Ti bas ne zivis u delu Amerike koji nije preplavljen Meksosima, a retorika ti je ocigledno iz novina a ne iz realnog zivota. Nista lose ne zelim da kazem, mada moja recenica moze da zvuci malo grubo.
Sto se tice Home Depot i odvajanja na stranu...naravno da ko nema papire krsi zakom, i da treba da bude svesstan mogucih posledica. I nije da ih opravdavam, ali bar ti Meksosi bar vredno rade i brinu se o svojim porodicama, a te racije nista nece pomoci da se rascisti bargra ispred 7 Eleven, jer klosari i pijanice su uglavnom drzavljani, kao i ogroman broj beskucnika koji tumaraju okolo...
Ono sto sam primetio u NY, zadnji put bio prosle jeseni, je nevidjeni broj Afrikanaca, koji rade upravo to o cemu ti govoris, prodaju gluposti i verovatno prave razna sranja. Za takve stvari razumem (i imperativ) je da treba da se srede, ne znam i ne razumem ko normalan moze uopste tako nesto da prodrzava...Reci samo demokrate su ih pustili, za mene nije dovoljno, zelim da znam zasto i sta je njihov cilj??
Sto se tice legitimisanja i ostalog, Amerika nikad nije bila policijska drzava, i sve to nece da izadje na dobro, da te neko merka i ocenjuje koje si rase.
U zakljucku, razumem tvoje nezadovoljstvo u vezi onoga sto se desava na ulicama, i slazem se da je normalnom narodu muka od toga, ali izvesti vojsku i maltretirati ljude (i to nekako slucajno, uglavnom u gradovima koji ne vole trenutnog predsednika) je malo degute.