'elem...krenem ja s jednim tipom koji mi se sviđao na izlet. Upoznali se preko moje najbolje drugarice(njen kolega).
Dogovorimo se da idemo na planinarenje, on nosi full opremu u kolima, ja samo da krenem. Odemo na planinu, gledali neki rezervat ptica, pentrali se,pričali,smejali sve ok, ...dok smo silazili po onoj strmini, on ide isped mene, dok ja onako trapava(ko fol, ništa mi nije teško, sve mogu) okliznem se po nekom kamenu. Strmoglavim se nizbrdo, napravim kolut unapred i udarim glavom u drvo. Od šoka, nisam mogla da se mrdnem i sve me bolelo. On se uplašio, sleti za mnom, ode po prvu pomoć do kola, ja vrištim... ne ostavljaj me ovde, možda ima zmija!
On se vrati, skine majicu, razmazuje mi krv po glavi, odnese me do kola i pravac hitna pomoć. Ja mu kažem, neću u hitnu... , pomisliće da si me silovao, vozi me kući. On me odveze do stana, da mi neki lek protiv bolova da popijem i kaže da mu se javim kasnije. Ulazim ja stan, ... moja cimerka kad me videla, htela zvati policiju, pomislila da me silovao. Jako se uplašila, ja je pola sata ubeđujem da nije...onda operem ja svoja krvava kolenca, zalepim flastere po glavi, popijem lek i odem da spavam!