da li je neka cula

• Začetnik teme Začetnik teme ndevojka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
smeh:
chokolada:
argonaut:
Queen_:
Eno je, preselila se na Dom i porodicu i oplela po monologu.
a nisi vidila rekreaciju i najnoviju temu -Trcanje, nalozili se ljudi pa je obasuli savjetima,
ps. dali je moguce da je ova osoba nekad davno postavila temu nesto kao covjek se radja i umire sam, u kojoj joj drugarica nije htjela posudit 18 dolara, podsjeca me na taj stil :D :D :D bilo kako bilo svaka joj cast jer se ja nasmijem do suza citajuci njene postove, nemojte je ukidati ako boga znate...
Jeste, to je ta sto je umirala od gladi 3 godine! :lol: :lol: :lol:

Gde je to?
Aktivirajte temu, molim vas!
Pola sata se smejem citajuci ovo!
Ne mogu da prestanem!
Zena (zapravo, ko kaze da je zensko?!) je definitivno ili luda ili stvarno ima uvrnut smisao za humor! Ali mene stomak boli od smeha!!!
:lol: :lol: :lol: Ne mogu da prestanem! Jos je smesnije kad se ljudi napale i daju ozbiljne savete i komentare!
Obozavam ovo mesto! :lol: :lol: :lol:
Eno ti je na strani 6, rado bih je aktivirao samo za tebe ali je zakljucana Zove se Covek se radja sam i umire sam.
Eh dokon pop i goveda krsti..... :oops:

Smorili ste majkemi, sem registrovanja, trebalo bi neke teme da se zakljucaju?
Pise te eseje o necijem tudjem zivotu! Ne razumem kako te toliko zanima taj njihov odnos? Jos si na pocetku teme rekla da ti je drugarica. Hm...
Jel i tebe to pogadja, ta njena "napukla" nevinost?
Ja bih predlozila da i ti i taj njen decko zavrsite medicinu, pa bar necete sumnjati u sopstvenu strucnost, tj. da li dr laze ili ne!

Poz, :D

argonaut:
smeh:
chokolada:
argonaut:
Queen_:
Eno je, preselila se na Dom i porodicu i oplela po monologu.
a nisi vidila rekreaciju i najnoviju temu -Trcanje, nalozili se ljudi pa je obasuli savjetima,
ps. dali je moguce da je ova osoba nekad davno postavila temu nesto kao covjek se radja i umire sam, u kojoj joj drugarica nije htjela posudit 18 dolara, podsjeca me na taj stil :D :D :D bilo kako bilo svaka joj cast jer se ja nasmijem do suza citajuci njene postove, nemojte je ukidati ako boga znate...
Jeste, to je ta sto je umirala od gladi 3 godine! :lol: :lol: :lol:

Gde je to?
Aktivirajte temu, molim vas!
Pola sata se smejem citajuci ovo!
Ne mogu da prestanem!
Zena (zapravo, ko kaze da je zensko?!) je definitivno ili luda ili stvarno ima uvrnut smisao za humor! Ali mene stomak boli od smeha!!!
:lol: :lol: :lol: Ne mogu da prestanem! Jos je smesnije kad se ljudi napale i daju ozbiljne savete i komentare!
Obozavam ovo mesto! :lol: :lol: :lol:
Eno ti je na strani 6, rado bih je aktivirao samo za tebe ali je zakljucana Zove se Covek se radja sam i umire sam.
Eh dokon pop i goveda krsti..... :oops:

Hvala... Pronasla sam... Bilo je i pomoci...
Pa stvarno smo besposleni kad imamo vremena da se time zanimamo!
Ali da je smesno - smesno je!
A i inspiracija joj ne manjka!
Toliko gluposti na jednom mestu nije bas jednostavno pronaci!
:lol: :lol: :lol:
PS Ono sto me dodatno fascinira to je cinjenica da se neko jos ozbiljno bavi "napuklim himenom"!!!
:lol: :lol: :lol:

moja jedna "komsinica" ima jedan problem naime ona je devojka sa sela i treba da se uda u svom selu ali decko je insistirao posto su "konzervativni" da bi imali odnose da ona ode kod doktora pa da njemu kazu da li je nevina ili nije i sad doktori su joj nasli tzv. <napuklu nevinost> odnosno kazu <IMA NESTO> sto lici na nevinost ali kao da je malo napukla pa sad interesuje me da li ste vi ikada cule za tu neku tzv. polovicnu nevinost da li to opste postoji i sto je najbitnije i sustinsko pitanje da li to znaci da je ova devojka spavala sa nekim muskarcem ili nije?
ma jok bre prala djanu na potoku pa se okliznula

Back