
Mislim, molim i obrazlozenje xD
![]()
Ne znam dal sam vec pitao ali daj opet da pitam ako sam pitao zaboravio sam odgovor,
![]()
![]()
Jeste...
I ja se palim na profesora koji mi na moju veliku žalost ne predaje...![]()
![]()
Pa jesi ti normalan idi*te kako ces se paiti na profe... !!!!!!!!!!!!! Tebe treba ubiti zapaliti na lomaci onda te kosti koje ti ostanu strpati u vrecu i onda sve to u kiselinu a dusu ti treba uhvati u teglu i to u crnu teglu da nista ne mozes da vidis ( i ako duse ne vide) !!!!!!!!!!!!!!!!!
Salim se !!!!!!!!
Ako nije normalno onda ni ja nisam normalan...
Najbitnije je da lociras svoje mjesto u kordinatnom sistemu ...![]()
Pa jesi ti normalan idi*te kako ces se paiti na profe... !!!!!!!!!!!!! Tebe treba ubiti zapaliti na lomaci onda te kosti koje ti ostanu strpati u vrecu i onda sve to u kiselinu a dusu ti treba uhvati u teglu i to u crnu teglu da nista ne mozes da vidis ( i ako duse ne vide) !!!!!!!!!!!!!!!!!
Salim se !!!!!!!!
Ako nije normalno onda ni ja nisam normalan...
Najbitnije je da lociras svoje mjesto u kordinatnom sistemu ...![]()