kesi
Početnik
- Poruka
- 29
imam decka vec 9 meseci nije me prevario ili "ne mogu da ga uhvatim u prevari"
svi kazu da je to retkost,nadam se da mi se posrecilo
pa sam htela da cujem sa muske strane odgovore 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam decka vec 9 meseci nije me prevario ili "ne mogu da ga uhvatim u prevari"svi kazu da je to retkost,nadam se da mi se posrecilo
![]()
Postoji. Takvi su zapravo vecina. Nije to ono sto tebi smeta... Tebi je on izgleda dosadio.
Ima koji odgovaraju da nije toliko bitno da li te 'vara' nego da li je tebi dobar. Mslm, ako čovek ima kapacitet da isprati par devojčica/devojaka/žena što ga sputavati?
Stvar inspiracije to jes devojke..vrh ribu tesko da bih varao![]()
Ma ako ti je super šta se zamaraš da ovakvim pitanjima. Ne treba od svoga života praviti scenario za sapunicu, mslm, ima i drugih načina da ga ispuniš. Nego, da se nisi od tih prethodnih navukla da praviš dramu, scene, svađu, posle se jadaš drugaricama a one se sve grizu za jezik da ne priznaju da te taj momak i sa njima varao?
Stvar inspiracije to jes devojke..vrh ribu tesko da bih varao![]()
imam decka vec 9 meseci nije me prevario ili "ne mogu da ga uhvatim u prevari"svi kazu da je to retkost,nadam se da mi se posrecilo
![]()
ne razumem zbog čega vernost muškarca proglašavaš čudom?
da li si ti njega prevarila - nisi, pa šta je onda tu čudno.
![]()
To ne mora biti nikakva hrabrost već večno nezadovoljstvo... Takav muškarac nikad nije zadovoljan onim što ima a to je obično iz razloga što je nezadovoljan samim sobom i nije siguran šta hoće."da li je moguce da postoji muskarac koji nece prevariti svoju devojku(zenu) ?"
pa moguće je jer ljudi uglavnom nisu hrabri, i ne jure sreću, nego se učaure i zadovoljavaju se zatečenim stanjem.
ako u životu juriš jakog, hrabrog, ambicioznog muškarca, moraćeš možda da se pomiriš sa time da će takav da bude i hrabar u jurenju suknji.
ako hoćeš nekog ko će biti miran i veran, možda ćeš u tom paketu morati da se pomiriš i sa drugim vidovima neambicioznosti i nedostatka životne hrabrosti.
![]()
Nikad' nisam prevario devojku, ni jednu, za ovih 28 godina :S jesam ja normalan ?![]()
![]()
Ne znam brate diskutabilno..moro bi da vidim kakvu devojku setas![]()