Da li je moguce da se svidjate zauzetoj devojci?

Sta moze da bude razlog za to?

Sta moze da bude da ona hoce da stupi u komunikaciju?

Sta moze da bude ako on započne razgovor, a ona nastavlja razgovor bez odbijanja iako vidi o cemu se radi s njegove strane?

Ovo pitanje ne muči samo tebe, današnje naučnike i po koju gorilu... Ovaj fenomen je mučio i najstarije civilizacije poznate današnjem čoveku. Naučnici čak imaju šalu/priču u kojoj tvrde da je prva pra-čestica tražila slobodni univerzum u kojem će da se rasprsne i da stvori život kakav danas znamo, i nabasala na ovaj naš koji je, na žalost, bio zauzet. Medjutim, ovaj naš kurav.a univerz poče da se ponaša kao da je klot spreman za rasprskavanje i šta bi u grad? Mislim da znaš i sam. Elem, ne traži je sine, to sam htela napisati

Ovo pitanje ne muči samo tebe, današnje naučnike i po koju gorilu... Ovaj fenomen je mučio i najstarije civilizacije poznate današnjem čoveku. Naučnici čak imaju šalu/priču u kojoj tvrde da je prva pra-čestica tražila slobodni univerzum u kojem će da se rasprsne i da stvori život kakav danas znamo, i nabasala na ovaj naš koji je, na žalost, bio zauzet. Medjutim, ovaj naš kurav.a univerz poče da se ponaša kao da je klot spreman za rasprskavanje i šta bi u grad? Mislim da znaš i sam. Elem, ne traži je sine, to sam htela napisati
Hvala. 🙂

Ne jurim ja kad vidim da nema sanse. 🙂 Postujem tudj izbor. 🙂

Sta moze da bude ako on započne razgovor, a ona nastavlja razgovor bez odbijanja iako vidi o cemu se radi s njegove strane?
Moguce je naravno, sa zauzetim su jasne stvari, ili je samo ljubazna prema tebi a ti mislis svidjas joj se i ostavice sada sve zbog tebe i druga opcija hoce da je ebes, ako ti se svidja uvek bez mnogo nasrtanja trebas proceniti sta je u pitanju pa tako i reagovati.

Kad može drven šporet sve je moguće.

Koji je razlog za to ko će ga znati, mslm, žene očigledno nemaju pameti nit ukusa unače im se ne bi sviđali muškarci.

Možda stupi u komunikaciju jer joj dosadilo da čeka, mslm imaju one kojima nikad ne dosadi, čekaju, i čekaju, imaju psa i mačku, sa druge strane ove zauzete znaju da od čekanja nema vajde.

Može da bude svašta a ne mora ništa. Mslm otkud mi znamo hoće li hopacupa ili da razmene recepte za kolače i turšiju. Lep dan danas.

mogutje je

na sva ostala pitanja --------> seks

Dakle stvarno,ovde se moze procitati svasta (i nista). Sta znaci to,zauzeta devojka.Pa svaka zauzeta devojka,nije pun lift,pa da vise niko ne moze u njega da udje ! Pa ako je zauzeta,nije KASTRIRANA, Ne postoji nikakav ni zakon,ni obicajno pravo,koji regulise pitanje,sa koliko muskih seksi
sposobnih muskaraca,jedna jedra zdrava devojka,koja je moralno ispravna u svemu,moze da ima seksualnih kontakata !!!

Back