Da li je ljubav precenjena?

Nije, zapravo je suprotno.
Mnogo ljudi i ne zna da dozivljava i dekodira ljubav i njene oblike u odnosima sa ljudima, sredinama i prilikama.
To se vidi po mnogo cemu a najvise po nezadovoljstvu i preziru prema samom sebi koji se da prepoznati po ponasanju vrlo lako.
Realno ljubavi nikada nije previse pa samim time i ne moze biti precenjena.

Nije, zapravo je suprotno.
Mnogo ljudi i ne zna da dozivljava i dekodira ljubav i njene oblike u odnosima sa ljudima, sredinama i prilikama.
To se vidi po mnogo cemu a najvise po nezadovoljstvu i preziru prema samom sebi koji se da prepoznati po ponasanju vrlo lako.
Realno ljubavi nikada nije previse pa samim time i ne moze biti precenjena.
Jer si ti u konekciju sa nekim chatgpt sta ti je

Nije nepoznato, vec se manje govori o tome na ovim prostorima, i na forumu.
Predlog da se napravi forum Sex (bez reci ljubav, dakle ne Ljubav i seks, jer ljudi krenu sa povezivanjima i oni koji bi pisali mozda samo o seksu su nesnadjeni i nezadovoljni).
Isti slucaj je sa ljudima koji se kunu u ljubav i to ne razdvajaju..
Za njih postoje Srodne duse.
Oformite samo nesto iskljucivo vezano za seks (mislim da bi imalo dosta zainteresovanih).

Nije nepoznato, vec se manje govori o tome na ovim prostorima, i na forumu.
Predlog da se napravi forum Sex (bez reci ljubav, dakle ne Ljubav i seks, jer ljudi krenu sa povezivanjima i oni koji bi pisali mozda samo o seksu su nesnadjeni i nezadovoljni).
Isti slucaj je sa ljudima koji se kunu u ljubav i to ne razdvajaju..
Za njih postoje Srodne duse.
Oformite samo nesto iskljucivo vezano za seks (mislim da bi imalo dosta zainteresovanih).

To bi bilo kao kada bi Kulinarstvo podelili na Posno i Mrsno. Ne može ;)

:lol: :mrgreen:
Tu podelu niko ne bi primetio, ovo vidim da ljudima smeta..
Smeta i meni sir u bureku, šta ću. Svako ima nešto što ga žulja. :D

Nekome su:
Seks i ljubav sinonimi
Seks i ljubav oksimoron
Seks uz ljubav pridev
...

tako da... u svemu se i nalazimo, a i pogubimo. Zato i teme ovde jesu takve kakve jesu - diskutabilno opširno konstruktivne.;)

Smeta i meni sir u bureku, šta ću. Svako ima nešto što ga žulja. :D

Nekome su:
Seks i ljubav sinonimi
Seks i ljubav oksimoron
Seks uz ljubav pridev
...

tako da... u svemu se i nalazimo, a i pogubimo. Zato i teme ovde jesu takve kakve jesu - diskutabilno opširno konstruktivne.;)
Htedoh da sugerisem da je mozda doslo vreme za neke promene na forumu.
Bilo je nedoumica i oko AI generisanog sadrzaja, i to visi dalje u vazduhu..

Ja bih pre pitao sta osnova ljubavi a ne koliko ljubav vredi. Svakome vredi posebno u zavisnosti kako,koliko je doziveo i u kojem intenzitetu. Da sada pitas nekoga ko u zivotu nije doziveo tu vrstu ljubavi, nekog neprivlacnog, usmaljenog muskarca koji je nevidljiv za zene a takvih imas koliko hoces, sta bi on rekao koliko je vredna ljubav? Mozda bi za njega ljubav bila najvrednija (da mu je samo da nadje nekoga) a mozda bi ti i rekao da je ljubav poput bizuterije i da se ljudi lepe na statuse i fizicke izglede a sebe zavaravju nekakvim dusevnim vrednostima.

Tako da sama ta univerzalna ljubav je pogresna i ne vredi nicemu, onog trenutka kada smo je stavili na trziste i procene.Sva ta poetika, pisanja, vrednovanja su zapravo pogresna. Ljubav u tom kontekstu ne vredi nista. Popisas se na tu ljubav slobodno.

Ja bih pre pitao sta osnova ljubavi a ne koliko ljubav vredi. Svakome vredi posebno u zavisnosti kako,koliko je doziveo i u kojem intenzitetu. Da sada pitas nekoga ko u zivotu nije doziveo tu vrstu ljubavi, nekog neprivlacnog, usmaljenog muskarca koji je nevidljiv za zene a takvih imas koliko hoces, sta bi on rekao koliko je vredna ljubav? Mozda bi za njega ljubav bila najvrednija (da mu je samo da nadje nekoga) a mozda bi ti i rekao da je ljubav poput bizuterije i da se ljudi lepe na statuse i fizicke izglede a sebe zavaravju nekakvim dusevnim vrednostima.
Ti ne znas koliko ima “vidljivih za zene” koji vape za ljubavlju?
Garantovano vise.

Kao i ideja srodne duse. Pogotovu ezoterizovane. Ideja da tamo negde postoji neka tvoja srodana dusa. O tome mogu da mastaju lepi, pametni, sposobni. muskarci i vecina zena jer imaju tu poziciju u toj dinamici, ne moraju da budu preterano proaktivne i asertivne.
Ovi koji nisu nikada to nece doziveti. Zasto? Jer je to zapravo selektivna ljubav koja je obojena nekom egalitaristickm parolom: "Za svakoga ima prava stvar, samo je treba naci, samo je treba dozivet, ne treba srljati samo ce se desiti i td."
To rade i nasledni burzuji:" Kako si zaradio sve te pare? Pa samo od sebe nekako dodje kad verujes u to."
A dodatno svemu tome:
Sto jedna strana te medalje nasledno i arhetipski veruje u to. A druga strana mora da cuti i da se pravi da veruje, jer ako se ne izjasni, ispadne poput ljubavne jeresi. Ne verujes u ljubav!? Ti i ja onda nemamo sta da trazimo zajedno. Bez da se sve to definise na intelektualnm nivou. E e eee eeeee hehehe heeeeeeeeee.
Tako da zapravo tu razmenu mogu da dozivim samo sa istinski osvescenom osobom. Sa fanatikom ne mogu.

Back