yota
Aktivan član
- Poruka
- 1.806
Kad bi se moralni ljudi udružili, da li bi to bila diskriminacija ili rasizam ili...
![]()
diskriminacija,ali,da rade kao foto model,neprihvatljivo,ali nije diskriminacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi se moralni ljudi udružili, da li bi to bila diskriminacija ili rasizam ili...
![]()
Vise puta sam u zivotu upoznao ljude koji su bili posteni cak i na svoju stetu.
Da priznam u poverenju: i ja sam u mladosti bio takav.
Kada sam odrastao i par puta lose prosao demostrirajuci postenje u korist vlastite stete - vise ne bolujem od te bolesti.
Sada sam samo posten dotle dok to meni ide i prilog.
Smatram da to tako u zivotu i treba da bude.
O kojoj vrsti postenja ti pricas?to je tachno
ali mislim da se ovde pricha o drugoj
vrsti poshtenja shta li![]()
O kojoj vrsti postenja ti pricas?
To se meni podrazumeva, ali ja nisam o tome govorio.ne ukradi tudje?
Te postenjacine koje rade na svoju stetu obicno zele da svima budu dobri a ja takve ljude ne podnosim jer sebe uvek stavljaju u zadnji plan.
Kapiram sta si htela reci, to jeste lecenje kompleksa a mnogi koji sebe smatraju postenjacinama nisu imuni na njih.и да додам то што си навео по мени и није неко истинско поштење већ лечење неког комплекса
јел ти мене капираш сада?
Aha.Дефинитивно се разумемо.![]()
Kada sam odrastao i par puta lose prosao demostrirajuci postenje u korist vlastite stete - vise ne bolujem od te bolesti.
Bosa Noga dobro govoriti![]()
diskriminacija,ali,da rade kao foto model,neprihvatljivo,ali nije diskriminacija
Tebi se samo cini da si nekada bio postenVise puta sam u zivotu upoznao ljude koji su bili posteni cak i na svoju stetu.