da li je moguce??? da postoji muskarac koji nece prevariti svoju devojku(zenu)

• Začetnik teme Začetnik teme kesi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ako ti je super šta se zamaraš da ovakvim pitanjima. Ne treba od svoga života praviti scenario za sapunicu, mslm, ima i drugih načina da ga ispuniš. Nego, da se nisi od tih prethodnih navukla da praviš dramu, scene, svađu, posle se jadaš drugaricama a one se sve grizu za jezik da ne priznaju da te taj momak i sa njima varao?
:confused: i sad preterujes nije bas tako bilo...ali ima i tih slucajeva kod nekih devojaka:D necu ga menjati(decka) dobar je nego sam ja cudna :) ma navici cu se da imam nekog ko me zasluzuje (po prvi put u zivotu

imam decka vec 9 meseci nije me prevario ili "ne mogu da ga uhvatim u prevari":super: svi kazu da je to retkost,nadam se da mi se posrecilo:D pa sam htela da cujem sa muske strane odgovore :worth:

Da, moguce je. Ne znam samo zasto ti je toliko bitno da ga uhvatis u prevari. :roll:
Ja isto devojke nikada ne varam. Radije prosto raskinem sa njima ako osetim da me druge devojke privlace vise nego ona. :cool:

"da li je moguce da postoji muskarac koji nece prevariti svoju devojku(zenu) ?"
pa moguće je jer ljudi uglavnom nisu hrabri, i ne jure sreću, nego se učaure i zadovoljavaju se zatečenim stanjem.
ako u životu juriš jakog, hrabrog, ambicioznog muškarca, moraćeš možda da se pomiriš sa time da će takav da bude i hrabar u jurenju suknji.
ako hoćeš nekog ko će biti miran i veran, možda ćeš u tom paketu morati da se pomiriš i sa drugim vidovima neambicioznosti i nedostatka životne hrabrosti.

"da li je moguce da postoji muskarac koji nece prevariti svoju devojku(zenu) ?"
pa moguće je jer ljudi uglavnom nisu hrabri, i ne jure sreću, nego se učaure i zadovoljavaju se zatečenim stanjem.
ako u životu juriš jakog, hrabrog, ambicioznog muškarca, moraćeš možda da se pomiriš sa time da će takav da bude i hrabar u jurenju suknji.
ako hoćeš nekog ko će biti miran i veran, možda ćeš u tom paketu morati da se pomiriš i sa drugim vidovima neambicioznosti i nedostatka životne hrabrosti.
To ne mora biti nikakva hrabrost već večno nezadovoljstvo... Takav muškarac nikad nije zadovoljan onim što ima a to je obično iz razloga što je nezadovoljan samim sobom i nije siguran šta hoće.
Tako da ima i onih muškaraca koji znaju šta hoće, zadovoljni su sobom i imaju ono što im treba. Stoga, oni i nemaju potrebe da varaju već se okrenu ostvarivanju na drugim planovima.

Nije poenta ceo život provesti u jurenju suknji... Ima i drugih stvari u životu. :cool:

Back