Da li je lakse otici od dobre ili od lose zene?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam,ko je lud,da ode od dobre zene.Ali trebalo bi rasclaniti,sta je to dobra zena.Dali uopte postoje,zene,koje su :"dobre" 1OO%. To je to krunsko pitanje
na koje niko nezna pravi odgovor.Nekome je dobra zena,ona koja zna da kuva.Nekom,ona,koja pravi dobre kolace.Ima tu jos pranja i peglanja.E sada,reci,koja
je najbolja.....o ukusima se kako se to kaze,ne diskutuje.Nekom je dobar pop,nekom popadija,kaze narodna poslovica.

Kako ima dobri muskaraca od kojih se odlazi i onih losih, tako ima i dobrih i losih zena od kojih se odlazi.

Pitanje je od kojih je lakse otici?

ako ti žena ne odgovara odeš ili se mučiš. "Dobro i loše" je stvar subjektivne procene u datom trenutku. Ženu koja ti odgovara ne napuštaš, sa ženom koja ti ne odgovara raskidaš osim ako nemaš neki interes ali to nije ovde tema.
Dakle svaka je bila "dobra" u jednom trenutku kada smo ulazili u vezu,i svaka je to prestala da bude u jednom trenutku kada smo je ostavljali.

Mogu da kažem da mi je bilo teže da ostavim neku devojku za koju sam bio (relativno) siguran da me još voli i koja nije konkretno ništa učinila nego je došlo do nekih promena kod mene(zasićenje,druga žena,neke moje bubice nebitno), jer sam osećao neko kajanje a i ne volim da povređujem.
Onu koja me je izneverila na bilo koji način nije bilo teško ostaviti.
Ali ne bih išao na podelu "dobra-loša" u ovom smislu jer bi to bilo krajnje nekorektno i netačno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back