Da li je moguće pronaći fejsbuk manijaka?

Pa ja sam odma mom mužu pokazala te poruke on je rekao da je to laž i da bi prijavio tu osobu
Е, и ти си наивна ☺ Најпре није требало да показујеш ту поруку мужу. Даље, требало је одмах да питаш колико треба да платиш да теби пошаљу те доказе.

Ne druzim se sa tom zenom, samo, zivimo u istoj ulici ali se ona javila mom muzu da je i nekim njenim prijateljima poslato isto sto i meni
Ma zaboravi celu pricu i tako kazes da je ugasila profil, a muza ipak malo kontrolisi ;)
Ta je zena ocigledno luda jer ja ne razumem koji je njen motiv da jos nekaim ljudima salje takve gluposti.
Tebe je htela da nasekira, ali sta briga ostale ljude za tebe i tvog i muza.

Ako bi se to ponavljalo s više profila, ili na dr. načine, možeš u policiji prijaviti kazneno djelo
""nametljivo ponašanje"".

Iako ne mogu tvrditi kako je u Srbiji, ali u Hrvatskoj je nametljivo ponašanje kazneno djelo za koje se progoni po službenoj dužnosti, slijedom čega službena tijela progona (policija i državno odvjetništvo) imaju ovlaštenje naložiti ISP-u kome su dodijeljene određene IP adrese.

Iako moram priznati da će u ovom konkretnom slučaju, ukoliko se i prijavi prvo utvrditi da li ima temelja za isto. Po mojem nema. Nema dovoljno.

Back