Da li je moguce nagovoriti prijateljicu na seks ili fatanje u slucaju da muskarac kreira jaku seksualnu energiju između njih dvoje

KnezNez

Zainteresovan član
Poruka
142
Pozdrav svima. Eh radi se o tome da bi zelio imati nesto vise (seks, fatanje) sa svojom prijateljicom ali bez emotivnog ulaganja znaci nisam zaljubljen. Konstatno ona i ja imamo fazone i zezanja u smislu kako bi ja s njom volio spavat, pricamo o seksu i slicno. Dadnem joj cesto do znanja da bi s njom volio imat. Planirao sam negdje nasamo otici s njom autom i preuzet stvari u svoje ruke. Ako bude neckanja lijepo joj objasnit da hocu da uzivamo oboje i da poslije toga slobodno mozemo ostat prijatelji. Znaci da ne bude onih problema u koje zapadnu tipovi koji zele vezu. Interesuje me vase misljenje, ima li od ovog ista ili tesko?

Zasto bi imao seks sa svojom drugaricom ako ne zelis da budes u emotivnoj vezi sa njom posle tog neobaveznog seksa? Znaci ono, drugarica ti je hot pa hoces njeno telo.
I zasto bi je autom vozio bilo gde? Sta,da je silujes? Ako bude neckanja i ako ne bude htela, nemoj navaljivati ebote plati urvu pa je ebi.

Zasto bi imao seks sa svojom drugaricom ako ne zelis da budes u emotivnoj vezi sa njom posle tog neobaveznog seksa? Znaci ono, drugarica ti je hot pa hoces njeno telo.
I zasto bi je autom vozio bilo gde? Sta,da je silujes? Ako bude neckanja i ako ne bude htela, nemoj navaljivati ebote plati urvu pa je ebi.
Opusti se Teodora. Emocije su skupa stvar a ona i ja odlazimo u druge gradove da studiramo za mjesec i pol i oboje smo svjesni da se nasem prijateljstvu i flertu blizi kraj

Opusti se Teodora. Emocije su skupa stvar a ona i ja odlazimo u druge gradove da studiramo za mjesec i pol i oboje smo svjesni da se nasem prijateljstvu i flertu blizi kraj
Pa da ga zapecatite ebanjem? Pa ako ste toliko zeljni jedno drugog sto niste zajedno?

Ko je koga zeljan to cu saznati hahahaha ali u sustini me generalno interesuje da li je moguce imati kombinaciju sa nekim ako muskarac kreirs dovoljno jaku seksualnu energiju :D
Ako ona nije zainteresovana mozes da kreiras i kreiras i nista

Ko je koga zeljan to cu saznati hahahaha ali u sustini me generalno interesuje da li je moguce imati kombinaciju sa nekim ako muskarac kreirs dovoljno jaku seksualnu energiju :D
Ali da KREIRA sex energiju :D
Prijatelju nema tu kreiranja, ili je imas ili ne.
Nes ebati, cak nema nista ni od FATANJA...

Back