DA LI JE MOGUCE VOLETI SAMO JEDNU ZENU I KADA ONA ODE OD TEBE DRUGOM U ZAGRALJAJ?

pobrkao si loncice debelo....ali, gledaj da te prodje ta opsesija...svaki covek ima pravo da bude voljen i da voli...da mu je ljubav uzvracena....ako te neko ponizava i potcenjuje a ti mu dajes celog sebe, sve to nema smisla i ma koliko bolno bilo, zivot treba nastaviti....vreme cini svoje....uverila sam se.....

bas to...davis se u proslosti..poslusaj zenu, u pravu je

Pitanje je da li ona to uopste zeli drugar
bah, i meni se desilo da me zena zbog koje sam prelazio hiljade kilometara ostavi na dan rodjendana
i sta da radimo? Ne mozes nista, ona to ne zeli, prosto je
da li ce ti ikada reci, ja sam pogresila, zelim ti se vratiti? Sto sada to ne ucini kada znas koliko patis i volis
sacuvaj makar svoje dostojanstvo, kasnije ces patiti upravo zbog toga
a sve ovo jednom ce ti biti smesno, kada nadjes onu koja ce ti uzvratiti ljubav
Ova koju volis apsolutno ne zasluzuje to, ljubav je sveta
inace ovo smatram potezom ocajnika, a to ne zelis biti, sve je to iluzija u tvojoj glavi jer nemas ono sto bi najvise zeleo...pusti to i nastavi zivot po svojim merilima a ne tudjim
srecno i pamet u glavu !!!

...nazdravite drugovi sa mnom i sa tugommmmm
otisla je voljena u zagrljaj drugom ! - Hakim Kucuk Hoki

nazalost i to se desava. patis saberes se (mozda i poneka suza u alkoholisanom stanju) i ides dalje.
svako nadje svoju Srecu ako ima hrabrosti da trazi uprkos svemu.

izdrzi...."i to ce proci" Ivo Andric !

bas tako

mala prica za postavljaca teme...
Brajan je svojevremeno upoznao jednog muskarca sa slicno tuznom pricom, gde ga je cura ostavila i on je patio kao i ti...i tokom tog perioda pacenja, smisli da bi bilo dobro da legne na zeleznicke sine i da ga pregazi voz kao Anu Karenjinu...i legne on, voz naidje ali prezivi sa sledecim posledicama...sad je bez nogu i ubogi je invalid, prodaje tuzne akvarele na pijaci ( zasto tuzne, jer svaki akvarel je slika slomnjenih grana i to mu je jedini motiv )
dakle, privati se sutra alkohola ili neke lake droge....izadjes na mesto neko gde je dobra zurka i gde znas da nece biti ta tvoja nikakva ljubav prosla, provedes se , izigras se, upoznas neku pijanu curu, povatate se, pojebete se, i u NG udjes kao zdrav i nov covek

evo malo iz Krompirovih "utisaka" a na temu. i da sto pre nadjes devojcicu koja ne bezi kod drugog

iseceno srce
zalivao danima
rakijom pivom
koga to zanima
i potoke suza
i besane noci
u magli snova nadao se da ce doci....

jedna koja ce da voli
jedna koja ce da mazi
ona koja ce da slusa i grli
i na srce ranjeno da pazi

neprimetno je trepnula
i buru pokrenula
i sati, dani, meseci...
prosli kao tren
kad sa usana je poljubac dosao
kao pravi lek

i vise nije stajao kao
popisani cvet
od tog trena u njima
razvio se novi svet.

GDE ZAJEDNO VOLE SE ONI !

(i trajace dok oboje tako zele, bez prisile, bez uslova)

deo gde je ona patila stopio se u slovima gore i sada je proslost nesto sto ostaje kao trag ali ne kao teret....
snovi se ostvaruju !
ne pati vise, SANJAJ !

Doziveo sam da me ostavi devojka koja je zelela da se uda za mene.
Nije postojala svadja, nista sto bi nagovestilo raskid.

Ниси приметио. Смео бих да се опкладим да је она са тобом раскинула још и пре него што ти је то рекла...

Nije mi bitno sto je otisla, bitno mi je da moje srce samo nju zeli?
Koliko ovakva jedna stvar moze biti realna i uopste moguca uljudskoj realnosti?
Da li je to idealizovanje ili neprihvatanje nove situacije ili prosto bol koju je tesko podneti?

Могуће је, али не дај Боже... Мени се лично није десило и надам се да никад ни неће...

samo Ivo ostaje "vo vjek vjekov"....kako nas je kao Nusic zno sve u dusu a da nas nije ni pogledao ni cuo.
i pored njih ko jos mari za "zone pobegulja"...

i najjaca (iz filmova) recenica "deco ! plakali smo, pa sta. IDEMO DALJE ! "

Знаш шта... Друг Лењин је рекао: Учити, учити и само учити, а ја кажем: Смејати се, смејати и само се смејати. Сад бих могао и један виц да испричам, али се не сећам како тачно иде... знам само да има ебитачан крај! :super:

Ja raskid dozivljavam veoma tesko i bolno.
Ona je sada drugom u zagrljaju, a ja je i pored toga volim i zelim da mi se vrati.
Sve sam joj oprostio.
Nije mi bitno sto je otisla, bitno mi je da moje srce samo nju zeli?

$ta ce ti ta drolja. Nisi normalan. Aj da te je ostavila zbog puta u Indoneziju pa i da se toleri$e, vec zbog drugoga. Ej! Budzislave.. nesretniche :)
Hoce$ sutra ponovo iznenada da te ostavi i da padne drugom u zagrljaj. Pa ti si prso :)

Back