ravana Domaćin Poruka 4.537 07.11.2013. u 09:05 - da li je lijepim zenam lakse u zivotu ... #76 arhangel27: Volim da budem pametna hahaha Kliknite za proširenje... glupim zenama se govori da su pametne a ruznima da su lijepe . jedan od prvih postulata upucavanja .
arhangel27: Volim da budem pametna hahaha Kliknite za proširenje... glupim zenama se govori da su pametne a ruznima da su lijepe . jedan od prvih postulata upucavanja .
arhangel27 Zainteresovan član Poruka 412 07.11.2013. u 09:12 - da li je lijepim zenam lakse u zivotu ... #77 klein: glupim zenama se govori da su pametne a ruznima da su lijepe . jedan od prvih postulata upucavanja . Kliknite za proširenje... Nisam se uvredila jer ovde niko ne zna ni da li sam glupa ili pametna! Niti lepa ili ruzna! Ali u svakom slucaju je jadno sta zelis da kazes
klein: glupim zenama se govori da su pametne a ruznima da su lijepe . jedan od prvih postulata upucavanja . Kliknite za proširenje... Nisam se uvredila jer ovde niko ne zna ni da li sam glupa ili pametna! Niti lepa ili ruzna! Ali u svakom slucaju je jadno sta zelis da kazes
arhangel27 Zainteresovan član Poruka 412 07.11.2013. u 09:15 - da li je lijepim zenam lakse u zivotu ... #78 Hahahaha, htela sam da napisem jasno a ne jadno ! Izvini
ravana Domaćin Poruka 4.537 07.11.2013. u 09:15 - da li je lijepim zenam lakse u zivotu ... #79 arhangel27: Nisam se uvredila jer ovde niko ne zna ni da li sam glupa ili pametna! Niti lepa ili ruzna! Ali u svakom slucaju je jadno sta zelis da kazes Kliknite za proširenje... zato je krishna izmislio skype !!!
arhangel27: Nisam se uvredila jer ovde niko ne zna ni da li sam glupa ili pametna! Niti lepa ili ruzna! Ali u svakom slucaju je jadno sta zelis da kazes Kliknite za proširenje... zato je krishna izmislio skype !!!