gost 439523
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
Nekima je rec "glup" gruba, pa da vidim sta ljudi podnose a sta ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi su podnosili i AusvicNekima je rec "glup" gruba, pa da vidim sta ljudi podnose a sta ne
Na PDF Politika je zabranjeno nekoga nazivati *******ima i *******ima.На ПДФ Политика волимо да крстиним pycогузима напишемо да су "нискоинтелигентни".
Ja koristim izraz poluinteligentan.Nekima je rec "glup" gruba, pa da vidim sta ljudi podnose a sta ne
Moj odskora omiljeni termin je "papkari".На ПДФ Политика волимо да крстиним pycогузима напишемо да су "нискоинтелигентни".
Bitno je da Nacisticke Ukrajine nece biti.На ПДФ Политика волимо да крстиним pycогузима напишемо да су "нискоинтелигентни".
Bitno je da Nacisticke Ukrajine nece biti.
Bitno je da Nacisticke Ukrajine nece biti.
Videces brateПоверовао си у ту причу, а?
Videces brate
Знам бре.
Десет година читам како ћу да видим како ће једног дана устати понижени и потлачени и како ће уништити своје угњетаче.
И никад се ништа тако не деси.
ali podmuklost se iz aviona vidiPavijan je npr dosta dobra reč
Nijedna uvreda nije kulturna. Uvek se može nešto reći i na fin način.Nekima je rec "glup" gruba, pa da vidim sta ljudi podnose a sta ne
Na sta tacno mislis?Nijedna uvreda nije kulturna. Uvek se može nešto reći i na fin način.
ovakvi su mi i bili inspiracija za otvaranje ove temezlonamerni i pokvareni su mi na ignore
Ne moraš nekome reći "glup si" ili nešto slično. Možeš ignorisati i produžiti dalje. Možeš i lepo reći da se ne slažeš sa njegovim stavom, obrazložiš šta je to u čemu se ne slažeš, ponašaš se asertivno. Kažeš to što misliš bez težnje da dokazuješ da si pametniji i bez omalovažavanja sagovornika. Ukoliko takva komunikacija urodi plodom dobro je, a ako ne, ne vredi trošiti energiju na takve ljude.Na sta tacno mislis?
U pravu si, nego se nekad vise puta objasnjavam i onda me ljudi napadaju ili mozda izigravaju da se ponavljam, imam traume pa sam poremecen. Emocije su mi totalno izurnisane.Ne moraš nekome reći "glup si" ili nešto slično. Možeš ignorisati i produžiti dalje. Možeš i lepo reći da se ne slažeš sa njegovim stavom, obrazložiš šta je to u čemu se ne slažeš, ponašaš se asertivno. Kažeš to što misliš bez težnje da dokazuješ da si pametniji i bez omalovažavanja sagovornika. Ukoliko takva komunikacija urodi plodom dobro je, a ako ne, ne vredi trošiti energiju na takve ljude.
Ti se ne objasnjavas, ti napadas ljude na prvu. Sam umislis da te je neko uvredio i onda krenes u ofanzivu.Ne moraš nekome reći "glup si" ili nešto slično. Možeš ignorisati i produžiti dalje. Možeš i lepo reći da se ne slažeš sa njegovim stavom, obrazložiš šta je to u čemu se ne slažeš, ponašaš se asertivno. Kažeš to što misliš bez težnje da dokazuješ da si pametniji i bez omalovažavanja sagovornika. Ukoliko takva komunikacija urodi plodom dobro je, a ako ne, ne vredi trošiti energiju na takve ljude.