Da li je neko primetio

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.868
U subotu,23.januara ujutro oko 8 sati neobicne odbljeske sunca,kao farovi na automobilima?
Kao da neko "pali i gasi"sunce.Trajalo je to mozda oko pet minuta.A nije uopste bilo oblacno,da bi oblak zaklonio sunce.Nisam samo ja vidjela,i mnogi drugi su se cudili tome.Sta bi ovo moglo da bude?

U subotu,23.januara ujutro oko 8 sati neobicne odbljeske sunca,kao farovi na automobilima?
Kao da neko "pali i gasi"sunce.Trajalo je to mozda oko pet minuta.A nije uopste bilo oblacno,da bi oblak zaklonio sunce.Nisam samo ja vidjela,i mnogi drugi su se cudili tome.Sta bi ovo moglo da bude?

Šta bre zevaš u sunce subotom u 8 ujutro ?
Biće Limune da si imala dobra iskustva prethodne noći :aha:

Ne, ali je sinoć bio Vučji mesec.
Ne sećam se da sam video tako bistar i snažno sjajan Mesec.. mogla je svaka snaša konac u iglu da udene "bez sveće"
http://www.kurir.rs/zabava/zena/vec...siti-nesto-neverovatno-evo-sta-clanak-2106539

ja se secam baba i praba koje su pricale, da u januaru ne grmi, da je u januaru najbistije nebo, a sad je bio pun mesec, i jos dosta prica koja ja nisam popamtio
steta sto nisam zapamtio kako je prababa bez kalendara znala da izracuna po mesecu kad ce da padne vaskrs

Ne znam.Moguce.Ali ovde vidim da ti solarni bljesci i nisu bili na nekom maksimumu.:think:

To je bilo kao da neko pali i gasi farove auta,ali nigdje nije bilo ni auta,ni oblaka,a bilo je jutro,a ne noc. :)
I nisam samo ja vidjela,nego i neki jos ljudi iz komsiluka.I svima je bilo cudno jer takvu pojavu nisu dosad nikad vidjeli.

Da li je moguce da to ima neke veze sa ovim:
http://balansonline.ba/spektakl-na-nebu-golim-okom-moci-cete-vidjeti-pet-planeta/

Poslednja izmena:

U gornjim slojevima atmosfere postoji razno smeće,
kao ono što uništava ozonske slojeve.
Po mojoj teoriji, to su ostaci istrošenih satelita koji padaju na Zemlju
i ispare/izgore u gornjim slojevima.:hvala:

Back