Teodora9889
Početnik
- Poruka
- 13
Ne druzim se sa tom zenom, samo, zivimo u istoj ulici ali se ona javila mom muzu da je i nekim njenim prijateljima poslato isto sto i meniA sto murija da trazi tu osobu ona ti je prijatelj valjda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne druzim se sa tom zenom, samo, zivimo u istoj ulici ali se ona javila mom muzu da je i nekim njenim prijateljima poslato isto sto i meniA sto murija da trazi tu osobu ona ti je prijatelj valjda?
Pa ja sam odma mom mužu pokazala te poruke on je rekao da je to laž i da bi prijavio tu osobuNisam rekao da se druzis ni sa kim,nego da te je neko prijateljski na nesto upozorio a ti ga trazis preko policije
Е, и ти си наивна ☺ Најпре није требало да показујеш ту поруку мужу. Даље, требало је одмах да питаш колико треба да платиш да теби пошаљу те доказе.Pa ja sam odma mom mužu pokazala te poruke on je rekao da je to laž i da bi prijavio tu osobu
da li si ti sigurna da je laž to sto ti je napisala ta osoba..Naravno, ali je moj muž bio u fazonu da tužimo tu osobu što je to napisala pa me zanimalo da li je to moguće samo zato što je iznela neke laži?
Tužite je slobodno, nn osoba za neta imate prava. Sad šta ćete isterati videćete već. Nađite advokata i u postupak. Lagano se sve nalazi bez problema.Naravno, ali je moj muž bio u fazonu da tužimo tu osobu što je to napisala pa me zanimalo da li je to moguće samo zato što je iznela neke laži?
Apsolutno. Ja bih odmah napičila tog nosioca tračaTo bi svako rekao
To ces jednom da mi objasnis....na koji nacinApsolutno. Ja bih odmah napičila tog nosioca trača![]()
Ma zaboravi celu pricu i tako kazes da je ugasila profil, a muza ipak malo kontrolisiNe druzim se sa tom zenom, samo, zivimo u istoj ulici ali se ona javila mom muzu da je i nekim njenim prijateljima poslato isto sto i meni