bratjesam Aktivan član Banovan Poruka 1.633 27.04.2016. u 22:35 - Da li je moguće popraviti vid prirodnim putem? #1 Znači ne mislim ako neko ima problema sa očima pa da popravi vid već neko ko dobro vidi, ne razumem se baš u biologiju pa pitam.
Znači ne mislim ako neko ima problema sa očima pa da popravi vid već neko ko dobro vidi, ne razumem se baš u biologiju pa pitam.
Selkhet Elita Poruka 19.768 27.04.2016. u 22:54 - Da li je moguće popraviti vid prirodnim putem? #2 Ne kontam, što bi popravljao vid ako ti je dobar? Nije valjda da misliš na nešto poput supervida?
Sarvaš Elita Poruka 20.772 27.04.2016. u 22:56 - Da li je moguće popraviti vid prirodnim putem? #3 Sirova šargarepa
bratjesam Aktivan član Banovan Poruka 1.633 27.04.2016. u 22:58 - Da li je moguće popraviti vid prirodnim putem? #4 Selkhet: Ne kontam, što bi popravljao vid ako ti je dobar? Nije valjda da misliš na nešto poput supervida? Kliknite za proširenje... Ma ovako bezveze me intresuje.
Selkhet: Ne kontam, što bi popravljao vid ako ti je dobar? Nije valjda da misliš na nešto poput supervida? Kliknite za proširenje... Ma ovako bezveze me intresuje.
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.411 27.04.2016. u 23:52 - Da li je moguće popraviti vid prirodnim putem? #5 To si citao negde da moze da se popravi vid nekim vezbama,u nekim casopisima.Verovatno moze,ako je osoba mladja i u nekom pocetnom stadijumu.
To si citao negde da moze da se popravi vid nekim vezbama,u nekim casopisima.Verovatno moze,ako je osoba mladja i u nekom pocetnom stadijumu.
bratjesam Aktivan član Banovan Poruka 1.633 12.05.2016. u 22:08 - Da li je moguće popraviti vid prirodnim putem? #6 jolemisa: To si citao negde da moze da se popravi vid nekim vezbama,u nekim casopisima.Verovatno moze,ako je osoba mladja i u nekom pocetnom stadijumu. Kliknite za proširenje... Nisam nego ono evolucija i tako to.
jolemisa: To si citao negde da moze da se popravi vid nekim vezbama,u nekim casopisima.Verovatno moze,ako je osoba mladja i u nekom pocetnom stadijumu. Kliknite za proširenje... Nisam nego ono evolucija i tako to.
fosilvaso Buduća legenda Poruka 39.135 14.05.2016. u 19:58 - Da li je moguće popraviti vid prirodnim putem? #7 bratjesam: Nisam nego ono evolucija i tako to. Kliknite za proširenje... Evolucija je zaključila da čovjek ne treba imati dobar vid kao recimo neke životinje!? Dapače, čak je i deprimirajuće koliko nas ima loš vid!
bratjesam: Nisam nego ono evolucija i tako to. Kliknite za proširenje... Evolucija je zaključila da čovjek ne treba imati dobar vid kao recimo neke životinje!? Dapače, čak je i deprimirajuće koliko nas ima loš vid!
bratjesam Aktivan član Banovan Poruka 1.633 07.06.2016. u 17:51 - Da li je moguće popraviti vid prirodnim putem? #8 fosilvaso: Evolucija je zaključila da čovjek ne treba imati dobar vid kao recimo neke životinje!? Dapače, čak je i deprimirajuće koliko nas ima loš vid! Kliknite za proširenje... Pa zato što nam ne treba da bi preživjeli.
fosilvaso: Evolucija je zaključila da čovjek ne treba imati dobar vid kao recimo neke životinje!? Dapače, čak je i deprimirajuće koliko nas ima loš vid! Kliknite za proširenje... Pa zato što nam ne treba da bi preživjeli.