Da li je moguce da se zena tako razbesni?

teardrop:
Nedavno sam sedela u kafeu sa jednim mladićem. Prijatno ćaskanje, nije prvi put da izadjemo zajedno. Simpatičan, šarmantan, zgodan. To su utisci sa tih prvih "sastanaka". Zvono njegovog mobilnog telefona prekida naš razgovor:
"Zdravo! Dobro sam, sedim sa nekim društvom i pijem piće."
Neko društvo, tj. JA!
Ustajem uz izvinjenje (kao da hoću u toalet), odlazim do šanka, plaćam račun i izlazim iz kafea.
The End
svaka ti čast :!: dostojanstveno i na nivou :oops: budale i mediokritete samo tako treba spuštati na zemlju :roll:

CaLiMeRo:
He... meni se pre 6-7 godina desilo nešto slično. Sedela sam kod dečka u stanu kada se javio na mobilni i rekao nešto u stilu da je tu sam.
Ja lepo izašla napolje i otišla kući. :lol: :lol:
A pazi ovo :shock:
Ovaj moj danas prica sa koleginicom sa posla, nesto se dogovaralo drustvo, da se vide, i kaze "Ne mogu sad, za pola sata, imam neke OBAVEZE!" :shock: :shock: :shock:

teardrop:
Nedavno sam sedela u kafeu sa jednim mladićem. Prijatno ćaskanje, nije prvi put da izadjemo zajedno. Simpatičan, šarmantan, zgodan. To su utisci sa tih prvih "sastanaka". Zvono njegovog mobilnog telefona prekida naš razgovor:
"Zdravo! Dobro sam, sedim sa nekim društvom i pijem piće."
Neko društvo, tj. JA!
Ustajem uz izvinjenje (kao da hoću u toalet), odlazim do šanka, plaćam račun i izlazim iz kafea.
The End
Hahaha, lol , slicno se i meni desilo, mozda smo izasle sa istom osobom :lol: .
Ni ti moji 'izlasci' nisu bash potrajali :lol: :lol:

snoshaj efendija:
Moja dobra prijateljica sa posla je pre mesec dana raskinula dvogodisnju vezu sa jednim likom koji je onako, prilicno OK.
Zacudilo me to sto nije u depresiji zbog raskida, vec je izuzetno besna i puna gorcine.
Danima nije htela da mi kaze razlog iako smo jako dobri (znamo se 15 godina) i kada mi je rekla razlog nisam mogao da verujem!
Naime, bila je kod (sada bivseg) decka i spreamli su se da se kresu. Ona je bila pod tusem i cula je njegov razgovor sa ortakom sa kojim je dogovarao da odu u kladionicu. U tom razgovoru decko je rekao ortaku:

'Vidimo se u kladionici samo da OPAMPRCIM ovu moju...

E, taj izraz OPAMPRCITI je doveo do ludila i ona ladno raskine.
Mislim, oni ce se pomiriti i tako to (verovatno) ali mi nije jasno da je taj izraz toliko raspametio.Ja sam je ubedjivao, ali ne vredi. Decka sam upoznao, nije saban zaista.
Sta vi mislite?

PA nemam pojma.....jel bi ti voleo da ona prica sa drugaricama o tvojoj velicini kakv si u krevetu itd...ebone s njegove strane...ispada ko da je omalovaz\ava..samo za eb

snoshaj efendija:
Moja dobra prijateljica sa posla je pre mesec dana raskinula dvogodisnju vezu sa jednim likom koji je onako, prilicno OK.
Zacudilo me to sto nije u depresiji zbog raskida, vec je izuzetno besna i puna gorcine.
Danima nije htela da mi kaze razlog iako smo jako dobri (znamo se 15 godina) i kada mi je rekla razlog nisam mogao da verujem!
Naime, bila je kod (sada bivseg) decka i spreamli su se da se kresu. Ona je bila pod tusem i cula je njegov razgovor sa ortakom sa kojim je dogovarao da odu u kladionicu. U tom razgovoru decko je rekao ortaku:

'Vidimo se u kladionici samo da OPAMPRCIM ovu moju...

E, taj izraz OPAMPRCITI je doveo do ludila i ona ladno raskine.
Mislim, oni ce se pomiriti i tako to (verovatno) ali mi nije jasno da je taj izraz toliko raspametio.Ja sam je ubedjivao, ali ne vredi. Decka sam upoznao, nije saban zaista.
Sta vi mislite?

Mene cudi da je sa takvim kretenom bila u vezi dve godine! :roll: Ceo zenski tabor pored mene se slaze samnom! :wink:

Back