Da li je moguce da se svidjate zauzetoj devojci?

Nije sumnjiva jeri najcesce i stupa u konverzaciju bez ikakvih ozbiljnih namera, iz cistog flerta i zajebancije, tako da ona teza "lajkovala mi pesmu - hoce rac" ne pije vodu

Deljenje karata je besmisleno, neravnonerno i iz ljudskog osecanja pravicnosti - nepravedno, neko se ne moze svideti ni bilo kojoj osobi koja nije zauzeta, ni ocu ni majci, a neko ce se svideti ogromnom broju ljudi

Javi ako ti je sto pomoglo

Sta moze da bude razlog za to?

Sta moze da bude da ona hoce da stupi u komunikaciju?

Sta moze da bude ako on započne razgovor, a ona nastavlja razgovor bez odbijanja iako vidi o cemu se radi s njegove strane?
Šta može da bude x3?? Treba da je sondiraš, po mogućnošću sa nogama na gore a posle da je vratiš u vertikalu.

Nemoguće je. Naučno je dokazano da biti u vezi automatski isključuje neuronske puteve u mozgu potrebne da detektuješ postojanje drugih jebljivih osoba u Univerzumu.
Za jednog muskarca,koji svojim izgledom i nacinom ponasanja,drasticno odudara,od naseg prosecnog muskarca,nista lakse,nego za ljubavnice da
ima "srecno" udate zene.!

Sta moze da bude razlog za to?

Sta moze da bude da ona hoce da stupi u komunikaciju?

Sta moze da bude ako on započne razgovor, a ona nastavlja razgovor bez odbijanja iako vidi o cemu se radi s njegove strane?
Можеш једино ако је веза климава и само што није пукла. Веза је пред крај постојања и већ се тражи нова особа.

Nije sumnjiva jeri najcesce i stupa u konverzaciju bez ikakvih ozbiljnih namera, iz cistog flerta i zajebancije, tako da ona teza "lajkovala mi pesmu - hoce rac" ne pije vodu

Deljenje karata je besmisleno, neravnonerno i iz ljudskog osecanja pravicnosti - nepravedno, neko se ne moze svideti ni bilo kojoj osobi koja nije zauzeta, ni ocu ni majci, a neko ce se svideti ogromnom broju ljudi

Javi ako ti je sto pomoglo

Ne mislim na lajk i komunikaciju preko fba. Samo uzivo.
Mozes, ali cisto sumnjam da znas sta zelis.
Ja znam sta hocu.

Mozes da joj se svidis ako te gleda kao osobu za seks,u svim drugim slucajevima nema opravdanja.Jer zasto je u vezi?
I ja se pitam zasto ako je u vezi.

Pa moguće je, naravno.
E sad, izuzetno su male šanse da će ona preduzeti išta povodom toga. Male su šanse da će preduzeti išta i ako je slobodna a kamoli kad je zauzeta.
I kao što reče Momčilo, postoje osobe koje će se lako dopasti (skoro) svakome a postoje i jednostavno neprivlačni, odbojni ljudi. Iz nekog razloga. Ono, ne moraš ni biti preterano ni ružan ni glup ni nešto uopšte specijalan da bi ženama bio odbojan. Čak i slobodnim a kamoli udatim.

Ako si pandurčina onda si garant privlačan ženama. Čudo jedno koliko vole te pandurčine.

Ne mislim na lajk i komunikaciju preko fba. Samo uzivo.

Ja znam sta hocu.

I ja se pitam zasto ako je u vezi.

Pazi, ja sam tako bio ubeđen da mi se neka devojka nabacuje. Malo mi je to bilo čudno obzirom da je onako baš vrh ali, dobro. Saznam da je u ozbiljnoj vezi 6 godina. Posle, kada sam malo bolje razmislio, devojka je samo bila ljubazna i druželjubiva. Ništa više od toga. Nego sam ja u glavi samo iskonstruisao scenario koji bih voleo da bude.
Razmisli da to nije slučaj i sa tobom ;)

Back