Da li je normalno?!

Ne znam dal sam vec pitao ali daj opet da pitam ako sam pitao zaboravio sam odgovor,

Da li je normalno paliti se na profesorku ? :rumenko:

Mislim, molim i obrazlozenje xD

:manikir:

da jeste, ja sam se "palila" kako ti kazes na nastavnika fizickog, ufff nas kakav je, svaki cas sam radila fizicko:mrgreen:
drug iz razreda se pali na istoricarku, cim ona udje u ucionicu on krene da je smara da joj prica nesto, spopada je na hodniku...na kraju joj je dao svoj broj telefona :telefon:

Pa jesi ti normalan idi*te kako ces se paiti na profe... !!!!!!!!!!!!! Tebe treba ubiti zapaliti na lomaci onda te kosti koje ti ostanu strpati u vrecu i onda sve to u kiselinu a dusu ti treba uhvati u teglu i to u crnu teglu da nista ne mozes da vidis ( i ako duse ne vide) !!!!!!!!!!!!!!!!!

Salim se !!!!!!!!

Ako nije normalno onda ni ja nisam normalan... :)

Najbitnije je da lociras svoje mjesto u kordinatnom sistemu ... :hahaha::hahaha:

Pa jesi ti normalan idi*te kako ces se paiti na profe... !!!!!!!!!!!!! Tebe treba ubiti zapaliti na lomaci onda te kosti koje ti ostanu strpati u vrecu i onda sve to u kiselinu a dusu ti treba uhvati u teglu i to u crnu teglu da nista ne mozes da vidis ( i ako duse ne vide) !!!!!!!!!!!!!!!!!

Salim se !!!!!!!!

Najbitnije je da lociras svoje mjesto u kordinatnom sistemu ... :hahaha::hahaha:

Uredu je :lol:

Salim se !!!!!!!!

Hahahahahahaha kakav lik umreću!:hahaha::rotf::cepanje:

Što se teme tiče, apsolutno da (kroz smeh pišem :hahaha:).

Back