Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zanima me da li je moguce da postanes clan ruske specijalne jedinice spetsnaz a da nemas rusko drzavljanstvo, nego srpako? Da li je neko probao ili planirao tako nesto?
Buraz nije to fudbal pa da imas transfer period... Ne mozes nista bez ruskog drzavljanstva kao sto ne mozes ni budes deo Kobri bez srpskog, pa makar u fokama bio najbolji 15 godina
Buraz nije to fudbal pa da imas transfer period... Ne mozes nista bez ruskog drzavljanstva kao sto ne mozes ni budes deo Kobri bez srpskog, pa makar u fokama bio najbolji 15 godina
Sluzio sam civilno, toliko o tome koliko se kuzim u vojsku, ali mi je logicno da ce u elitnu vojnu jedinicu Rusi prije uzeti Rusa, nego Srbina bez ruskog drzavljanstva.
@Vojnik06 ne ocajavaj, u nasoj ustaskoj armiji uvijek ima mjesta za dobrovoljce.
Kada je u Hrvatskoj uvedeno civilno sluzenje vojnog roka, 53% rocnika, ukljucujuci mene, odlucilo se za civilno.
Drzava, da ne izgubi obraz, iduce godine uvela je dobrovoljno sluzenje.
Upoznaj pod hitno Hrvaticu, ozeni je, dobij ustaske papire i prijavi se u ATJ Lucko.
Ne moze se u spetsnaz tek tako uci prvo moras imati rusko drzavljanstvo a to da oni tebe skautiraju dok si u kobrama haha toga nema druze to ti funkcionise kao i svugde prijavis se ako te prihvate selektivna obuka bato pa ako izguras upadas u jedinicu ako ne jbg
Naravno ni u kobre ne moze tek tako da se udje to ti govorim kao clan jedinice obuka je paklena takodje moras biti i fizicki potkovan i sposoban a da ne govorim mentalno jer obavljaju duga detaljna testiranja a ako sve prodjes postajes pripadnik najelitnije jedinice u Srbiji.
Zanima me da li je moguce da postanes clan ruske specijalne jedinice spetsnaz a da nemas rusko drzavljanstvo, nego srpako? Da li je neko probao ili planirao tako nesto?
Спецназ јесу различите специјалне јединице и има их већи број а не само једна...
Србин не може да служи војни рок у Русији осим ако не узме руско држављанство бар док је у пубертету. Што се тиче њиховог начина упућивање војника на служење војног рока то мораш питати на њиховим порталима.
Иначе Србин може да постане припадник руске "легије странаца", јединице коју су оформили пре неколико година а коју ће попуњавати људима који нису руски држављани али који испуњавају одређене услове који нису наивни (бар колико се сећам о томе што сам читао )...