da li je neko imao iskustva

Može to da radi lepo, ali ima i problema. Na primer video sam situacije gde se popularni kanali "zamrznu" nasumično, pa moraš da prebaciš na neki drugi, pa da vratiš, pa tek onda proradi. E sad možda nije isto svugde, možda neko ima sve super, pa neka podeli.

sa sajtovima koji nude razne uslluge tipa IPTV po nižoj ceni na crno, konkrentno mislim na jedan sajt ali da ga ne pominjem da ne bude reklama..ako ste imali napišite svoja iskuskva pa ćemo se čuti u poruci za detalje
Evo ti sa github-a ako ne trazis nesto specijalno. https://github.com/iptv-org/iptv a imas specijalan piratski forum samo za iptv ali sam zaboravio kako se zove.

Imao sam iskustva sa takvom uslugom koja se dobijala džabe. U pitanju je bio add-on za aplikaciju Kodi. Instaliraš Kodi, instaliraš taj add-on i imaš takoreći sve kablovske kanale, ne samo iz zemlje, nego i iz regiona, pa i iz sveta. Nažalost, to je bilo dosta nestabilno, pojedini programi su radili kad se njima ćefne, bilo je perioda kada ni jedan program ne bi radio, i na kraju je sve to skroz zamrlo. Danas ne mogu više ni da instaliram taj add-on. Dakle, mačka u džaku.

Imao sam iskustva sa takvom uslugom koja se dobijala džabe. U pitanju je bio add-on za aplikaciju Kodi. Instaliraš Kodi, instaliraš taj add-on i imaš takoreći sve kablovske kanale, ne samo iz zemlje, nego i iz regiona, pa i iz sveta. Nažalost, to je bilo dosta nestabilno, pojedini programi su radili kad se njima ćefne, bilo je perioda kada ni jedan program ne bi radio, i na kraju je sve to skroz zamrlo. Danas ne mogu više ni da instaliram taj add-on. Dakle, mačka u džaku.
znam za kodi radio je bolje prethodnih god sad radi ali često i ne radi nije pozdan ko pre

Back