Da li je muška prevara manje bolna od ženske prevare ?

Sam to tako, bez trunke dileme, rešavam sve svoje ljubavne probleme ...

576420

Мушка превара је чисто акција и рекреација.

Женска превара је емотивна превара.

Зато је мушка превара мање болна.

Објасних на суседној теми како су мушкарци више рационални а жене више емотивне.

Za koga?

Ne znam koga vise boli, ali znam da zene teze podnose prevaru....
Ne bih se ni u to kladila! Ja 105-i dan na poslu slušam kolegu koga je sad već bivša žena ostavila i NE MOGU VIŠE... ona žena već čeka i dete s drugim čovekom,a on kuku lellleee... pa, šta ću sad, pa kako ću...zabranila sam mu da je nadalje pominje u mom prisustvu!Malopre mi šalje SMS,sreo je u gradu sa mužem. Šmrc, šmrc...

Ne bih se ni u to kladila! Ja 105-i dan na poslu slušam kolegu koga je sad već bivša žena ostavila i NE MOGU VIŠE... ona žena već čeka i dete s drugim čovekom,a on kuku lellleee... pa, šta ću sad, pa kako ću...zabranila sam mu da je nadalje pominje u mom prisustvu!Malopre mi šalje SMS,sreo je u gradu sa mužem. Šmrc, šmrc...
Muskarci MNOGO TEZE podnose prevaru.
Bar vecina.

A koliko se zena razvelo zbog sumnje u prevaru i ceo zivot provede lazuci sve druge.....?
Recimo, veci deo ovih forumasica sto pate, iako menaju partnere redovno....ove sto su im svi muskarci krivi.....zbog tog jednog?

Back