da li je neko radio u herbalife compani

Bila na prezentaciji, na koju sam pozvana preko konkursa koji su oglasili kao wellness savetnik na nekom od pretrazivaca za posao. E ovako, prvo dobijes upitnik da popunis, osnovni podaci, obrazovanje, zanimanje itd. Posle toga krece prezentacija koja traje nekih 20tak min u toku koje ti pokazuju svoje slike sa raznih putovanja sirom sveta, pa gledas kakav imaju vozni park sve neki namunjeni automobili i na kraju ti predstave multi lvl kako funkcionise koliki ce tvoj biti procenat od zarade zavisi na kom si lvl.

Posle ti pokazu cekove koje su dobili iz USA, sa iznosima od 600 dolara pa sve do 3000 dolara.

Nisam se oprobala u tom poslu, niti znam nekoga ko se time bavi. Propagiraju da su njihovi obroci prava stvar i da su svima potrebni.

Ja sam kupila licencu i probala...Proizvodi su dobri, ali i skupi...a da bi se bavio time moras da imas zalihu, a za to ti treba dobra kinta...pa sad ako imas visak para ti ih ulozi, sto vise kupis, veci popust dobijes, veca ti je krajnja zarada...proizvode ces sigurno prodati ili ih pojesti sam, tako da neces biti na gubitku, samo je pitanje koje vreme ti je za to potrebno. O nekoj vecoj zaradi bez rada ...tesko...da bi zaradio moras da radis, da juris, molis, radis stvari koje ti ne prijaju, samo da bi ubedio ljude da im bas to treba i bas i tom trenutku kad je tebi hitno da dodjes do love....ti imas rokove kad moras da ulazes da bi bio IN, a to mozes da finansiras ako imas dobrog investitora iza sebe...Meni se sistem nije svideo, takav nacin rada mi ne odgovara,...proizvode koristem i sa licencom imam popust ...ako mi naleti kupac ja nesto prodam. Po meni to nije posao za FULL TIME, ali sve zavisi od tebe..

Ja sam kupila licencu i probala...Proizvodi su dobri, ali i skupi...a da bi se bavio time moras da imas zalihu, a za to ti treba dobra kinta...pa sad ako imas visak para ti ih ulozi, sto vise kupis, veci popust dobijes, veca ti je krajnja zarada...proizvode ces sigurno prodati ili ih pojesti sam, tako da neces biti na gubitku, samo je pitanje koje vreme ti je za to potrebno. O nekoj vecoj zaradi bez rada ...tesko...da bi zaradio moras da radis, da juris, molis, radis stvari koje ti ne prijaju, samo da bi ubedio ljude da im bas to treba i bas i tom trenutku kad je tebi hitno da dodjes do love....ti imas rokove kad moras da ulazes da bi bio IN, a to mozes da finansiras ako imas dobrog investitora iza sebe...Meni se sistem nije svideo, takav nacin rada mi ne odgovara,...proizvode koristem i sa licencom imam popust ...ako mi naleti kupac ja nesto prodam. Po meni to nije posao za FULL TIME, ali sve zavisi od tebe..

Konacno da se javi neko ko je probao da radi taj posao....Upalo mi je u oci to da ti se sistem rada nije dopao a oni upravo na prezentacijama govore kako su uslovi rada fenomenalni,nemas sefa i bla bla....Znao sam da tu nesto ne stima.Ispostavilo se da cela njihova prica nije bas na mestu

Pozdrav!
Procitao sam sve vase komentare i mogu vam reci da jedan deo vas nema dovoljnu osnovu da sudi o ovoj kompaniji i proizvodima ako ih sam nije probao ili ti krenuo sa ovakvim poslom.
Ja sam prvo krenuo sa proizvodom Formulom 1,prvenstveno zato sto su mi preporucili mnogi sportisti,doduse ne tako poznati.Probao sam i svidelo mi se.
Vodim Ju Jutsu klub na Novom Beogradu a pored toga se bavim jos jednom vestinom i da skratim pricu bila mi je potrebno vise energije i elana sto mi omogucava Formula 1!
Potom sam poceo polako da razmisljam da radim i resio sam da pocnem.Iskustva u ovom poslu nemam jos uvek ali sto se tice proizvoda mogu vam tvrditi da je to samo hrana!
:bye:
Sa postovanjem sempai Ju Jutsu-a Slobodan Tomic

info: boba66dzudi@gmail.com

Citava prica sa Herbalajfom je jedna podlost.
Na prezentacijama iritiraju ljudske slabosti i strasti nudeci tu svoju pricu kao melem i razresenje istih, Debeli ce smrsati , mrsavi se ugojiti, bolesni ozdraviti, ko nema zadovoljavajuci socijalni zivot tu ce naci srdacne prijatelje i pravu porodicu, zaradjivace fenomenalno(ali ce i shvatiti da novac nije najvaznije stvar na svetu), pomagace ljudima da rese razne svoje probleme pa ce tako steci njihovu naklonost i simpatije, putovace po svetu (istina o svom trosku ali sto bi to bio problem) posecivati kongrese, seminare i postati prava faca i covek koje razume svetske trendove, i sto je najvaznije nauciti sve odgovore na pitanja koja bi ikako zapretila da ga vrete u stvarnost. Malo li je?
:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

hvala lepo! drago mi je da i dalje ima ljudi koji razmisljaju!
hvataju na brzaka ocajne ljude, koji zele da zarade ili smrsaju/udebljaju se brzo.
covek bez savesti moze da radi taj posao a covek bez mozga da koristi proizvod!:dash:
sta su sve napricali, da ne poverujes! to jest, lud si ako poverujes. naravno da moze da se zaradi, ali po koju cenu? tako sto ces zavrnuti i navuci sve koje poznajes na neki proizvod koji reklamiraju i prave u AMERICI? posle da i h nosim na dusi! amerika je poznata po istini, dobrim namerama, ferplayu! :hahaha:
kao zdarv je i delotvoran! :rotf:pa tamo je sve zdravo! ne znam odakle da pocnem! pa i liposukcija je delotvorna! a kolko vidim i jeftinija je!:) man'te se vezbe! ko je jos to video? da neko vezba,trci,pliva... igra fudbal, kosarku, vaterpolo, tenis, odbojku i rukomet u Srbiji :D
procitajte sta pise na pakovanjima pa vidite kod lekara ili na netu svaki sastojak sta je i kako deluje na organizam.
kao 200 novih ljudi na svakih 8 minuta proba proizvod! ma daaaaaaaaaaaa! znaci oko 300 000 dnevno? milina! a oni kao sire trziste u srbiji, au, trebace im 20-25 da cela srbija pocne da koristi. a sto ne kazu koliko odustane? :dontunderstand: tom racunicom bi odavno cela planeta tebala da pije-jede,sta li vec, taj NEVEROVATAN sejk.koji, ide u kombinaciji sa jos nekoliko malih pilula:whistling:
i jos preporucuju da se menja za dorucak! svako ko je bar malo procitao bilo sta o ishrani zna da je dorucak najvazniji obrok! (posto sam vec udavio nadjite negde i zasto pa se zapitajte- kako neki prah moze da menja to. naravno da smrsas kad nista ne jedes!
meni su kao prikazivali neke podatke poredjenja njihovog proizvoda i neceg, ne znam ni ja cega jer su prebacili slajd cim su ljudi poceli da citaju!:eek:
i taj mi kaze kako je ovde mnogo teze progurati proizvod! pa naravno, navikli ljudi na kobasicu, slaninu, kajmak,mleko, jaja! Mene, iskreno, ne cudi sto u Americi to prolazi, kad nemaju kobasicu i jaja :per: ali se nadam da smo mi ovde malo pametniji!
razumem ljude koji imaju problema sa tezinom i masnocama i tako dalje, i kako gledaju na tvu savrseno izvajana tela, (stvarno na trenutke zavara) al to nisu ni sportisti, vec neki manekeni, koji sluze upravo za to. pogledajte im vecini nozice i znacete da nisu potrcali u zivotu.
dug je i naporan proces dovodjenja tela i organizma u formu, ali uvek ce tako i biti! znate kako kazu: SVE STO ZVUCI SUVISE DOBRO DA BI BILO ISTINA, NAJVEROVATNIJE JE LAZ!
cak sam procitao na stranom sajtu (procackajte malo net) da je ova kompanija odavno pod istragom (poslovanje, proizvod i to...)

Juce sam bila na "poslovnom sastanku", dotične firme koja je navodni predstavnik HERBALIFE-a.. Zamislite, idete na poslovni sastanak, gde vas docekuje glasna klubska muzika, svi nasmejani,
"Izvolite, Vi ste?," popunite obrazac .. "Sedite" - muzika i dalje trešti..

Oko vas sedi 20-ak ljudi.. Popunjavate aplikaciju, kao anketica... Po formi se vidi da je navlakusa "jer oni će vam omogućiti sve".

Prezentacija je trajali nekulturnih 40 minuta, gde se naređalo (kao da su kandidati , odnosno mi ćurani, najgore "tete s ulice") oko desetak govornika. Onih koji su u firmi od mesec dana do tri godine, i naravno svi su izuzetno zadovolji.

Predavanje ,vam nece prezentovatiproizvode detaljno, nego će vam na predavanju reci koliko prodajom herbalife-a možete da zaradite.
Ne pitaju vas za vaše kvalifikacije, nego vam oni "dobročinitelji" daju pravednu šansu da uspete.
Pominje se kao je rukometna reprezentacija korisnik tih preparata, i dosta inostranih sportista, A ne pominje se šta oni to "jedu".
O licencama ministrastva zdravlja ili bilo kog instituta nije bilo ni reči.
Krajnje neukusno pričaju o svojim platama, čak pokazujući čekove koje su dobili.
Takođe , na prezentaciji se pojavljuju članovi herbalife - a goli do pasa , kako piju alkohol i kupaju se sa lepim ženama , na navodnim konferencijama na kojima su bili.

Ma, ovo nije ni deo utiska od juče.. Ja sam iziritirana celom pričom pokusala da pitam nejasne stvari, ali su me odmah prekinuli i rekli da ce mi pojedinačno objasniti sve što mi nije jasno.

Odmah sam izašla.

E, sada neko je možda rođen za te "manipulatorske" poslove, ali smatram da je moralno dikutabilno prodavati tako , kao što čujem od vas, skupe proizvode u Srbiji. To je kao da se nekom smejete u lice zato što je debeo. Izuzetno loš primer poslovanja, navalentnost, gubljenje vremena.

Ne želim da uvredim nikoga ko to radi, ali zaista se po njihovom neprirodnom ponašanju i zaslepljenim pogledom , dok vam nesto govore, stiče utisak.. da su ih podvodači istrenirali. Neke ljude koji nakon faksa nisu nasli posao, neke razocarane klince kojima nedostaje džeparac, neke mlade majke i dugogodišnje domacice.

Nikom ne bih preorucila da ode na ovaj nezaboravni "poslovni sastanak"

Mogu samo da kazem da kao Zadovoljni konzument ovih proizvoda koje jedem vec godinu ipo dana i koji su mi pomogli da smrsam 12 kg i 8% masti i da tu kilazu odrzavam preko godinu dana,uz to se osecam kao nikada u zivotu mislim da vecina vas ovde prica gluposti jer verovatno ima 200kg i samo gundja,a pritom i zaradjuje maximum 15000din uz visok holesterol ili slicno,sve koji zele da konzumiraju ovakve proizvode maximalno podrzavam,ukoliko poznajete nekog naseg vaterpolo reprezentativca npr. pitajte ga o istim ,puno pozdrava svima,Milutin

Nije tacno da morate nekoga da smarate,ja zaradjujem mesecno preko 500e samo preporukom proizvoda najcesce poznatim meni osobama ,a pritom uopste hrana nije skupa sa obzirom kada se podeli na cenu po obroku a ne ukupnu cenu,a jos gore od svega je da niko ne pita koliko kosta nase zdravlje??? ja sam to skapirao u 25oj godini,a nazalost mnogi se sete toga tek u 50oj ili kasnije kada krenu zdravstveni problemi,molim osobe koje nisu koristile proizvode Herbalife kompanije min 3 meseca i osobe koje ne rade ovaj posao da ne ruse ugled kompaniji iza koje stoje Harvard,jejl,dobitnik nobelove nagrade,i 200vodecih osoba za ljudsku ishranu u svetu itd,zasto ne dodjete na Seminar kompanije 10 oktobra da vidite pravu sliku kompanije,,da ne biste sirili dezinformacije molim sve koje nesto zanima da mi pisu na private,Herbalife nezavisni distributer

a da plus morate da platite 100 evra njihov biznis paket!
to je inace cena za ufur za taj posao.

Ako je uslov da bi radio placanje biz paketa to je protiv zakonito . To je kao clanarina, ako se mora platiti a nemogu se imati nikakve beneficije ...
Milutine javite se ako zelite da radite najlaksi mlm u Srbiji u skoro ce svakako mnogi lideri i saradnici u drugim mlm-ovima preci kod nas , tako se pokazalo i u Madjarskoj bice tako i ovde.

AHhahahahah ... Zokinho,ukucaj Herbalife na google-u,you tube-u ... popricaj sa nekim ko radi Herbalife stvarno ako vec meni ne verujes,drugo ,nemam niti sefa,niti gazdu,nikom ne svodim racune,trece,nemoj da mi pomazes molim te,ja bih te rado pozvao na nas seminar da vidis o cemu se radi da ne slusas reci rekla kazala,a sto se tice "paketa",to nije paket,to je Licenca koja vazi u 74 zemlje sveta(ja licno bio u Milanu i u predstavnistvu Herbalife kupio proizvode),to mozes isto i u australiji,domininkani,mexiku itd gde god ima predstavnistvo,u licencu su ukljuceni proizvodi za ishranu koji vrede vise od licence,a protim od licence koju kupis apsolutno niko ne zaradjuje ,poenta je da probas proizvode koje ces jednog dana preporucivati,a ne da budes prodavac,ko zeli da bude prodavac ne moze da se bavi ovim poslom,tj moze ali ce raditi mesec,dva maximum,A onaj ko nema 9817din da izdvoji,a zeli velike pare taj je u problemu... ja nisam imao,pozajmio sam,sad mi se vratilo visestruko,Uzivam,zaradjujem svakog meseca sve vise,nemam sefa,putujem gde hocu i kada ja hocu,osecam se nikada bolje,imunitet 100puta jaci ... ko zeli da slusa tuzne price neka slusa,tako ce se i osecati,ko zeli da radi moze da me kontaktira slobodno da mu objasnim o cemu se radi ako je stvarno zainteresovan kako je lepo primiti na kucnu adresu Cek bonus kompanije ,odes u banku i kao vip klijent podizes svakog meseca .... Ja uprvao trazim gde cu da zimujem ,a da li i neko jos zeli da ima tu mogucnost posle odredjenog vremena zavisi na vama samim ,nikome drugom ..

Ako vec kazes da je herbalife mlm klasican,onda verovatno mislis za tvoju tu kompaniju da radis da je odlicno,a reci mi da li znas da se jacina kompanije gleda i u sponzorstvima? moja kompanija je sponoz Fc barselone,valensije,intera,salkea itd... rafael nadal i nasi vaterpolo reprezentativci npr nisu sponorisani a jedu nase proizvode,zapitaj se zasto... koja su sponzorstva toje kompanije?idi na you tube samo i nadji jos 95miliona ostalih ljudi koji se hrane nasom ishranom da vidis sta misle ...

Back