Da li je moguća nezavisnost R.Srpske.

aca9020

Zainteresovan član
Poruka
445
Voleo bih znati sta vi mislite da li postoji mogucnost za nezavisnost Republike Srpske.Ustvari sta treba da uradimo Americi i evropi da nam daju nezavisnost za Srpsku.Da li je moguc neki dil ili slicno.London je davno objavio mapu na kojoj je Srpska nezavisna te molim vas sta vi mislite o tom.

Voleo bih znati sta vi mislite da li postoji mogucnost za nezavisnost Republike Srpske.Ustvari sta treba da uradimo Americi i evropi da nam daju nezavisnost za Srpsku.Da li je moguc neki dil ili slicno.London je davno objavio mapu na kojoj je Srpska nezavisna te molim vas sta vi mislite o tom.

Srpskoj niko nece "dati" nezavisnost,ona to mora uciniti sama uz podrazumeva se,mig sa strane.

Nemamo mi sta sa Amerikom i Evropom, Srbija mora da se strateski okrene Rusiji, i onda nakon ostvarivanja tog novog partnerstva staviti Evropu i Ameriku pred svrsen cin - proglasiti nezavisnost Republike Srpske i njenu momentalnu integraciju sa Srbijom.

...i time proglasiti momentalni rat...mislim da je vreme da se vec jednom prekine sa sanjarenjima o bilo kakvom savezu sa Rusijom.

Ma sta mi imamo da molimo BRE,organizovati OVRS ,valjati tudje organe i potom traziti nezavisnost

BiH je pacijent na aparatima, ja vidim samo 2 opcije, ili ce da vecno vegetira na EU - aparatima i bude evropska Palestina, ili ce da bude jos 1 rat pa da svet konacno ukapira da su ti narodi nukrotivi, i onda opet "prisili" da svi idu kud hoce. Za sve druge opcije se ovi narodi jos uvek previse mrze, i nema znakova poboljsanja. Bas kad pomislim suprotno desi se nesto kao fudbalska utakmica izmedju Zrinskog i Partizana, i to me vrati u stvarnost, tj. nazad u 91-u.

BiH je pacijent na aparatima, ja vidim samo 2 opcije, ili ce da vecno vegetira na EU - aparatima i bude evropska Palestina, ili ce da bude jos 1 rat pa da svet konacno ukapira da su ti narodi nukrotivi, i onda opet "prisili" da svi idu kud hoce. Za sve druge opcije se ovi narodi jos uvek previse mrze, i nema znakova poboljsanja. Bas kad pomislim suprotno desi se nesto kao fudbalska utakmica izmedju Zrinskog i Partizana, i to me vrati u stvarnost, tj. nazad u 91-u.

svatko ide kuda hoće ali zemlju ne nosi sa sobom..
u tom slučaju .. mirna bosna !

to nema veze s narodima u bih, to je tako svugdje u svijetu kada imas mali teritorij
a puno zainteresiranih strana...

i ne.. mi nismo kao palestina, mi imamo drzavu..

:hahaha::hahaha:

ajde ove prve i nekako da svarim ima ih 10-ak tamo,ali sta su to bosnjaci:hahaha:

Bosnjacui su najvecim djelom poturceni Hrvati,ali to sad nije tema.
tema je da se tzv.rs stvorena na genocidu(srebrenica) i etnocidu
Hrvata i Bosnjaka oce da odlepi..ja kazem,nece.

ako kojim slucajem ipak krene,bit ce rata..u to nema dileme.

a razloga za rat ima barem nekoliko stotina tisuca.;)

De ta RS je genocidna tvorevina, pa čak i njeni lideri prikriveno to priznaju. Ta država je nastala kao npr.da Njemačka se zaleti i napadne Švicarsku, pobije pola talijana, francuza i onih retromana i proglasi pola Švice njemačakom.

ne lupaj jer je bosna svojim nastankom bila deo srbije i austrougari su je proglasili nezavisnom tako da si veoma glup.
a tako sto ti navodis je nastala hrvatska.
a i srbi su u bosni uvek bili vecina od 90%,u stvari ne znam koliko ima hrvata ali cenim da ih nema vise od 10%

recimo sa nekih 250tisuca Hrvata i nekih 500tisuca Bosnjaka.
koji su bili protjerani iz tzv.rs.

to je barem nekih 750tisuca dobrih razloga da tzv.rs ostane di joj
je i misto, u BiH.

koga nema, nije razlog za bilo što...
hrvati ce jos malo nestati i iz federalnog dijela..

nece proci ni 50 godina a od konstitutivnosti hrvatskog naroda
neće biti ni pomena....

Back